• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim´le tanistirayim sizi...

caanım oncelıkle hosgeldın ılk mesajında hayırlı ugurlu olsun,nişanlın napmsı arkadas cevresını degıstırmıs temız bı hayata baslamsı yanı kafasını karıstıracak yada karıstırabılecek eskı arkadasları sılmıs bu davranısı kutluyorum cunku genelde erkekler kolay kolay sılmez cevresını,senı haketmek ıcın elındne gelenı yapıyo dedıgıne gore,ee 4 sene ıcınde de bı aynlısını gormemıssın nısanlın senı akndırıyo desem illa bıseyler sezerdın yanı bulurdun yanlısını ,bence takdır etmen lazım nısanlını oyle eskıyi kafaya takıp ksıkanclık yapma bellı kı o da sıkılmsı o hayatından ,aam eger yanlıslarını sezıyorsan evlenmeden dusun derım eskıyı kafasından atamıyosa:68:

kendin vermissin aslinda cevabi...
seviyorsun.. ve bu bazen herseyi siliyor gözünde...
belkide daha iyidir önceden herseyi yasamis ve doymus olmasi...
ayrica o senin ilkin olabilir ama bir erkegin ilki ve sonu olmak cok zor hatta imkansiz gibi birsey...

hızlı yazdıgım ıcın harfler bırbırıne gırmıs olabılır kusura bakmayın

caanım oncelıkle hosgeldın ılk mesajında hayırlı ugurlu olsun,nişanlın napmsı arkadas cevresını degıstırmıs temız bı hayata baslamsı yanı kafasını karıstıracak yada karıstırabılecek eskı arkadasları sılmıs bu davranısı kutluyorum cunku genelde erkekler kolay kolay sılmez cevresını,senı haketmek ıcın elındne gelenı yapıyo dedıgıne gore,ee 4 sene ıcınde de bı aynlısını gormemıssın nısanlın senı akndırıyo desem illa bıseyler sezerdın yanı bulurdun yanlısını ,bence takdır etmen lazım nısanlını oyle eskıyi kafaya takıp ksıkanclık yapma bellı kı o da sıkılmsı o hayatından ,aam eger yanlıslarını sezıyorsan evlenmeden dusun derım eskıyı kafasından atamıyosa:68:

cooook tesekkür ederm :3:
evet tertemiz bi hayati var, güzel bi birlikteligimiz var, herseyini sildi, benden sonra. Tertemiz bi hayata basladi. Ama bu benim gecmisini unutmama yardim etmedi pek. Gerci hakkim varmi onu gecmisi yüzünden yargilamaya? Misal ailesiyle ilk tanisan kiz benim, kimseyle tanistirmamis daha önce. Ama iste aklimdaki o ses. Ben daha hicbirysey yasamamisken onun okadar tecrübeli olmasi. Yani misal icimden cocukca ona sarilmak geliyor bazen, ama kendimi tutuyorum cünki sey düsüncesi var aklimda, eskiden sarilmistir doymustur, oysaki ben bi hevesle sarilcam...offf :(

Öncelikle Hosgeldin Tatlim ...

Sevgilin Tanistiginizda 26.yasindaymis ve dogal olarakta seninde söyledigin gibi
cok sey görmüs gecirmis ..
Bir cok iliskisi olmus .. gündelik iliskiler .. bu o yastaki erkekler icin normaldir ..
cok gec olgunlasiyorlar bildigin gibi ve bircok tercübe amacli beraberlikler yasiyorlar ..
Hep Eglenecek Kizlarla beraber olmus ..
ta ki sen karsisina cikana kadar ... senin basit bir kiz olmadigini anlamis ve sana baglanmis yazdiklarina bakilirsa .. buna sevinmelisin ..
Gecmisi seninle bir iliskiye basladigindan itibaren seni ILGILENDIRMEMELI !!!
hep kafanda kurarsan düsünürsen onun gecmisini vs vs mutlu olamasin ve güvensizlik baslar bir yerden sonra ..

Söyle Düsün Sen Evlenilecek Bir Kizsin .. Oysaki Eskideki Kizlar Sadece Eglenilecek Kizlardandi ..
Degerin Kat Ve Kat Daha Fazla .. Ve Bunu Nisanlinda Biliyor .. Biliyorki Onca Kizdan Sadece
Seni Seciyor Ve Nisanlaniyor .. !!

Gecmisi Gecmiste Kalmis .. Senin Ilk Askin evet ama ilk hoslandigin kisi degildir galiba ..
o senin eskiden hoslandigin cocuga bukadar kafaya taksa yargilasa hosuna gidermiydi ?
Bosver Kapanmis Defteri Kurcalayip Durma .. Mutlu Olmaya Bak ..

