Arkadaşım hiç üzülme. Benim ilişkilerim olduda ne oldu. Üzüldüğümle kaldım. Benki gözü yükseklerde olan biri değilim. Çok güzel değilim çirkin de değilim ama kısmet. Evlilik işleri sadece güzellikle olmuyor. Mesela sana şöyle örnekler vereyim. Önceden maddi durumumuz daha iyiydi sonra borçlandık aile şirketimizin borçları üstüme kaldı. Allah a şükür ödüyorum ama burnumdan geldi. Heee bu zaman zarfında insanların ne mal oldugunu da anladım. Mesela önceden işe arabayla giderdim daha çok istenen biriydim. Halam bana dediki 'rapisa etrafımda evlenmek için bana kız soruyorlar ama kimsede borcu olan birini istemez' öz halam ya. Mesela biri hoşlanır ama borcum var diye 'borcun varken evlenmekte zor dimi' der. Bu yüzden bişey kaçırdığımı düşünmüyorum. Yaşadığım ilişkileri de yediğim kazıkların toplamı diye sayabilirim.Bende şaşırıyorum kimsede inanmıyor ama içimde ne fırtınalar dönüyor artik erkekler benden igreniyor gibi geliyor konuşamıyorum bile ....
Yok canim maaşının yarısını kozmetik harcıyorum neredeyse...ama yaş 28 ana görüntü 22 24 bende belki de küçük görüyorlarbakımsız falan mısınız ne bileyim
Belki de bunlarda hayırdır hatatimuzdaki dogru kişileri ayiklayabilmek adına. . Aşk dostluk arkadaşlık olsun insan canı yandıkca hakikatini çıkartıyor ... belki kriter belki kısmet çok suç aradım kendimde mesleğim yoktu o kısmı hallettim gene tık yok üstüme başıma harcadım tık yok ..zaten uyumlu bir insanımdir insan ayırtetmem küçümseme her şey insanlar içindir diyenlerdenim. .yaşım küçük gösteriyo dışılık özelliğini ortaya çıkartıyor diyorum estetik bile düşünüyorum ...Arkadaşım hiç üzülme. Benim ilişkilerim olduda ne oldu. Üzüldüğümle kaldım. Benki gözü yükseklerde olan biri değilim. Çok güzel değilim çirkin de değilim ama kısmet. Evlilik işleri sadece güzellikle olmuyor. Mesela sana şöyle örnekler vereyim. Önceden maddi durumumuz daha iyiydi sonra borçlandık aile şirketimizin borçları üstüme kaldı. Allah a şükür ödüyorum ama burnumdan geldi. Heee bu zaman zarfında insanların ne mal oldugunu da anladım. Mesela önceden işe arabayla giderdim daha çok istenen biriydim. Halam bana dediki 'rapisa etrafımda evlenmek için bana kız soruyorlar ama kimsede borcu olan birini istemez' öz halam ya. Mesela biri hoşlanır ama borcum var diye 'borcun varken evlenmekte zor dimi' der. Bu yüzden bişey kaçırdığımı düşünmüyorum. Yaşadığım ilişkileri de yediğim kazıkların toplamı diye sayabilirim.
Teşekkür ederim yani şimdi tatildeyim çok kafaya taktım aslında çünkü çevrem de denen olaylar bunlar tatilden sonra işime dönünce bu konuların barınmadigi ortamlar da bulunmak olacak sağolunEvlenmek istiyorum diyenleri nerdeyse taslayacaklar zaten ...
Kendileri azmis da evlenmis ondan öyle diyorlar.. ah zihniyetlerini ortaya döküp aslinda rezil oluyorlarda haberleri yok.
Neyse bence sen bundan sonra kendini simart kendine iyi davran, özen göster ve sev..saglikli bir özgüvenin gelissin.
Ve evlenince, sevgilim olunca mutlu olucam diye düsünceleri at aklindan. Ani yasa ve mutlu ol. Her yasadigin saniyenin degerini bil.. kendi basina mutlu olabildigin vakit dogru insani otomatik olarak hayatina cekeceksin.
Hakkinda hayirlisi olsun
benim gibisin sende benimde öyle gören liseye mi gidiyorsun der.ama senin bahsettiğin gibi durum yaşamıyorum belki tavırlarında falan sorun vardır ne bileyim.ki eminim vardır bakan yaniYok canim maaşının yarısını kozmetik harcıyorum neredeyse...ama yaş 28 ana görüntü 22 24 bende belki de küçük görüyorlar
internetten tanışmayı deneyin birileriyle .Evet hanımlar yani söyle anlatayım Ailem çevrem hayatım da biri olsun derken hep yanlış yorumladı azdin mi ...ilan yapıştıralim. ..esra Erol à çık. .
28 yaşında is guc sahibiyim elim yüzüm düzgün severlerde beni ama hep arkadaş olarak ama bugüne kadar sevgilim olmadı ...birileriyle tanustirildim tanıştım olmadı görücü deseniz hiç kimseden haber gelmedi .......derdim evleneme derdi değil çok beğenilmemek. .aşk duygusunu yaşayamam. ..gurur kırıklıkları. ...nasipsiz kısmetizim çok. .
Internette tanışmak daha riskli. İnsanların ne olduğu belli olmuyor. Hele bu devirde. Çok riskli şeylerinternetten tanışmayı deneyin birileriyle .
Eğer onlar da ikinci buluşmayı istemezse bir sıkıntı vardır .Bunu araştırın .
sevgili olacak ortamın hiç olmadı mı?yani karşılıklı olarak birine bir şey hissettiğin biri..okul hayatında da mı olmadıEvet hanımlar yani söyle anlatayım Ailem çevrem hayatım da biri olsun derken hep yanlış yorumladı azdin mi ...ilan yapıştıralim. ..esra Erol à çık. .
28 yaşında is guc sahibiyim elim yüzüm düzgün severlerde beni ama hep arkadaş olarak ama bugüne kadar sevgilim olmadı ...birileriyle tanustirildim tanıştım olmadı görücü deseniz hiç kimseden haber gelmedi .......derdim evleneme derdi değil çok beğenilmemek. .aşk duygusunu yaşayamam. ..gurur kırıklıkları. ...nasipsiz kısmetizim çok. .
test etmek açısından demiştim .Riskli tabi .Internette tanışmak daha riskli. İnsanların ne olduğu belli olmuyor. Hele bu devirde. Çok riskli şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?