- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
4 ten 2 günde 30 a yükselmişya yani 4 katı, mol da hızlı yükseliyormuş, birsürü birşeyler işte. Valla canımı sıktı bu durumDur bakalım salma kendini mol gebelik ultrasonla bakmadan bilinemez ki. Kan alırken nerenden anlamış da saçmalamış
Hemen korkmayın lütfen doktorlar en kötüsünü düşünerek söylüyorlar.Kızlar 3. Testi sabah verdim sonuç çıkmadı daha, kan alan kadın mol gebelik geçiriyorsun dedi, internette okudum kansere kadar gidiyormuş mol gebelik,ve 6 ay-1 yıl korunmak zorunlu oluyormuş..ne olur dua edin, şuan kimyasal gebeliğe bile razıyım..
Yok artık herkes felaket tellalı olmuş. Benim de değerim 3 kat artmıştı 1 gün sonra.4 ten 2 günde 30 a yükselmişya yani 4 katı, mol da hızlı yükseliyormuş, birsürü birşeyler işte. Valla canımı sıktı bu durum
Sonuca göre bakacağız artık, kader ne diyim,kısmetimizde ne varsa artık..Hemen korkmayın lütfen doktorlar en kötüsünü düşünerek söylüyorlar.
Kızlar 3. Testi sabah verdim sonuç çıkmadı daha, kan alan kadın mol gebelik geçiriyorsun dedi, internette okudum kansere kadar gidiyormuş mol gebelik,ve 6 ay-1 yıl korunmak zorunlu oluyormuş..ne olur dua edin, şuan kimyasal gebeliğe bile razıyım..
Bi umut bakalım.. hayırla sonuçlanır İnşaAllahYok artık herkes felaket tellalı olmuş. Benim de değerim 3 kat artmıştı 1 gün sonra.
Bilmiyorum, düşünmekten beynim patlıycak,hayırlısını diliyorumYahu küçümsemek adina demiyorum da, o kan alan kadin hangi egitimine güvenerek böyle birsey söylüyor?
Hiç intibar etme. Klasik agzi gevsek biri iste.
Morelini yüksek tut. Fazlada saglik ocagina gitmemeye çalis, salgin var neticede.
Eşime söyledim uygun bir dille,herşey olabilir dedim,zamana bıraktık bakalım.. teşekkür ederimbence eşinize hemen söylemeyin. doktor emin bir şekilde kesin hamilesiniz dediği zaman paylaşın. en kötü ihtimali de düşünmek gerek. hayal kırıklığı çok kötü.
ama anlattıklarınıza göre bence hamile olma ihtimaliniz yüksek. sakın olumsuz tavırlarla durumunuzu aşağı çekmeyin.:)
Aynen öle benim beta değerlerimde cok tuhaftı dıs gebelik, kimyasal hemen kürtaj dendi ama kese olusmustu zaman içinde. Gerci su anda da düşük yapmamı bekliyoruz. Bu ayrı Bi konu demek istediğim ilk önce konulan tanılar hep risk içerir. Kesinlik belirtmez zaman lazım,hayırlısı olsun...Sonuca göre bakacağız artık, kader ne diyim,kosmetimşzde ne varsa artık..
İnşallahBi umut bakalım.. hayırla sonuçlanır İnşaAllah ❤
Herkes kendi işini yapsa keşke...Kızlar 3. Testi sabah verdim sonuç çıkmadı daha, kan alan kadın mol gebelik geçiriyorsun dedi, internette okudum kansere kadar gidiyormuş mol gebelik,ve 6 ay-1 yıl korunmak zorunlu oluyormuş..ne olur dua edin, şuan kimyasal gebeliğe bile razıyım..
Sizin için dua edıcem Allah evlat sahip olmayı nasip etsin size.
İnşallahBakalım bugün kan değerin ne cıkacak önemli olan düzenli artış. Tüp bbek sayfasında 20lerle başlayan gördüm, 50lerle başlayan da. Hepsi bebeklerini aldı kucagına. Tabiiki takipte ol keseyi görene kadar ama böyle kötü düsünceleri de kafandan at beklerken
Rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre versin iyi düşünün iyi olsun inşaAllah Rabbim ferahlık versin çok iyi anlıyorum sizi en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Sonucun çıkmasına 2 saat var,tekrar yazacağım inşaAllahHerkes kendi işini yapsa keşke...
