• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim Kıvanç Tatlıtuğ

:60::60::60: Gece gece güldürdün mübarek :60::60: bende kücükken mahsun kirmizigül hayraniydim. Dünyanin en yakisikli adami gibi gelirdi bana ama yilmaz morgül süpermis ya.. Gece gece moralim yerine geldi.... :9: Allah iyiligini versin :1:

Mahsun kırmızıgül dünyanın en yakışıklı adamı demek ha.. Hıııığğğğmmmmm.. Şey ya sana mesaj attım ya cevap atmasan da olur boşver ben muhattap olmaya değmem konuşmayalım artık hadi hoçççakal aghsjsjdjaksksk :D ya sen ne diyooosun ahabahshshs:D erkalı solladın :D :D

yillar süren bi gökhan özen hayranligini degil hastaligini asmis biri olarak söylüyorum:
geciyor arkadasim :1:
senin yasadiklarini, düsündüklerini, hissettiklerini yasadim. adim atsa haberim olsun istiyordum,
nerdeymis, kimleymis, ne yapmis, ne yemis ne icmis.
tvye ciksa ekrana kitleniyordum büyülenmis gibi, ev yansa umrumda olmazdi
istanbula gitsem gözlerim her yere bakardi belki görürüm tesadüfen diye:1:
hastaligimin boyutunu anlatmaya kelimeler yetmez yani,
ama gecti bi gün... cünkü ona benzeyen biriyle evlendim :1::1::1::1:

Mahsun kırmızıgül dünyanın en yakışıklı adamı demek ha.. Hıııığğğğmmmmm.. Şey ya sana mesaj attım ya cevap atmasan da olur boşver ben muhattap olmaya değmem konuşmayalım artık hadi hoçççakal aghsjsjdjaksksk :D ya sen ne diyooosun ahabahshshs:D erkalı solladın :D :D
La yazdim ya sana cifter cifter mi yazim :60: Ibrahim erkali ablam cok severdi... Ben mahsun o Ibo takilirdik ya. Ne günlerdi :)))))

:60::60::60: Gece gece güldürdün mübarek :60::60: bende kücükken mahsun kirmizigül hayraniydim. Dünyanin en yakisikli adami gibi gelirdi bana ama yilmaz morgül süpermis ya.. Gece gece moralim yerine geldi.... :9: Allah iyiligini versin :1:

:1::1:bendeee...dünyanın en yakisikli adami zann ederdim:9::9:hay Allahım. Bide kızlar aramızda dilek tutardık.bende Allahım nolur mahsunu göreyim derdim..hasta gibi aşıktım adama...posterler kasetler neler neler...:9::9:hiç gitmez sanıyordum ama geçti:1::1:

yillar süren bi gökhan özen hayranligini degil hastaligini asmis biri olarak söylüyorum:
geciyor arkadasim :1:
senin yasadiklarini, düsündüklerini, hissettiklerini yasadim. adim atsa haberim olsun istiyordum,
nerdeymis, kimleymis, ne yapmis, ne yemis ne icmis.
tvye ciksa ekrana kitleniyordum büyülenmis gibi, ev yansa umrumda olmazdi
istanbula gitsem gözlerim her yere bakardi belki görürüm tesadüfen diye:1:
hastaligimin boyutunu anlatmaya kelimeler yetmez yani,
ama gecti bi gün... cünkü ona benzeyen biriyle evlendim :1::1::1::1:

Evet ya aynen bende..anlatamıyorum sözlerle..tam bur manyağıydlm adamın.:1::1:

:1::1:bendeee...dünyanın en yakisikli adami zann ederdim:9::9:hay Allahım. Bide kızlar aramızda dilek tutardık.bende Allahım nolur mahsunu göreyim derdim..hasta gibi aşıktım adama...posterler kasetler neler neler...:9::9:hiç gitmez sanıyordum ama geçti:1::1:
Haha gecmeseydi daha komik olurdu bence.. Ama o zamanlar gercekten yakisikliydi ya. Ben kasetlerini biriktiridim hep. Hey Allahim :60:

Ben çocukken Küçük Emrah'a aşıktım :27: Hani o küçük, ben küçük iyi anlaşırız hesabı (beyne bak :27: ). Video kasetlerini aldırmıştım bir dolap, takar takar izler ağlardım. Gecelerce onu bir kez canlı görmek için dua ederdim. Öyle dertli bir aşktı benimki. Sonra bir gün akrabalardan birinin sünnet düğününe gittik büyük bir otele. Tam düğünün ortalarına doğru alkış kıyamet koptu, anam bir anons ettiler ki Küççük Emrah sahneye çıktı. Ben Pavlov'un köpeği gibi tabii alışmışım senelerce her Emrah yüzü gördüğümde ağlamaya, adamı canlı canlı görünce ben bir ağla, bir hönkür, bir sümükleri balon balon yap. :27: Annem elime bir çiçek verip, beni sahneye o baloncuklu sümüklerle itivermişti. Ben de adama elimde çiçekle "al, çiçek" diyivermiştim :27: O gerizekalı anı da fotoğrafçı sağolsun ölümsüzleştirmiş, hala bizim sülale o fotoğrafa bakar bakar benle dalga geçer :1:

Umarım sizin platonik aşkınız daha güzel bir şekilde sonlanır.

