- Konu Sahibi halimyaman
-
bırıncısı kazen bu yazıyı görur görmez ılk uyelığinızı ve bu uyeliği yanı sızı kk dan silecek..
ıkıncısı eşinıze söyleyın gızlı saklı işler hayır getırmez...
çok kötü bir durum . ne denir bu durumda. söyleseniz bir türlü söylemesiniz bir türlü..konuşmayacaksınız ama arkadaşınız onunla evli,,, eşinizin en yakın arkadaşı. yani görüşmemeniz mümkün değil. .merhaba arkadaşlar ben 2007 den beri buraya üyeyim hergün burdayım.ama şimdi sizinle paylaşacagım sorunum yüzünden farklı bir rumuz almak zorunda kaldım.çünkü akrabalarımda buraya üye ve birbirimizden haberdarız.neyse gelelim konuya
Ben dünden beri o kadar perişanım ki nasıl anlatacağım bilemiorum.ben yeni evliyim daha bir yıl olmadı.eşimle üniversiteden arkadaslar vasıtasıyla tanıstım evlendim.eşimin üniversiteden bir arkadası var oda benim arkadaşımla evli ve onlar evlenelide daha bir yıl olmadı.biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz hepimiz ortak arkadasız yani.dün eşimin arkadasıyla nette konusuyoruz bana sürekli kendini çok üzen bir derdinin olduğunu söylüyor ama ne olduğunu bir türlü söylemiordu.dün en sonunda söyledi.bana eşini sevmediğini ve beni sevdiğini söyledi.bunu şimdiye kadar içinde binbir ızdırapla tasıdığını fakat söyleyemediğini bugun cesaret bulduğunu söyledi.bende bunu nasıl söylersin ben evliyim dedim.oda biliyorum sneden hiç birşey beklemiyorum bana istediğin şeyi söyleyebilisin ben bunun duyulma ihtimaline karsın neler olacagını bile bile söylüorum bunu,herşeyi göze alarak söylüyorum dedi.ben soğukkanlı olmaya çalıştım.ama perişan olmustum.ben dedimki sen benim arkadasımdın bundan sonrada seni asla başka gözle göremem sende beni arkadasın olarak gör böyle bişey olmamış olsun dedim.oda ben seni arkadas gözüyle görüp konusamam dedi.sonra kesinlikle bir daha konusmamaya karar
verdik.
ama dünden beri mahvolmus durumdayım.kendisi eşimin hayatta en sevdiği arkadası dostu herşeyi.bi kaç gün görüşmeseler eşim onu özler arar.öyle bi arkadaşlar yani.ben çok acı çekiorum bunu eşime söylesem mi söylemesem mi die ne yapacağımı bilmiorum.çok kötüyüm.bana birşeyler söyleyin lütfen..
konusmanın kayıtları var bir kısmı var yani.ben eşime su sartlarda söyleyşp söylememeyi düşündüm.eğer kendisi sadece bana açılmış olmakla kalır bir daha rahatsız etmezse söylemeyi düşünmüorum.ama tekrar benimle irtibata geçip aynı seyleri söylemeye devam ederse o zaman söylemek zorunda kalırım.bilmiorum ya kafam çok karısık eşim duysa hem mahvolur hem onu mahveder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?