Doktorundan bilgi alana kadar kafanı bulandırmamalısın
Ya sağlıklı bir hamilelikse???
Olumlu düşün olur mu
Çok zor biliyorum çünkü benim de bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum canımdan canımı aldılar ama biliyorum sağlıksızdı. Sağlıklı olsa benimle olurdu.
Benim hamilsliğim tüp bebek değildi ama regl tarihim nerdeyse 3 hafta belki daha fazla olabilir zaman gecmişti tam hatirlayamiyorum.Değerim 35 li bir şey çikmişti.Hatta doktor varda diyemem yok da diyemem demişti.2 gunde bir kan vererek öğrenildi.Ama ben 2 gun sonra bi kan verdim o zaman 114 olmuştu.Sonra 1 hafta sonra verdim.Çok şükür 6 ayını doldurmuş prensesim yanımda.
Her şey gönlünüzce olsun.En başta moralinizi yüksek tutun.Her şey güzel olacak inşallah.
Beni adetimi 2 gün geçmişti değerim 33tü düzenli artması önemli sayısı değil. Bence sizinkilere gayet düzenli artmış 2günde 2 katı olması lazım gönlünüzü ferah tutun inşallah tutar.
Aşılama olduysanız bile yumurtanız hemen çatlamamış olabilir e spermler de 3 4 gun kadar yaşayabiliyorsa rahimde bence değeriniz size ondan düşük gelmiş olabilir, önemli olan 2 günde bir 2 kat artmasıeşinize hemen söylemeyin ama umutsuzluğa kapılacak bir durum da görmüyorum ben. Sağlıcakla ilerlesin gebeliğiniz inşallah
Rabb im gönlünüze göre versin, yüzünüzü güldürsün inşaallah... Değeriniz artsın... Sıkıca tutunsun size mucizeniz, hiç ayrılmayın
Ayet-el kursi okudum niyetine sağlıkla sonuçlansın inşallah
Dur bakalım salma kendini mol gebelik ultrasonla bakmadan bilinemez ki. Kan alırken nerenden anlamış da saçmalamış
Sonucum erken çıktı kızlar, 135.0 aşılamamın 18. Günü,hemşire 10 gün sonra ultrasona çağırdı,yinede değer çok artmış, hayırlısını diliyorumYahu küçümsemek adina demiyorum da, o kan alan kadin hangi egitimine güvenerek böyle birsey söylüyor?
Hiç intibar etme. Klasik agzi gevsek biri iste.
Morelini yüksek tut. Fazlada saglik ocagina gitmemeye çalis, salgin var neticede.
Hemşire niye çağırıyor ki doktorla görüşemiyor musunSonucum erken çıktı kızlar, 135.0 aşılamamın 18. Günü,hemşire 10 gün sonra ultrasona çağırdı,yinede değer çok artmış, hayırlısını diliyorum
Üni. Hastanesi Tüp bebek merkezinde tedavim,burda ilk hemşire ile muhatap olunuyor sonra doktor,tabiki ultrasonu doktor bakacak gittiğim zamanHemşire niye çağırıyor ki doktorla görüşemiyor musun
Bence gebesin mol falan değil. İlk kana geçince değer az oluyur senin tam anlamıyla bence bugün kana geçti. İki gün sonra yenile derim o zaman 300 civarı çıkarsa için tamamen rahat olur.Üni. Hastanesi Tüp bebek merkezinde tedavim,burda ilk hemşire ile muhatap olunuyor sonra doktor,tabiki ultrasonu doktor bakacak gittiğim zaman
İnşaAllah bakalım, yarın özel bi hastaneye gidicem onlar ne diyecek, teşekkür ederimBence gebesin mol falan değil. İlk kana geçince değer az oluyur senin tam anlamıyla bence bugün kana geçti. İki gün sonra yenile derim o zaman 300 civarı çıkarsa için tamamen rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?