Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caanım oncelıkle hosgeldın ılk mesajında hayırlı ugurlu olsun,nişanlın napmsı arkadas cevresını degıstırmıs temız bı hayata baslamsı yanı kafasını karıstıracak yada karıstırabılecek eskı arkadasları sılmıs bu davranısı kutluyorum cunku genelde erkekler kolay kolay sılmez cevresını,senı haketmek ıcın elındne gelenı yapıyo dedıgıne gore,ee 4 sene ıcınde de bı aynlısını gormemıssın nısanlın senı akndırıyo desem illa bıseyler sezerdın yanı bulurdun yanlısını ,bence takdır etmen lazım nısanlını oyle eskıyi kafaya takıp ksıkanclık yapma bellı kı o da sıkılmsı o hayatından ,aam eger yanlıslarını sezıyorsan evlenmeden dusun derım eskıyı kafasından atamıyosa![]()
kendin vermissin aslinda cevabi...
seviyorsun.. ve bu bazen herseyi siliyor gözünde...
belkide daha iyidir önceden herseyi yasamis ve doymus olmasi...
ayrica o senin ilkin olabilir ama bir erkegin ilki ve sonu olmak cok zor hatta imkansiz gibi birsey...
Öncelikle Hosgeldin Tatlim ...
Sevgilin Tanistiginizda 26.yasindaymis ve dogal olarakta seninde söyledigin gibi
cok sey görmüs gecirmis ..
Bir cok iliskisi olmus .. gündelik iliskiler .. bu o yastaki erkekler icin normaldir ..
cok gec olgunlasiyorlar bildigin gibi ve bircok tercübe amacli beraberlikler yasiyorlar ..
Hep Eglenecek Kizlarla beraber olmus ..
ta ki sen karsisina cikana kadar ... senin basit bir kiz olmadigini anlamis ve sana baglanmis yazdiklarina bakilirsa .. buna sevinmelisin ..
Gecmisi seninle bir iliskiye basladigindan itibaren seni ILGILENDIRMEMELI !!!
hep kafanda kurarsan düsünürsen onun gecmisini vs vs mutlu olamasin ve güvensizlik baslar bir yerden sonra ..
Söyle Düsün Sen Evlenilecek Bir Kizsin .. Oysaki Eskideki Kizlar Sadece Eglenilecek Kizlardandi ..
Degerin Kat Ve Kat Daha Fazla .. Ve Bunu Nisanlinda Biliyor .. Biliyorki Onca Kizdan Sadece
Seni Seciyor Ve Nisanlaniyor .. !!
Gecmisi Gecmiste Kalmis .. Senin Ilk Askin evet ama ilk hoslandigin kisi degildir galiba ..
o senin eskiden hoslandigin cocuga bukadar kafaya taksa yargilasa hosuna gidermiydi ?
Bosver Kapanmis Defteri Kurcalayip Durma .. Mutlu Olmaya Bak ..
Ben olsam böyle biriyle yapamazdım. Çünkü insanın geçmişi çoğu zaman geleceğinin habercisidir,fakat ilginçtir ki geçmişi iyi olanın gelecekte iyi güünler vaad etme garantisi de yok.
Hem artı hem eksi yönler taşıyo sizin durum. Bunları anlatacak kadar net olmuş olması hoş,en azından dürüstmüş fakat öte yandan da alışmış kudurmuştan beterdir durumları var.
Bence herkesin yapması gerektiği gbi: daima tetikte olun, uyanık olun. Tabiki elde smut birşey yokken, su işlemiş gibi muamele etmeyn ona ama normalilşkinizi yürütken gözünüzü dört açın. Artık 'olmaz olmaz deme, olur' felsefesi güdüyorum şahsen..
iste sanirim sorunda bu zaten: o doymus olabilir demissin, benim aklimi yiyip bitiren ve ona yaklasamamin nedenide o, öpücüge, sarilmaya, yaklasmaya doymustur diye düsünen bi ses var icimde. Beni ondan uzak tutan.
Evet erkeklerin ilki olmak zor veya imkansiz ama bukadar cok kadinla heleki nerdeyse hic ciddi yasamadan, nerdeyse hergün bi kizla beraber olan biriyle? Yani Deseydiki bana 10 kisiyle ciddi iliskim oldu, batmazdi sanirim bana, ama 100 kizla eglence amacli tek gecelik maceralar, bu bana ters geliyor.
Buarada türkcem kötü olabilir bazen, anlamazsaniz sormaya cekinmeyin lütfen :)
iyide canim benim insan sevdigini öpmeye sarilmaya asla doymazki zaten...
onlarla yasadiklarini seninle yasadiklariyla kiyaslama bile...
benim demek istedigim, o kadar günü birlik iliskilere doymustur, artik ciddi bir iliski yasamak icin gözü doymustur demek istedigim...![]()
öyle olmayabiliyor malesef. Arkadaşımın sevglisinin de geçmişte olmuş ilişkileri cinsel anlamda, artık ciddi şeyler istiyorum muhabbeti oluşmuş falan..beyefendi stelik 31 yaşındaydı, arkadaşımı da aldattı. Hem de neymiş efendim son kez olsun demişDDDDDDDD şu saçmalığa ve pişkinliğe bak,oh ne ala be. Ne yüzsüz şer..sizler var.Bu durum alışmış kudurmuştan beterdiri br kez daha doğruladı şahsen
ama sanirim haklisiniz hepiniz, önüme bakmam lazim, geriye degil, yoksa hem onu böyle üzücem hemde kendim üzülcem.