Ben olsam böyle biriyle yapamazdım. Çünkü insanın geçmişi çoğu zaman geleceğinin habercisidir,fakat ilginçtir ki geçmişi iyi olanın gelecekte iyi güünler vaad etme garantisi de yok.

Hem artı hem eksi yönler taşıyo sizin durum. Bunları anlatacak kadar net olmuş olması hoş,en azından dürüstmüş fakat öte yandan da alışmış kudurmuştan beterdir durumları var.

Bence herkesin yapması gerektiği gbi: daima tetikte olun, uyanık olun. Tabiki elde smut birşey yokken, su işlemiş gibi muamele etmeyn ona ama normalilşkinizi yürütken gözünüzü dört açın. Artık 'olmaz olmaz deme, olur' felsefesi güdüyorum şahsen..

kendin vermissin aslinda cevabi...
seviyorsun.. ve bu bazen herseyi siliyor gözünde...
belkide daha iyidir önceden herseyi yasamis ve doymus olmasi...
ayrica o senin ilkin olabilir ama bir erkegin ilki ve sonu olmak cok zor hatta imkansiz gibi birsey...

iste sanirim sorunda bu zaten: o doymus olabilir demissin, benim aklimi yiyip bitiren ve ona yaklasamamin nedenide o, öpücüge, sarilmaya, yaklasmaya doymustur diye düsünen bi ses var icimde. Beni ondan uzak tutan.
Evet erkeklerin ilki olmak zor veya imkansiz ama bukadar cok kadinla heleki nerdeyse hic ciddi yasamadan, nerdeyse hergün bi kizla beraber olan biriyle? Yani Deseydiki bana 10 kisiyle ciddi iliskim oldu, batmazdi sanirim bana, ama 100 kizla eglence amacli tek gecelik maceralar, bu bana ters geliyor.

Buarada türkcem kötü olabilir bazen, anlamazsaniz sormaya cekinmeyin lütfen :)

tatlım geçmişte her insanın hatası olabilir sen bu adamı sevmişsin bak nişanlanmışsın şuanda seni sevdiğine göre neden kafana takıp kendini üzüyorsun? el değmemiş bir erkek var mıdır çok merak ediyorum vardır tabiki ama neyse bu adam sana yalanda söylememiş geçmişi hakkında sana yalandan sende benim ilkimsin diyebilirdi.. bu konu seni çok rahatsız etmiyorsa unutmaya çalış sonuçta ortada aldatma yok yalan yok ama sevgi var:38:

Öncelikle Hosgeldin Tatlim ...

Sevgilin Tanistiginizda 26.yasindaymis ve dogal olarakta seninde söyledigin gibi
cok sey görmüs gecirmis ..
Bir cok iliskisi olmus .. gündelik iliskiler .. bu o yastaki erkekler icin normaldir ..
cok gec olgunlasiyorlar bildigin gibi ve bircok tercübe amacli beraberlikler yasiyorlar ..
Hep Eglenecek Kizlarla beraber olmus ..
ta ki sen karsisina cikana kadar ... senin basit bir kiz olmadigini anlamis ve sana baglanmis yazdiklarina bakilirsa .. buna sevinmelisin ..
Gecmisi seninle bir iliskiye basladigindan itibaren seni ILGILENDIRMEMELI !!!
hep kafanda kurarsan düsünürsen onun gecmisini vs vs mutlu olamasin ve güvensizlik baslar bir yerden sonra ..

Söyle Düsün Sen Evlenilecek Bir Kizsin .. Oysaki Eskideki Kizlar Sadece Eglenilecek Kizlardandi ..
Degerin Kat Ve Kat Daha Fazla .. Ve Bunu Nisanlinda Biliyor .. Biliyorki Onca Kizdan Sadece
Seni Seciyor Ve Nisanlaniyor .. !!

Gecmisi Gecmiste Kalmis .. Senin Ilk Askin evet ama ilk hoslandigin kisi degildir galiba ..
o senin eskiden hoslandigin cocuga bukadar kafaya taksa yargilasa hosuna gidermiydi ?
Bosver Kapanmis Defteri Kurcalayip Durma .. Mutlu Olmaya Bak ..

hosbuldukkkk :6: cok güzel bi yermis burasi :))

sanirim haklisin, yani en basitinden, ailem beni bi cocukla tanistirmisti (klasik türk ailesi sanirim :) ) Hani cocukla görüstük kahve felan ictik ama sonuc olarak istemedim, bana göre degildi. Bunu nisanlim biliyor, hatta ailelerimizin hala görüstügünü felanda biliyor, ama sorun etmiyor, bana güveniyor. Bana cok güvenmesi benim hosuma gidiyor, bende onun kadar güvenmek istiyorum aslinda. Ama iste sanirim bizim iliskimizin nazarida bu olay, cünki cok sükür ne benim yanlisim oldu ona karsi nede onun bana karsi, ufak tefek seyler iliskinin tadi tuzu tabiki onlardan bahsetmiyorum...tesekkür ederim yorumun icin

Ben olsam böyle biriyle yapamazdım. Çünkü insanın geçmişi çoğu zaman geleceğinin habercisidir,fakat ilginçtir ki geçmişi iyi olanın gelecekte iyi güünler vaad etme garantisi de yok.

