- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
Merhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
29 Şubat'ta aşılama oldum, değerlerim şu şekilde ;
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Kimyasal olmasından şüpheleniyorum..Lütfen yorum yapın
Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..
**Edit: Aşılama 18 gün, 18 Mart değerim 135.0
29 Şubat'ta aşılama oldum, değerlerim şu şekilde ;
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Kimyasal olmasından şüpheleniyorum..Lütfen yorum yapın

Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..
**Edit: Aşılama 18 gün, 18 Mart değerim 135.0
Son düzenleme: