derdim mutfak tezgahı

KeDiCanLI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
44
10
298
38
merhaba arkadaşlar internette uzun uzun araştırdım fakat tatmin edici bir bilgi bulamadım. ben de kullanıcılara sormak istedim.

granit mermer vs vs taş malzemeden tezgahlar genelde iyidir bende hep taş malzeme kullandım evlerimde ama şuan kendi evime geçiyorum mutfak yaptıracağım. ahşap malzemeden olsun istiyorum. ahşap tezgah kullanan arkadaşlar yahut bilgisi olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.
koku yapar mı zamanla ?
taş malzemeye göre dezavantajları nelerdir ?
çizilme olayı daha riskli biliyorum üstüne yalnışlıkla sıcak tencere falan konduğunda sıkıntı oluyor mu ?
nasıl temizliyorsunuz ?
sizce hijyenik mi? okuduğunuz için teşekkür ederim. sevgiler

merhaba arkadaşlar internette uzun uzun araştırdım fakat tatmin edici bir bilgi bulamadım. ben de kullanıcılara sormak istedim.

granit mermer vs vs taş malzemeden tezgahlar genelde iyidir bende hep taş malzeme kullandım evlerimde ama şuan kendi evime geçiyorum mutfak yaptıracağım. ahşap malzemeden olsun istiyorum. ahşap tezgah kullanan arkadaşlar yahut bilgisi olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.
koku yapar mı zamanla ?
çizilme olayı daha riskli biliyorum üstüne yalnışlıkla sıcak tencere falan konduğunda sıkıntı oluyor mu ?
nasıl temizliyorsunuz ?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...h-kullananlar-ikea-mutfak-yaptiranlar.657164/
Bu sayfada bazı arkadaşlar yorum yapmış,bakabilirsin ama ahşap tezgah suyu görünce kabarıp şişmez mi?

bilmiyorum görünüm olarak çok hoş duruyor çekincelerim var benimde

koku yapar mı zamanla ?
nasıl temizliyorsunuz ?
merhaba ben 3 yıl önce ahşap mutfak tezgahı yaptırdım kesinlikle bi kokusu yok.çizilirse yağı var onu sürüyorsun ve anında geçiyor. diğer malzemelere göre daha daha hijyenik kimyasallar içeren deterjanları da üzerinde kurumaya bırakmadığınız taktirde size sorun çıkartmayacaktır. Doğal temizlik ürünleri ya da arap sabunu ile temizleyebilirsiniz.

koku yapar mı zamanla ?
nasıl temizliyorsunuz ?
Arkadasim ne yaptirirsan yaptir plastik gibi bir malzeme var sakin yaptirma. Ben belki ahsaptan vazgecer buna yonelirsin diye yazayim. Omur törpüsü. Kendi evim olsa vallahi bugun degistirecegim.

Arkadasim ne yaptirirsan yaptir plastik gibi bir malzeme var sakin yaptirma. Ben belki ahsaptan vazgecer buna yonelirsin diye yazayim. Omur törpüsü. Kendi evim olsa vallahi bugun degistirecegim.
O mutfağın üzerine tekrar mutfak yaptırmıştır :D

üzerine sıcak bişi koyunca sıkıntı oluyor mesela bitki çayı koymuştum o kısım soldu gibi oldu, ama yağı ile geçiyodur belki denemek lazım.

en çok kullandığımız alan ben olsam sadece ahşap yerine ahşabı bi yerde kullanarak kombine yapıp kullanmanızı tavsiye ederim.

Nostalji oldu yine eskilere donduk konu sahibinin evi kentsel donusum kapsamina girmis yenisi yapilmis bile olabilir

Back
X