- 21 Eylül 2017
- 1.209
- 1.862
- 133
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Bugünkü beta hcg: 190.2Canım ne yaptın çok merak ettim..??
Sonucu bir yukarıda paylaştımYarın ki test sonucunu haber verir misin bana da ❤
İşte burası iyiki var! Sabaha kadar kafayı yerdim artık düşünmekten, Allah bin kere razı olsun sizlerin mesajı hep umut oluyo çok teşekkür ederim, her zaman olduğu gibi hayırlısını diliyorumInşallah her şey guzel olur hiç caninizi sikmayın.
Resmen sirf benimki nasil diye bakmak için e nabizdan 1.5 yıl geriye gittim.
1944 olduğunda kan değerim progestan 9.3 müş.11binleri gördüğümde 11 e çıkmış.
Iyi düşünün iyi olsun.
İnşaAllah çok teşekkür ederimHayirlisi olsun. Guzel haberlerinizi buradan aliriz umarim.
Sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah,elimden gelen çabayı gösteriyorum gerisi takdir-i ilahiBende sizin gibi 6 yıllık evliyim ve 6. Yılda tedavisiz hamile kaldım. Amh ım düşük oldugu için doktorlar tüp bebeksiz hamile kalma şansını hiç vermediler. Ama bizi yoktan var eden Rabbim neye gücü yetmez?siz doktorların dediğine bakmayın Allaha güvenin inşallah hayırla afiyetle kucağiniza alırsınız
Şu an 15 haftalık hamileyim tedavisiz hamile kaldım.
Bugünkü beta hcg: 190.2
Progesteron: 8.35
Progesteron değerin düşük dedi,en az 10 olması gerekiyormuş. düşükle sonuçlanadabilir herşeye hazırlıklı ol dedi. Vajinal progestan kapsül verdi duphastonu içme dedi, akşama doğru yine kırmızı lekelenme oldu hâlâ azda olsa geliyor,cumartesi tekrar gideceğim hcg değeri için,380 değerine çıkacakmı diye.
Değer artışı güzel ilerlemiş ama sağlıklı olup olmadığı 1500 lü değerlerde kese kontrolü ile belli olur dedi,şimdi net birşey söyleyemem dedi. Ama şu kırmızı leke canımı sıktı ya progestandan sonra kesilirmi bilmiyorum sabah belli olacak..Hayırlısını diliyorum❤
Canım lekelenmelerin oluyor ise bebek tutunmaya başladığında da oluyor... İlk gebeliğim de olmadı ama ikinci gebeliğimde yaşadım bende... Bebek kendine yer açarken kanama olabiliyormuş doktorum öyle söylemişti... Şu an 4 yaşında oğlum =) Mübarek cuma gecesi hürmetine, Rabb im sağlıcakla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşaallah...İnşaAllah benimde öyledir❤
Değerlerin gayet normal ilerliyor saglikla kucağına al inşallah sana tavsiyem ikili üçlü testleri yaptırma detaylı ultrasonu yaptır yeterliMerhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
29 Şubat'ta aşılama oldum, değerlerim şu şekilde ;
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Kimyasal olmasından şüpheleniyorum..Lütfen yorum yapın
Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..
**Edit: Aşılama 18 gün, 18 Mart değerim 135.0
Çalışmıyorum, dün ilacı almayı biraz geciktirince hemen yine öncekilerden daha çok pembe akıntı geldi,ilacı koydum azaldı ama rengini hâlâ belli ediyo,yarın kontrolüm var beta bakılacak yine,bakalım durum ne,önerilerin için çok çok teşekkür ederimCanım benim çok sevindim ☺ Rabbimin izniyle sağlıkla alacaksın kucağına ben inanıyorum.. Güzel beslen, güzel düşün ve bol bol dinlen.. Lavabo ihtiyacın dışında yerinden kalkma hep yat.. Protestan ilacı muhtemelen lekelenmeni geçirecektir.. ilaç geçirmezse iğnesi de var o daha etkili.. Bu arada umarım çalışmıyorsundur.. çalışıyorsan da mutlaka rapor al canım.. Dualarım seninle o sana sıkı sıkı bağlanacak Rabbimin izniyle.
O zamanı görürüm İnşaAllahDeğerlerin gayet normal ilerliyor saglikla kucağına al inşallah sana tavsiyem ikili üçlü testleri yaptırma detaylı ultrasonu yaptır yeterli
Bende pembe kahverengi akıntı oluyor progesteronum 8.35.Lekelenme için progestan 200 mg verdi sabah akşam, yinede akıntı rengi hafif pembemsi,korkuyorum sadece elimden başka birşeyde gelmiyor.. yarın tekrar test vereceğim değerim yükselmişmi diye,bakalım yine yazarım,çok teşekkür ederimTüp bebek de nasıl ilerler hiç bilmiyorum ama ben adetime üç gün kala 25 lerde bir değerle öğrenmiştim.
Yani düşüktü ama gayet sağlıklı yükseldi, şuan da da 4,5 aylık oldu.
İnşallah sana da nasip olsun
İlk başta kahverengi lekelenmeydi 3 gün sürdü ara ara.doktor o a tutunmadır dedi.sma dün baya açık renkli kırmızı-pembe renkli geldi, ilacı koydum biraz kesildi ama devam ediyor hafif,hayırlısı olsun hakkımda,çok teşekkür ederim ❤Canım lekelenmelerin oluyor ise bebek tutunmaya başladığında da oluyor... İlk gebeliğim de olmadı ama ikinci gebeliğimde yaşadım bende... Bebek kendine yer açarken kanama olabiliyormuş doktorum öyle söylemişti... Şu an 4 yaşında oğlum =) Mübarek cuma gecesi hürmetine, Rabb im sağlıcakla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşaallah...
Aslında degerin çok iyi yanı sağlıklı olabilir 2 gün arayla takip etmelisinMerhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
29 Şubat'ta aşılama oldum, değerlerim şu şekilde ;
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Kimyasal olmasından şüpheleniyorum..Lütfen yorum yapın
Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..
**Edit: Aşılama 18 gün, 18 Mart değerim 135.0
Gayet normal bu canımAnormal olan son adet tarihimin 11 Şubat olması. Hemde aşılamanın üzerinden 16 gün geçmesi, yani şöyle düşünün adet tarihim 3 gün geçmiş ve sonucum 30 çıkmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?