Hem artı hem eksi yönler taşıyo sizin durum. Bunları anlatacak kadar net olmuş olması hoş,en azından dürüstmüş fakat öte yandan da alışmış kudurmuştan beterdir durumları var.

Bence herkesin yapması gerektiği gbi: daima tetikte olun, uyanık olun. Tabiki elde smut birşey yokken, su işlemiş gibi muamele etmeyn ona ama normalilşkinizi yürütken gözünüzü dört açın. Artık 'olmaz olmaz deme, olur' felsefesi güdüyorum şahsen..

gecmisinde hic iliski yasamamis biri olsada sanirim her erkege biz kadinlar kuskuyla bakariz zaten :)

ilk önce aramıza hoşgeldin.bence kafana takma.artık nişanlın olgunlaşmış.eskiyi silmiş ve bunu sana ispatlamış.senin hazmedemediğin bence sen ikiniz için herşey ilk olsun istediğin için.ben onunla herşeyi ilk yaşıyorum ama onun ilki olmayacak diye düşünüyorsun. bu da seni üzüyor.takma seni seviyor sende onu seviyorsun.tadını çıkar.

merhaba.bir ilişkide arkanıza bakmayın ki önününüzü görebilesiniz.eğer 4 yıl boyunca bır yanlışı olmadı dıyorsanız demekkı sızı gerçekten sevıyor ve değişmiş.sizden öncesi geçmişte kalmış sonuçta.siz sizle olan süreçle ilgilenn.eğer sarılmanız çocuksa gelıyorsa gelsın ne olacakkı..içinizden geldiği gibi sarılın sevgınızı içinizden geldiği gibi gösterin.o sızın o halınızı sevıyordur belkı.masumıyetınızı :34: kafanıza şüphe duşurmeyın bence.eğer bışey ypmış olsaydı hıssederdnz en basıtınden..kadınlar hıssedıyor gerçekten..herkesın bır geçmişi vardır ama siz önünüze bakın bence.sevgilerimle :80:

benim güvenimi kazanmak icin herseyi yapti cidden.

hani aramizda söyle bi espiri bile gecti, almanlarin bi lafi ile: "Die Frau hat die Hosen an", Bizim evin erkegi sensin askim dedigi oldu gülerek, cünki herseyini benimle paylasiyor, annesini arayacagi zaman bile söylüyor, icimde hicbir kusku kalmamasi icin, disari ciktigi an haberim oluyor. baktiginiz zaman mükemell biri degilmi.

ah birde ben gecmisini aklimdan silebilsem.

ama sanirim haklisiniz hepiniz, önüme bakmam lazim, geriye degil, yoksa hem onu böyle üzücem hemde kendim üzülcem.

son günlerde kadfama yine cok takiyorum, ve oda bunu hisediyor. Neyin var dedigi zaman hic birsey yok diyorum ama anliyor ve üzülüyor bu duruma :(

iste sanirim sorunda bu zaten: o doymus olabilir demissin, benim aklimi yiyip bitiren ve ona yaklasamamin nedenide o, öpücüge, sarilmaya, yaklasmaya doymustur diye düsünen bi ses var icimde. Beni ondan uzak tutan.
Evet erkeklerin ilki olmak zor veya imkansiz ama bukadar cok kadinla heleki nerdeyse hic ciddi yasamadan, nerdeyse hergün bi kizla beraber olan biriyle? Yani Deseydiki bana 10 kisiyle ciddi iliskim oldu, batmazdi sanirim bana, ama 100 kizla eglence amacli tek gecelik maceralar, bu bana ters geliyor.

