Derdim ok byk yardm edin

halimyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
11
0
86
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 2007 den beri buraya üyeyim hergün burdayım.ama şimdi sizinle paylaşacagım sorunum yüzünden farklı bir rumuz almak zorunda kaldım.çünkü akrabalarımda buraya üye ve birbirimizden haberdarız.neyse gelelim konuya

Ben dünden beri o kadar perişanım ki nasıl anlatacağım bilemiorum.ben yeni evliyim daha bir yıl olmadı.eşimle üniversiteden arkadaslar vasıtasıyla tanıstım evlendim.eşimin üniversiteden bir arkadası var oda benim arkadaşımla evli ve onlar evlenelide daha bir yıl olmadı.biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz hepimiz ortak arkadasız yani.dün eşimin arkadasıyla nette konusuyoruz bana sürekli kendini çok üzen bir derdinin olduğunu söylüyor ama ne olduğunu bir türlü söylemiordu.dün en sonunda söyledi.bana eşini sevmediğini ve beni sevdiğini söyledi.bunu şimdiye kadar içinde binbir ızdırapla tasıdığını fakat söyleyemediğini bugun cesaret bulduğunu söyledi.bende bunu nasıl söylersin ben evliyim dedim.oda biliyorum sneden hiç birşey beklemiyorum bana istediğin şeyi söyleyebilisin ben bunun duyulma ihtimaline karsın neler olacagını bile bile söylüorum bunu,herşeyi göze alarak söylüyorum dedi.ben soğukkanlı olmaya çalıştım.ama perişan olmustum.ben dedimki sen benim arkadasımdın bundan sonrada seni asla başka gözle göremem sende beni arkadasın olarak gör böyle bişey olmamış olsun dedim.oda ben seni arkadas gözüyle görüp konusamam dedi.sonra kesinlikle bir daha konusmamaya karar
verdik.
ama dünden beri mahvolmus durumdayım.kendisi eşimin hayatta en sevdiği arkadası dostu herşeyi.bi kaç gün görüşmeseler eşim onu özler arar.öyle bi arkadaşlar yani.ben çok acı çekiorum bunu eşime söylesem mi söylemesem mi die ne yapacağımı bilmiorum.çok kötüyüm.bana birşeyler söyleyin lütfen..

gercekten coık tuaff esınızın arkadasıı bu kadar kallesmıskıı sız evlı oldugunuz halde ve esınızın en sammımı arkadası olmasınja ragmen sevgısını ıcıne gommedenn ve en buyuk terbıyesızlıgı yapmıs evlı bır bayana acılmmıs delıkanlı bır ınsan olamaz oo ben ona kalleslık lafından baskasını yakıstıramdımm bı sekılde esınızı o arkadasında uzaklastırıp bır daha gorusmemeye ozen gosterınn

Son düzenleme:
konusmanın kayıtları var bir kısmı var yani.ben eşime su sartlarda söyleyşp söylememeyi düşündüm.eğer kendisi sadece bana açılmış olmakla kalır bir daha rahatsız etmezse söylemeyi düşünmüorum.ama tekrar benimle irtibata geçip aynı seyleri söylemeye devam ederse o zaman söylemek zorunda kalırım.bilmiorum ya kafam çok karısık eşim duysa hem mahvolur hem onu mahveder

ya esıne soleyınce tatsız bır durumla krsılasırsaaaa ııyı dusunmek laızmmm bence fevrı davranmayınn ıyı akıllı dusunup ondan sonra yapacagınız seylere karar verınn sonra ıstemedgınız seylerle karsılasmayasınızz

konu garip cidden ama üyelik neden silinecek onu daha çok merak ettim garip olan benim zannımca

çok kötü bir durum . ne denir bu durumda. söyleseniz bir türlü söylemesiniz bir türlü..konuşmayacaksınız ama arkadaşınız onunla evli,,, eşinizin en yakın arkadaşı. yani görüşmemeniz mümkün değil. .
valla eşinize usturuplu anlatın desem,eşinizi tanımıyorum tepkisi ne olur. gider mazallah adamı vururmu yada dövermi. yapısı nasıl. ..
ama söylemeden de olmaz. uzaklaşmak zorundasınız onlardan. sizde eşinizde.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasım neden yazımı silsin kazen yeni kurallar çıktı da bizim mi haberimiz yok.eğer bişey varsa da bizi haberdar edin de yanlış şeyler yapmayalım.ayrıca benim için çok büyük bir sıkıntı bu hiç kimseye anlatamadığım için mecburen burda paylaştım.böyle bişeyi insanın içinde tutması imkansız kimseye de söyleyemeyeceğime göre ?

