E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi halimyaman
-
bırıncısı kazen bu yazıyı görur görmez ılk uyelığinızı ve bu uyeliği yanı sızı kk dan silecek..
ıkıncısı eşinıze söyleyın gızlı saklı işler hayır getırmez...
herkes söyle diyor . bende söylenmesinden yanayım. ancak , arkadaşın eşinin yapısını tepkisini biliyormusunuz. bundan kan biile çıkabilir. her erkek bunu aynı tepkiyle karşılamaz.bunu söylemek o kadar kolay değil. arkadaşımız eşini daha iyi tanıyor.bir Türk erkeğinin bu duruma tepkisini düşünemiyorum. helede bunu yapan kankisi olursa.Allah korusuın.
eşim asırı gururlu normalde çok sakin ama sinirlendiğinde sakinliğini koruyamayan bir insan ne yapar hiç bilmiorum ama sessiz kalmayacağı kesin
uyelik neden silincek anlamış değilim ?!?
kız burda sorununu paylaşmış .... ve yardım istiyor... burdada kadın kadınayız belki fikir verirler diye kimseye soyleyemediklermizi soyleyemeyeceksek ! sokaktaki insanları cevirip onlara anlatmamız gerek sanırım ...
birileri burdan en ufak bişey bulayımda birine şikayet edeyimde buda burada barınmasın hevesi içinde ...
bunada anlam veremiyorum...
burada +18 diye bir bolum varken ordaki yorum ve konular dururken! neden bu kızcagızın sorunu dert oldu hiç mi hiç anlamadım.....
ben olsam söylemem,eşime birdaha onları evimde görmek istemediğimi söylerim niye derse hal ve tavırları hoşuma gitmiyo derim.arkadaşını seviyorsan dışarda istediğin kadar dışarda görüşebilirsin ama gelmek isterlerse yada çağırırlarsa bir bahane uydur ve ek derim.eşim mesajı alır.2.si adam birdaha yanaşırsa kesinlikle kibar davranmayın ve tekrarı olursa eşinize söylemek zorunda kalacağınızı ve ozaman ozaman neler olabileceğini düşünmesini söyleyin.eşinize söylemek için erken bence siz tepkinizi koyun eşiniz mesajınızı alır.eğer açıklarsanız onlar erkek bizim gibi değil allah göstermesin aile faciasına bile dönüşebilir.hanımı ararsa sizi geleyim falan diye işim var çıkıyorum misafir bekliyorum falan ekin onu 3-5 seferden sonra ektiğinizi anlar ve bidaha aramaz size gönül koyar zaten bölece ayakları kesilmiş olur.
sakin ol arkadaşım!.. üyelik iptali farklı bir nick aldığını söylemesinden yani bunu yapmasından sözkonusu olacaktır diye dile getirmiştir arkadaş..
yazıdaki şu kısım yani "sizinle paylaşacagım sorunum yüzünden farklı bir rumuz almak zorunda kaldım.çünkü akrabalarımda buraya üye ve birbirimizden haberdarız"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?