Buarada türkcem kötü olabilir bazen, anlamazsaniz sormaya cekinmeyin lütfen :)

iyide canim benim insan sevdigini öpmeye sarilmaya asla doymazki zaten...
onlarla yasadiklarini seninle yasadiklariyla kiyaslama bile...
benim demek istedigim, o kadar günü birlik iliskilere doymustur, artik ciddi bir iliski yasamak icin gözü doymustur demek istedigim... :34:

iyide canim benim insan sevdigini öpmeye sarilmaya asla doymazki zaten...
onlarla yasadiklarini seninle yasadiklariyla kiyaslama bile...
benim demek istedigim, o kadar günü birlik iliskilere doymustur, artik ciddi bir iliski yasamak icin gözü doymustur demek istedigim... :34:

öyle olmayabiliyor malesef. Arkadaşımın sevglisinin de geçmişte olmuş ilişkileri cinsel anlamda, artık ciddi şeyler istiyorum muhabbeti oluşmuş falan..beyefendi stelik 31 yaşındaydı, arkadaşımı da aldattı. Hem de neymiş efendim son kez olsun demiş :DDDDDDDDD şu saçmalığa ve pişkinliğe bak,oh ne ala be. Ne yüzsüz şer..sizler var.Bu durum alışmış kudurmuştan beterdiri br kez daha doğruladı şahsen

Son düzenleme:
Erkeklerin klasiği ; bir sürü kadınla ol sonra el değmemiş tertemiz kızla evlen...Erkeğin tecrübelisi makbuldur,alışmış kudurmuşdan beterdir.Ben şuna çok çok inanırım...zamanında kadınların canını yakan erkekler evlilik hayatında asla mutlu olamaz...elbet bu yaptıklarının hesabını bir yerden verecek...bulacak...günahlarının bedelini ... siz bakmayın her erkek yüzlerde kadınla oldum der ...ama der ..gerçeklikten uzak olduğunu düşünüyorum..hava atmak için denılen bir şey ...nesine hava atıyorlarsa ben böyle erkeklerı istikrarsız ve ilişki yürütmede becerıksız erkek olarak düşünürüm..siz hep eski hayatına takılıp kalacak ve tertemizim o ne kadar kadınla kendini kirletti diye düşünmekten kendinizi alamıyorsanız demek içinize sinmiyor.Açıkcası ben bu kadar kadınla birlikte olmuş ve böyle bir yaşantısı olmuş erkeğin her an tekrarlayabılecek bir hastalık taşıyormuş gibi görürüdüm.Çünkü bu tür erkeklerin kadınlara ne saygısı nede sevgi ,nede güven duyabıleceklerını sanmıyorum.Bulur senın gibi saf temiz kızı koyarlar evlerıne evlenip sonra kaldıkları yerden devam...biraz acımasızca ama benım düşüncem bu...temızlık sadece kadına has bır özellıkmiş gibi topluma empoze edilmiş bu düşünceyide erkeklerin kendi menfaatine uydurdukları bir yaygın inanış ve saçmalık olarak degerlendırıyorum.

önüne bakmak derken geleceğini de düşünmek vardır ama..
mesela sen bunu şimdiden dert edinmişsin ki ilerde, en ufak bi kötü anında bunu yine dert etmez misin? ben sana herseyimi verdim/ben bunu haketmedim seklinde baslayan feryatların olmaz mı.. bu birinci tasam
ikincisi, bu adamla 4 yıldır birliktesin ve cinsel bir yakınlığınız olmamış.. bunca yıldır bu kadar aktif olan birisi 4 yıldır ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor.. bu ikinci tasam
sonuncusuysa sen onunla kendini keşfettikten sonrası.. yani evlendikten, cinselliği yaşadıktan sonrası.. kendini yetersiz hissetmen olası, kimlerle neyi yaşadığını tekrar gündeme getirmen de olası..

ama eger ki sen sevdiginden vazgececek ve gozun arkada kalacaksa, bunu sakın yapma.. yerinde olsam tum bu tasalara ragmen eger cok asıksam ve seviyorsam devam ederdim, içinde kalacağına yaşamalısın çünkü bence..

öyle olmayabiliyor malesef. Arkadaşımın sevglisinin de geçmişte olmuş ilişkileri cinsel anlamda, artık ciddi şeyler istiyorum muhabbeti oluşmuş falan..beyefendi stelik 31 yaşındaydı, arkadaşımı da aldattı. Hem de neymiş efendim son kez olsun demiş :DDDDDDDDD şu saçmalığa ve pişkinliğe bak,oh ne ala be. Ne yüzsüz şer..sizler var.Bu durum alışmış kudurmuştan beterdiri br kez daha doğruladı şahsen

son kez mı olsun demıs ya ülkemızde ne uyanık ve akıllı erkekler var bu kafalarını bılım ve teknolojıye yorsalar cok ıyı bı ulke olabılırz kanaatimce

ama sanirim haklisiniz hepiniz, önüme bakmam lazim, geriye degil, yoksa hem onu böyle üzücem hemde kendim üzülcem.

sen zaten kararını vermişsin buraya kendini biraz olsun rahatlatmak ve ikna için sanırım bu topiği açmışsın...

Şunu unutma o zaman....Yaşadıklarımız,yaptıklarımızın eseridir...bol şanslar sana.

Back
X