- Konu Sahibi halimyaman
-
sila66 canım ne kadar zor değil mi ancak yasayan bilir benimde dünden beri uykularım kaçtı.ölü gibiyim böyle birşeyi eşe söylemek çok zor ne olacagını insan kestiremiyor.bende işte bekliorum eğer bir daha rahatsız etmezse tekrarlamazsa söylemeyeceğim unutmayı tercih edeceğim ama yaptığı yanlışa devam ederse söylemek zorunda kalırım evliliğimi tehlikeye atamam eşimi çok seviyorum
işte tamda bu sebeplerden ötürü söylemelisinizbilmiorum ya dün elim ayagım titredi.ağladım sızladım bugunde aynı durumdayım.bende hep bizim basımıza gelmez böyle şeyler derdim.allahım ne büyük bir sıkıntıymıs meğer.eşimin arkadası olmasa yada çok önemli olmasa dün sıcagı sıcagına söylerdim.ama bugun dedim ki senin hayatta en sevdiğin en güvendiğin arkadaasın kim dedim. bana onun adını söyledi.her fırsatta ne kadar ii ve güvenilir bir insan olduğunu söyler durur.bugun de onu övüp durdu.şimdi nasıl söyleyeyim ben ona o güvendiğin arkadasın böyle böyle yaptı die.ne bileyim ya çok zor çok çok çok.
eşinizin vereceği tepkiden çekiniyorsunuz anıyorum ama daha çıkılmaz hal alırsa ne olacaksila66 canım ne kadar zor değil mi ancak yasayan bilir benimde dünden beri uykularım kaçtı.ölü gibiyim böyle birşeyi eşe söylemek çok zor ne olacagını insan kestiremiyor.bende işte bekliorum eğer bir daha rahatsız etmezse tekrarlamazsa söylemeyeceğim unutmayı tercih edeceğim ama yaptığı yanlışa devam ederse söylemek zorunda kalırım evliliğimi tehlikeye atamam eşimi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?