Derdim nickimde gizli

Üni. Hastanesi Tüp bebek merkezinde tedavim,burda ilk hemşire ile muhatap olunuyor sonra doktor,tabiki ultrasonu doktor bakacak gittiğim zaman

Canımmmmm Rabbim devamını getirsin, sağlıkla kucağına al inşallah..
Tüp bebek servislerinde (Özel Hastaneler) haberler güzel ise, hemşireler iletişim sağlıyor, kötü ise direkt doktor muhatap oluyor..
Hiç sıkma canını bence annesine sıkı sıkı bağlanmış bebiş :)

Arada kırmızı lekelenme oluyor ya, bi gün duruyo sonra peçeteye geliyo yine duruyo. Yarın 9.30 da randevum var özelde,bu gece sabah olacakmı ..

Arada kırmızı lekelenme oluyor ya, bi gün duruyo sonra peçeteye geliyo yine duruyo. Yarın 9.30 da randevum var özelde,bu gece sabah olacakmı ..

Canım benim, endişeni anlayabiliyorum.. Düşük riskinden dolayı olabilir o kanama, yarın zaten muayene de belli olur..
Bazen gebeliklerde rahimde kanamalı bölgeler olabiliyor ve bu bebeğe zarar vermiyor..
Bol bol dua et ve mümkünse yat, ayağa kalkma.. Bende her namazımda dua ediyorum senin için..

Allah razı olsun, 6 yıl sonra gelen mucizem benimledir İnşaAllah evham yapıyorum dur

Arkadaşımda da aynısı oldu. Geç döllenme olmuş. Kanamaları olmaya başladı. Düşük tehdidi için tedavi ve istirahat verildi.ilerleyen haftalarda şikayetleri azaldı.Kalp atışları görüldü. Tedavisine devam edip, kendine dikkat ediyor. Büyük bir heyecanla bekliyoruz miniğini.İnşallah sizde güzel haberler duyacaksınız.

İnşaAllah benimde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…