Haha gecmeseydi daha komik olurdu bence.. Ama o zamanlar gercekten yakisikliydi ya. Ben kasetlerini biriktiridim hep. Hey Allahim :60:

kücükken bendede vardi mahsun hayranligi, gökhandan önceki askim oydu :1:
:1::1::1:ay ne günlerdi ama ya.arada bur özlüyorum o günleri:14:
Ben çocukken Küçük Emrah'a aşıktım :27: Hani o küçük, ben küçük iyi anlaşırız hesabı (beyne bak :27: ). Video kasetlerini aldırmıştım bir dolap, takar takar izler ağlardım. Gecelerce onu bir kez canlı görmek için dua ederdim. Öyle dertli bir aşktı benimki. Sonra bir gün akrabalardan birinin sünnet düğününe gittik büyük bir otele. Tam düğünün ortalarına doğru alkış kıyamet koptu, anam bir anons ettiler ki Küççük Emrah sahneye çıktı. Ben Pavlov'un köpeği gibi tabii alışmışım senelerce her Emrah yüzü gördüğümde ağlamaya, adamı canlı canlı görünce ben bir ağla, bir hönkür, bir sümükleri balon balon yap. :27: Annem elime bir çiçek verip, beni sahneye o baloncuklu sümüklerle itivermişti. Ben de adama elimde çiçekle "al, çiçek" diyivermiştim :27: O gerizekalı anı da fotoğrafçı sağolsun ölümsüzleştirmiş, hala bizim sülale o fotoğrafa bakar bakar benle dalga geçer :1:

Umarım sizin platonik aşkınız daha güzel bir şekilde sonlanır.

Ayyy bu olaya sesli güldüm:1::1:ne komik güzel olmuş:16:ömür boyu unutmazsın:1:

herkeselere merhaba burada genel olarak özel hayatımla ilgili paylaşımlarda bulundum sizlerdende büyük destekler gördüm ama bi sorunum var ki cidden gülünç bir dert.. ben ciddi manada Kıvanç Tatlıtuğ hayranıyım demek istemiyorum çünkü hayranlık bana her zaman basit bir kelime olarak gelmiştir büyük ve engel olamadığım bir ilgim var öyle 'ayy Kıvaannnççç aşkkımmm yaaa çok tattlıııı' cinsinden değil.. sürekli takipteyim onunla ilgili herşey o kadar önemli ki benim için.. tüm ailesi ve yakınları herşeyini takip ediyorum mesela İstanbula eğitim amaçlı seyahatlerim oluyor mutlaka onun takıldığı yerlere uğruyorum görüntülendiği mekanlara gidiyorum falan İstanbul diyince direk aklıma o geliyor yani benim durum hayranlığı geçti diyebilirim hatta kız kardeşiyle tanıştım son sevgilisi Başak Dizer'in nişantaşındaki Room Teşvikiye adlı ofisine gittim gördüm tanıştım onu falan abisinin eşine kadar takipteyim yani.. Kısacası onunla ilgili herşeyi takip ediyorum. İlgim öyle duvara posterini asma durumunda değil anlayacağınız.. belki sizlere sıradan ve basit gelebilir ama ben Kıvanca hayran değilim çok farklı bir ilgim var ona.. çoğu zaman ajansına gitmeyi düşündüm ama fırsat olmadı. İstanbula son gidişimde Kurt Seyit ve Şura dizisinin setine gidecektim konuk almıyorlarmış.. sizlerle paylaşmak istedim hatta hayatıma giren erkeklerde bu boyutta olmasada Kıvanca olan ilgimi hep bilirler ve sinir olurlardı :)

Cnm Yillar once bende Emre Belozogluna asik olmustum ama oyle boyle degil takinti haline gelmisti adamin herseyini takkip ettim ciktigi her maca baktim tvden tabikide hatta ona ulasmak icin internettin altini ustune getirdim ama nafile ulasamadim olur boyle seyler ne diyeyim herkesin basina gelebilir simdi ise evli galiba :1:

Sen baya yol katetmissin kiz kardesiyle filan tanismissin !

hahah alemsiniz ya herkes birine hayranmış zamanında demekki
bende kenan imirzalıoğlu hastasıydım istanbulda karşılassam düşer bayılırım derdim
şimdi bilgi yarışmasında sunucu ıyyy diyorum ne salakmışım ben :1::1:
bide murat ünalmış var tabi adama aşık oldum diye yer gök aşkı 100 bilmemkaç bölüm izlemiştim
hemde internetten dizinin ilk bölümünden itibaren
1 gecede 3-4 bölüm izliyordum aşırı doz veriyordum kendime :1::1::1:
onada hayranlığım yerlerde şimdilerde
ama bişey çözdüm hayran olduğum biri bıyık bırakınca soğuyorum ben adamlardan :1::1::1::1:
geçen günlerde bi ibrahim toroman aşığı vardı onlar ne oldu sahi evlendilermi :1::1::1:
elimde 10 numara taze çekilmiş resmi varda kendisinin :)

:1::1::1:ay ne günlerdi ama ya.arada bur özlüyorum o günleri:14:

Yaaa o degilde ondan sonra cankan diye bi grup cikmisti. Mahsundan sonra tek askimdi :60: Resimlerini cizip duvarima asiyodum. Neyle beslenmisim ben o zamanlar beee :60::60::60:

herkeselere merhaba burada genel olarak özel hayatımla ilgili paylaşımlarda bulundum sizlerdende büyük destekler gördüm ama bi sorunum var ki cidden gülünç bir dert.. ben ciddi manada Kıvanç Tatlıtuğ hayranıyım demek istemiyorum çünkü hayranlık bana her zaman basit bir kelime olarak gelmiştir büyük ve engel olamadığım bir ilgim var öyle 'ayy Kıvaannnççç aşkkımmm yaaa çok tattlıııı' cinsinden değil.. sürekli takipteyim onunla ilgili herşey o kadar önemli ki benim için.. tüm ailesi ve yakınları herşeyini takip ediyorum mesela İstanbula eğitim amaçlı seyahatlerim oluyor mutlaka onun takıldığı yerlere uğruyorum görüntülendiği mekanlara gidiyorum falan İstanbul diyince direk aklıma o geliyor yani benim durum hayranlığı geçti diyebilirim hatta kız kardeşiyle tanıştım son sevgilisi Başak Dizer'in nişantaşındaki Room Teşvikiye adlı ofisine gittim gördüm tanıştım onu falan abisinin eşine kadar takipteyim yani.. Kısacası onunla ilgili herşeyi takip ediyorum. İlgim öyle duvara posterini asma durumunda değil anlayacağınız.. belki sizlere sıradan ve basit gelebilir ama ben Kıvanca hayran değilim çok farklı bir ilgim var ona.. çoğu zaman ajansına gitmeyi düşündüm ama fırsat olmadı. İstanbula son gidişimde Kurt Seyit ve Şura dizisinin setine gidecektim konuk almıyorlarmış.. sizlerle paylaşmak istedim hatta hayatıma giren erkeklerde bu boyutta olmasada Kıvanca olan ilgimi hep bilirler ve sinir olurlardı :)

Ben de Hugh Laurie'ye (House) hayran otesi bir şeydim
Onu gormeye yurtdisina gittim gordum muradima erdim :27:

Ama ben gordum yakindan cok yakindan hemde
Konusma firsatim olmadi :27:

Neyse bu da yeter :27:

Ben kıvanç'ı hiç sevmiyorum,yani tamam yakışıklı da bir kere tv'de böyle tavırlarını falan gördüm ,şok oldum.
Biriyle motosikletleri çarpışmıştı ,len çocuk yerde yatıyo,kıvanç'ın umrunda değil,kendi yaptı bir de ,hiç bakmıyo bile çocuğa ya öldü mü kaldı mı nedir.Çocuk elini uzattı kalkmak için de dönüp baktı beyefendi elini uzattı sadece.Ben tv'de böyleyim:53: yuhh dedim ya kıvanç bu muymuş püüüüüüü:52:
Sonuç olarak kendini çok beğenmiş,alçak dağları ben yarattım havası olduğu için bana yakışıklı da gelmiyor artık:19:(Bizim Türklerde genel olarak bu var)
Acaba siz sadece yakışıklı olduğu için falan mı hayransınız,karakteri biraz tırttt daa:1::1:

Ben de Hugh Laurie'ye (House) hayran otesi bir şeydim
Onu gormeye yurtdisina gittim gordum muradima erdim :27:

Ama ben gordum yakindan cok yakindan hemde
Konusma firsatim olmadi :27:

Neyse bu da yeter :27:

Ben de çok beğeniyorum o adamı :) konserine mi gittin?

Back
X