- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
İnşaAllah sağlıklıdır, Allah razı olsunAy bunca kötü haber içinde bu hamilelik haberi sevindirdi inşallah sağlıkla kucağına alırsın
inşallah güzel haberler alın bizede yazınİnşaAllah sağlıklıdır, Allah razı olsun
Eşimden başka kimsenin haberi yok,o yüzden ilk onunla sonra sizinle paylaşıyorum,gelişmeleri paylaşacağıminşallah güzel haberler alın bizede yazın
Çok teşekkür ederim, hayırlısını diliyorumCanım baştan sona okudum. Hamilesin bence ve mol değilSağlıkla kavuş inşallah tebrik ederimmm
Çok teşekkür ederim, hayırlısını diliyorum ❤❤
Gelişmeleri paylaşacağımYarın ki test sonucunu haber verir misin bana da ❤
Üni. Hastanesi Tüp bebek merkezinde tedavim,burda ilk hemşire ile muhatap olunuyor sonra doktor,tabiki ultrasonu doktor bakacak gittiğim zaman
Arada kırmızı lekelenme oluyor ya, bi gün duruyo sonra peçeteye geliyo yine duruyo. Yarın 9.30 da randevum var özelde,bu gece sabah olacakmı ..Canımmmmm Rabbim devamını getirsin, sağlıkla kucağına al inşallah..
Tüp bebek servislerinde (Özel Hastaneler) haberler güzel ise, hemşireler iletişim sağlıyor, kötü ise direkt doktor muhatap oluyor..
Hiç sıkma canını bence annesine sıkı sıkı bağlanmış bebiş :)
Arada kırmızı lekelenme oluyor ya, bi gün duruyo sonra peçeteye geliyo yine duruyo. Yarın 9.30 da randevum var özelde,bu gece sabah olacakmı ..
Allah razı olsun, 6 yıl sonra gelen mucizem benimledir İnşaAllah evham yapıyorum durCanım benim, endişeni anlayabiliyorum.. Düşük riskinden dolayı olabilir o kanama, yarın zaten muayene de belli olur..
Bazen gebeliklerde rahimde kanamalı bölgeler olabiliyor ve bu bebeğe zarar vermiyor..
Bol bol dua et ve mümkünse yat, ayağa kalkma.. Bende her namazımda dua ediyorum senin için..
Allah razı olsun, 6 yıl sonra gelen mucizem benimledir İnşaAllah evham yapıyorum dur❤
Bugünde mesajı okuyunca size dua ettim.
Inşallah her şey yolunda gider.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allah razı olsun, hayırlısını diliyorumO kadar sevindim ki Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Jersey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın
Yani ben çok anormallik görmedim. Önemli olan 2şer katlaması düzenli.Anormal olan son adet tarihimin 11 Şubat olması. Hemde aşılamanın üzerinden 16 gün geçmesi, yani şöyle düşünün adet tarihim 3 gün geçmiş ve sonucum 30 çıkmış :)
İnşaAllah benimde öyledirArkadaşımda da aynısı oldu. Geç döllenme olmuş. Kanamaları olmaya başladı. Düşük tehdidi için tedavi ve istirahat verildi.ilerleyen haftalarda şikayetleri azaldı.Kalp atışları görüldü. Tedavisine devam edip, kendine dikkat ediyor. Büyük bir heyecanla bekliyoruz miniğini.İnşallah sizde güzel haberler duyacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?