- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Arkadaslar yaa lütfen bu tarz düsüncelerden kurtulun "evlenilcek -eglenilcek " Ben kendi adima cok ayipliyorum. hepimiz ana kuzusuyuz hepimizin hayalleri düsleri var...
katılıyorum.. evlenilecek kız aynı zamanda birilerinin eğlendiği, eğlenilecek kız da birilerinin evlendiği kız olabilir.. aynı sey erkekler için de gecerli.. bence çok saçma yaklaşımlar bunlar..
annemde senin gibi düsünüyor, belkide böyle daha iyi diyor, ilerisi icin hevesini almistir ve evine bagli olur diyor. ama sanirim ancak bunu evlendikten sonra inanabilecegim
evet işin bide bu boyutu var evlenmeden önce gözü doymuş (başka terim bulamadım)bi adam daha iyi değilmi
sen ilk olsan sonrada gözü başka yerlerde olsa dahamı iyi
geçmişi değil seninle birlikte olduğu zamanlardaki tutumu önemli olmalı
ne guzel eskısıne kanmamıssınız,ve guven verıcı ve guzel bı evlılık yapmıssınız ne mutlu sızeya ben bi erkeğin hele ki gecmişte gayet aktif bi erkeğin 4 yıldır sadece elini kullandığına ikna olamıyorum lütfen kusura bakma.. ama şunu da söyliim: sevgin tükenene kadar onunla olmalısın bence..
ya ben 17 yasındayken benden 8 yas buyuk biriyle 5 yıl cıktım.. aynı senin durumundaydım.. ama gittikçe kötüye gidiyordu, bi de çok kıskanctı.. iyi ki ayrılmışım.. sevgim tam tükenmeden ayrıldım.. çok sonradan anladım ki bana duyduğu o uğrumda kapımda yatıp kalktığı aşkından ölğüyorum diye kendini jiletlemeye kalktığı şey aşk değilmiş.. sadece temiz biriyle düzgün bi başlangıç yapma, evlenme (cunku yasıtları veya baska enayi onunla evlenmezdi adım gibi biliyorum) derdiymiş (ailem de onlardan varlıklıydı).. ruhum duymadan kaç kez aldatılmışım hep sonradan öğrendim ve/veya farkettim...
çok büyük aşk yaşadığımı sandım, 8 yıl (evet ayrıldıktan sonra 3 yıldaha) ona aşıkmış gibi gezdim.. sonra noldu bliyo musun? HARBİDEN AŞIK OLDUM!! hayatımın aşkını yaşadım, hayatımın tutkusunu!!!
onunla yaşadığım şeyinse aşk değil merak ve heves olduğunu anladım..
zaman herseyin ilacı derler ya.. veya su akar yolunu bulur...
su an33 yasındayım, iyi ki bunları iyi-kötü (çoğunlukla kötü ve acılı) yaşamışım ki şu anda bana göre kusursuz bir evliliğim var.. ne kadar çok tecrübe, o kadar çok hüzün ama sonrasında o kadar çok güven ve o kadar çok mutluluk!
evet işin bide bu boyutu var evlenmeden önce gözü doymuş (başka terim bulamadım)bi adam daha iyi değilmi
sen ilk olsan sonrada gözü başka yerlerde olsa dahamı iyi
geçmişi değil seninle birlikte olduğu zamanlardaki tutumu önemli olmalı
ne guzel eskısıne kanmamıssınız,ve guven verıcı ve guzel bı evlılık yapmıssınız ne mutlu sıze
evet kesınlıkle tecrube ve kararlılık cok onemlı ılk askım benım dıye gozunu kapatıp evlenmemk lazım bıraz da ılerıyı dusunmek lazım bu adam evlenılebılcek mı demek lazım evlılık bu cok dusunmek lazım yanı cok sey lazım:),nazr degmesın sızetesekkur ederim, nazar değmesin herkes mutlu evlilikler yapsın inşallah.. ama yarın ne olacağı da belli olmaz.. hayat bu... şimdilik mutlu yuvanın tadını çıkartmak lazım
bu arada o benden 8 yas buyuk olan hala bekar 41 yasında ve tam bi gececi olmuş sanırım..
diğer yaşadığım aşksa 2 yıl sürmeden boşanmış.. bi arkadaş demişti ya, ahını alanın ahını alırlar gibi bişey.. ondan işte... :))
bu iki insana da tekrar geri dönmemek tecrübe, öngörü, kararlılık ve dostların varlığıyla oluyor.. :)
Yani Deseydiki bana 10 kisiyle ciddi iliskim oldu, batmazdi sanirim bana, ama 100 kizla eglence amacli tek gecelik maceralar, bu bana ters geliyor.
slm tatlımm
onu seviyosan içinden geldiği gibi davran derim ben, çünkü o da seni sevior sevmese bunca yıl beraber olmazdınız.. doya doya öp sarıl aşkına,o da çok mutlu olacaktır
bu arada sanrm sen almanyada yaşıosun.. nişanlında mı orada?? yoksa ilişkiyi almanya türkiye arası mı yürütmeye çalışıyosunz merk ettm.. özel olmicaksa cvp verirsen sevnrm tatlm
selam :) yorumun icin tesekkür ederim :) Az önce aradigim ve dedigini yaptim, onu cok sevdgiimi söyledim oda bir cok güzel sözlerle cevap verdi :) Sanirim bunlarin aklimi kurcalamasina son vermem laziom artik.