işin zor arkadaşım okurken ben bile bunaldım dizilerde filmlerde olur sanırım böle şeyler başıma gelmez inşallah sanada ne diyeyim ki uzak dur o insandan eşine de söyle bana bunu dedi de canım Allah yardımcın olsun

eşinle konuşmana gerek yokki... madem kayıtları elinde var al o kayıtların çıktısını koy eşinin önüne "oku" de... soru sorduğu zaman cevapları ver.. ve eşin de arkadaşının kalleşliğinden haberdar olsun..

ama bu durumda eşinin tepkisi de önemli.. yani ne yapacak.. olayı sana mı yükleyecek "arkadaşım bunu yapmaz,sen yüz vermişsindir" gibi yada gerçekten sana inanıp yanında mı olacak... eşinin tepkisine göre kendini hazırla ve anlat arkadaşının yaptığını...

bırıncısı konusmanın kayıtlarının olması ıı olmus ama
cabucak erısılcek bı yerde durmasın
demekkı esının senden suphelenmeyecegını dusunuyorsun bu guzel bısey
sonucta solenmıs bısey ve sureklı gorusuosanız nereye kadar saklayabılırsın bılemıyorum tamam tedbırlı olmakta yarar var ama nereye kadar aynı ortamda olmaya sabredebıleceksın

çok zor durum eşinizde baya yakınmış arkadaşlığı siz bunları söylemeden eşiniz arkadaşıyla ilişkisini bitirmez bence söyleyin kolay gelsin

madem eşinizin dostu,eşinizde kayıtlı olması yeterli,sizin msnde olunca yüz bulmuş..gereksizmiş..bilemezdim diyiceksiniz ama çok samimiyiz falan filan ama erkekler böyle işte..tahmin edilmiycek şeylerden umutlanıyorlar..
peki eşinizde arkadaşınızın msni varmı?
yapmanız gereken tek şey,msnden onu silip,herşeyi eşinize anlatın,ve birdaha onlarla görüşmeyin..

Ben bu durumdaki adamın sevgisine asla inanmam, sakın yanlış anlama arkadaşım sen adama yeşil ışık yakmışsındır demiyorum ama erkekler bazen o ışığı aldıklarını sanıyolar. Bence seninle birşeyler yaşayabileceğini düşünmüş, sen de o da eşlerinizden boşanmayacağınıza göre, arkadaş kalamam dediğine göre senden beklentileri var. Kocan da arkadaşının ne zihniyette olduğunu bilmeli, ben olsam bunu kendime hakaret olarak alırdım, asla susma derim..

bilmiorum ya dün elim ayagım titredi.ağladım sızladım bugunde aynı durumdayım.bende hep bizim basımıza gelmez böyle şeyler derdim.allahım ne büyük bir sıkıntıymıs meğer.eşimin arkadası olmasa yada çok önemli olmasa dün sıcagı sıcagına söylerdim.ama bugun dedim ki senin hayatta en sevdiğin en güvendiğin arkadaasın kim dedim. bana onun adını söyledi.her fırsatta ne kadar ii ve güvenilir bir insan olduğunu söyler durur.bugun de onu övüp durdu.şimdi nasıl söyleyeyim ben ona o güvendiğin arkadasın böyle böyle yaptı die.ne bileyim ya çok zor çok çok çok.

herkes söyle diyor . bende söylenmesinden yanayım. ancak , arkadaşın eşinin yapısını tepkisini biliyormusunuz. bundan kan biile çıkabilir. her erkek bunu aynı tepkiyle karşılamaz.bunu söylemek o kadar kolay değil. arkadaşımız eşini daha iyi tanıyor.bir Türk erkeğinin bu duruma tepkisini düşünemiyorum. helede bunu yapan kankisi olursa.Allah korusuın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…