Kızlar merhaba,
başıkta da belirttiğim gibi derdim saçlarım. 2 yıldır dönemsel olarak devam eden bir dökülme vardı. geçen yıl solgar ve bitkisel şampuan kullanarak dökülmemi durdurmuştum, bu dönem sırasında düzleştiriciyi de hayatımdan çıkarmıştım. ama yine de saçlarımda bir gürleşme olmamıştı. Şimdi son bir aydır felaket bir dökülme var saçımda ve çok ama çok azaldı saçım. özellikle bir haftadır her duş sonrası ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çünkü avuç avuç geliyor elime
doktora gittim testlerim yapıldı ve hepsi normal strese bağlı dedi ama bu böyle devam edicek mi ya ne yapacağımı şaşırdım . bir haftadır medobiocomplex-k kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum. bir de saçlarımı 6 aydır hiç kestirmedim ve uzamıyorda hiç. kızlar bu dökülme konusuna çare bulan var mı ? Ne olur birşeyler diyin çok korkuyorum
katılıyorum bioblas benide kurtardı o dökülme olayından..zeytin yağı ile de saçın kendisine bakım yapıyorum.dipleri yumuşatınca dökülmeye neden oluyor..ikisinden memnunum..sökülenlerin yerine gene tonla saç çıkıyo..maşallah diyimVar !!
Tamamen olmasa bile büyük ölçüde faydasını gördüm ve saçlarım 8 ayda falan bi karış kadar uzadı ve gayette bakımlı duruyor her gün yıkıyor olmama rağmen....
Bioblas şampuan kullandım içine bademyağı çamterebentin kattım her yıkamamda devam ettim.
Bi ara turplu su yaptım baya uzattı bakımda yaptı bi gün kokusu tıkadı ve bıraktım..
Kafama estiğinde badem yağını saçıma sürüyorum..
Birde bemiks ampulde katmıştım şampuanıma..
Yumurta sarısı sürdüm zeytinyağı falan daha yeni yeni toparladı kendini..
Dökülme var ama olması gerektiği ölçüde
Birde unutmadan badem sütü kullandım oda çok çok çok çok iyi
Yumuşacık yapıyor parlatıyor bakımını yapıyor :)
Benim ablamında saçında ciddi derecede dökülme vardı
Aktardan çam trabenti alıp şampuanın içine karıştırdık ve gözle görülecek şekilde saçları tekrardan çıktı.
Çook faydasını gördü herkese öneriyorum kesinlikle ve 5 tl bişey çok uygun ve çok etkili.
sarımsaklı zeytinyağı yapmanı öneririm benim dökülmem durdu artıdan saç çıktı ve parladı yumuşacık oldu tavsiye ederim
katılıyorum bioblas benide kurtardı o dökülme olayından..zeytin yağı ile de saçın kendisine bakım yapıyorum.dipleri yumuşatınca dökülmeye neden oluyor..ikisinden memnunum..sökülenlerin yerine gene tonla saç çıkıyo..maşallah diyim
bir dönem ben de kullanmıştım ve faydasını görmüştüm yeniden mi denesem ki. sirke içinde iyi diyorlar kullanan var mı ki?
onu nasıl kullanıcam canım ?
bir dönem ben de kullanmıştım ve faydasını görmüştüm yeniden mi denesem ki. sirke içinde iyi diyorlar kullanan var mı ki?
onu nasıl kullanıcam canım ?
saçına yapabilceğin kadar zeytinyağı koy bi bardağa içindede göz kararı sarımsak koy isteğe göre içine birkaç damla çam terebenti dökebilirsin.Saçına iyice masajla yedir 2saatten az tutma tutabildiğin kadar fazla tut durula
Bunu haftada 1 keremi uyguluyorsunuz?
mezoterapi işe yaramadı bende çektığım acılar yanıma kar kaldı.Buyrun bu konuyuda okuyabilrsinz. http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/650211-derdim-dokulen-saclarim.html:3:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?