Ben avusturyada yasiyorum, nisanlimda burda yasiyor :) Ama ilerde evliligimiz oturduktan sonra türkiyeye dönmeyi düsünüyoruz, bakalim :)
Bir sürü ciddi ilişkisinin olmuş olması ve hiç birinde dikiş tutturamamış olması daha mı iyi cidden? Bence geçmişi seni ilgilendirmemeli. Ama onun bu konudaki düşüncesi de önemli. Teeeeeertemiz olmasan da severmiymiş sordun mu?
Merhaba, ben bu foruma dün gece kayit oldum, ve bugün aktif hale geldikten sonra, cok gezindim, inceledim forumu, cok hosuma gitti, böyle hemen derdimle tanismak cokta güzel gelmedi bana ama bu forumu derdime care ararken buldum.
Hosbuldum ilk önce :) Herkeze merhaba. :)
Ben kisaca anlatmaya calisacagim kendimce büyük derdimi. :) Benimde sorunum ASKla. Ben 18 yasindayken universteden biriyle tanistim, suan kendisi nisanlim. Belki diceksiniz derdin var neden nisanlandin diye, buna cok kisa ve net bi cevap, kendisini cok seviyorum.
Benim sorunum aklimla aslinda. Söyle aciklayim kimseyi baymadan: Ben 18 yasindayken o 26 yasindaydi, yani benden 8 yas büyüktü. Yas olarak hicbir zaman aklima takmadim. Sroun etmedim hic bir zaman. Ancak sorun ettigim sey su: Ben cok cok daha tecrübeli. En basit örnegi ile: Hayatinda benden önce bircok kadin olmus, benimse o ilk askim. Hani arkadaslarindan ve kendisindende duydugum üzere, keyfine bakan, capkin, tek gecelik heycanlar pesinde olan bi erkekmis. Bu beni baslardada ürküttü simdide korkutuyor acikcasi. Cok fazla kadinla beraber olmus, cok fazla kadin hayatina girmis. Benden önce 1 tane ciddi iliskisi olmus, oda 2 yil sürdükten sonra bitmis, anlasamamislar. Onun disinda dedigim gibi günü birlik iliskiler yasamis, fazlasiyla. Arkadaslari arasindada öyle bi lakabi varmis eskiden.
Az cok hayati buymus, kisaca anlayacaginiz capkinin önde gideni.
Sonrasinda benimle tanisti, beni cok sevdiginden hic bir süphem yok, beni tanidiktan sonra herseye tövbe ettiginide biliyorum eskiye dair. 4 Yildir beraberiz ve günahini almis olurum eger dersemki bi yanlisni gördüm. Klasik cift tartismasi oldu tabiki. Hatta benim rahatim icin, eskiye dair herkezden ayrildi, arkadas cevresini sildi, yeni arkadasliklar edindi, benim rahatsiz olmamam icin. Ben bazi konularda sinirli olmama ragmen, baska yerlerde baska kadinlarda aramadi bu zevki. Ancak herzaman kendide dedigi gibi, beni tertemiz görüyor, ve kendisini kirlenmis görüyor, acikcasi bende öyle görüyorum bazen. Iliskinin basinda beni hakediyormu diye düsünmedim degil. Feminist duygularim kabarmadi degil, hani sen 100lerce kadinla birlikte ol sonra kimseye el sürmemis bir kiz bul, ne ala memleket.
4 Yil gecti, aklin yenimi basina geldi demeyin lütfen, onu insan olarak cok seviyorum, ve suan bana yasattiklari cok güzel, gecmisi yüzünden onu yargilamam dogrumu sizce? Gecmisi yüzünden asiri kiskanclik yapiyorum ama o buna dayaniyor, herseye ragmen güvenmem icin mücadele ediyor. Hani suan icin tertemiz bi hayati var benle tanistiktan sonra.
Ancak benim aklim, beynim, kafam susmuyor. Kendimi tecrübesiz hissediyorum, ona yaklasirken, kim bilir kac kisi öptü diye yaklasiyorum. Cinsel iliskimiz yok ama düsününce nasil olucak diye, delircek gibiyim, yani ben kacinci numarayim, oysaki o benim ilkim. Cok karman corman oldu, duygularimi dile getiremedim aslinda, ama
sizce eskiden yaptigi pislikler yüzünden, gecmisi yüzünden onu yargilama hakkim varmi?
Umarim yardim edersiniz ve fikirlerinizi söylersiniz,
Sevgiler,
kara_peri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?