Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Derdim saçlarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim ablamında saçında ciddi derecede dökülme vardı
Aktardan çam trabenti alıp şampuanın içine karıştırdık ve gözle görülecek şekilde saçları tekrardan çıktı.
Çook faydasını gördü herkese öneriyorum kesinlikle ve 5 tl bişey çok uygun ve çok etkili.

Ne kadarda çok seçenek var ve herkeste memnun... İnsanın kafası karışıyor. Hangisini denesem ki?

Ben son 2 yıldır hiç bir şey kullanmıyorum. Çünkü sürekli bir şeyler deneyip sonuç alamamaktan yoruldum.

Gerçi dökülmede arttı. Artık bir şeyler yapsam iyi olacak...

sarımsaklı zeytinyağı yapmanı öneririm benim dökülmem durdu artıdan saç çıktı ve parladı yumuşacık oldu tavsiye ederim

katılıyorum bioblas benide kurtardı o dökülme olayından..zeytin yağı ile de saçın kendisine bakım yapıyorum.dipleri yumuşatınca dökülmeye neden oluyor..ikisinden memnunum..sökülenlerin yerine gene tonla saç çıkıyo..maşallah diyim

Hem ilaci hem sampuani..

Ben sac doktoruna gittim ozelikle... bu ilaci duzgun kulaninca baska hic bir ilac fayda etmez..

Birde hap... daphe veya diana..

Avrupada cogu insan hep icer ve kulanir..

Sarimsakmis suymus buymus fayda degil.

arkadaşlar ben bişe duydum.yeni öğrendim arkadaş eczacıya sormuş doğru demiş.ama denemedim o yüzden yapmayın yan etkisini bilmiyorum çünkü.arkadaşın arkadaşı :) ısırgan otlu şampuanın içine doğum kontrol hapı katmış 14 ün 7 sini saçları hem dolgunlaşmış hemde cok kısa zamanda uzamış.bene eczaneye sorcam doğrulu varsa yapcam.ama hormon ilacı sonuçta yan etkisi olabilir belki.varsa kesinlike yapmam

HD WAY diye bir bitkisel hap "uzatma ve bakım amaçlı"kullandım ,faydalı buluyorum,ben beğendim.

bir dönem ben de kullanmıştım ve faydasını görmüştüm yeniden mi denesem ki. sirke içinde iyi diyorlar kullanan var mı ki?

sarımsaklı zeytinyağı yapmanı öneririm benim dökülmem durdu artıdan saç çıktı ve parladı yumuşacık oldu tavsiye ederim

onu nasıl kullanıcam canım ?

Ben son 1 aydır saldım artık bioblasın içine atıyorum o kadar başka bişey yapmıyorum üşeniyorumda zor geliyor.
Bugün sarımsaklı zeytinyağını yapabilirim ama

bir dönem ben de kullanmıştım ve faydasını görmüştüm yeniden mi denesem ki. sirke içinde iyi diyorlar kullanan var mı ki?

Sarımsak ve Zeytinyağı ile Mükemmel Saçlar
Saç dökülmesini yavaşlatan (bazı çalışmalara göre yeniden saç çıkmasını sağlayan) sarımsak ve zeytinyağı ile saç bakımı özellikle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Sarımsağın sülfür, vitamin ve selenyum içeriği, zeytinyağının yumuşatıcı etkisiyle birleşerek başta yıpranmış ve dökülen saçlar olmak üzere saç bakımında etkili bir doğal seçenek sunuyor.

Sarımsağın Saça Faydaları

Saç, tırnaklar, sinirler ve cilt için faydalı olan sülfür açısından zengin sarımsak aynı zamanda selenyum ile E vitamininin vücut tarafından daha iyi işlenmesini sağlayarak saç sağlığı üzerinde olumlu etki yaratmaktadır. Yine saç sağlığı açısından önemli olan C, B6, B1 vitaminlerini içeren sarımsak özellikle yıpranmış saçları besler ve kolojen üretimini arttırır.

Sarımsaklı saç bakım ürünlerinin (sarımsak şampuanı, sarımsak tozu, sarımsak yağı…) yeniden saç oluşumunu desteklediği, saçların zayıfladığı bölgelerde tekrar saç çıkmasını sağladığı yönünde bazı bilimsel araştırmalarda bulunmakta. Aynı etkiyi elde etmek için bu ürünler yerine evde sarımsağı döverek saç derinize direk masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Zeytinyağının Saça Faydaları

Saç derisini ve saç tellerini yumuşatıcı etkisi bulunan zeytinyağı özellikle yıpranmış ve kolay kırılan saçların bakımında kullanılmaktadır. Saç şekillendirici ürün ve cihazların kuruttuğu, zayıflattığı saçlar için kullanabileceğiniz en etkili doğal ürünler arasında yer alan zeytinyağı düzenli olarak kullanıldığında saçlara doğal parlaklık verir, hacim kazandırır ve daha saç derisinin daha sağlıklı olmasını sağlar.

Sarımsak ve Zeytinyağı ile Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Sarımsağı yukarıda belirttiğimiz gibi havanda dövüp suyunu çıkardıktan sonra direk olarak saçların zayıfladığı bölgelere sürebilirsiniz. Bunun haricinde aktarlarda hazır olarak bulabileceğiniz sarımsak yağını da kullanabilirsiniz. Sarımsağı saç derisine sürerken parmak uçlarınızla masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmanız etkisini daha da arttıracaktır.

Sarımsağı saçınızda yaklaşık bir saat kadar beklettikten sonra saçlarınızın uzunluğuna göre belirleyeceğiniz miktar zeytinyağını yine saç derinize masaj yaparak sürün. Geniş ağızlı bir tarak yardımıyla zeytinyağını diplerden uçlara doğru yayın. Her tutama eşit miktarda sürdüğünüzden emin olduktan sonra başınıza bir havlu sarın ya da bone takın ve 1-2 saat bekletin.

Zeytinyağını ve saç derisinde kalan sarımsağı normal bir şampuanla yıkayabilir ve nemlendirici kullanabilirsiniz.

Sarımsak ve zeytinyağı ile saç bakımının bilinen bir yan etkisi olmamasına karşın sarımsak alerjiniz varsa bu ciltte kızarıklığa ve kaşıntıya neden olabilir. Sarımsağa karşı alerjiniz olup olmadığını tüm saç derinize uygulamadan önce elinizin üzerinde küçük bir alana sürerek görebilirsiniz.

saçına yapabilceğin kadar zeytinyağı koy bi bardağa içindede göz kararı sarımsak koy isteğe göre içine birkaç damla çam terebenti dökebilirsin.Saçına iyice masajla yedir 2saatten az tutma tutabildiğin kadar fazla tut durula

kimi saça boya iyi gelmez.benim saçlarım çok açık kumral olmasına rağmen sarıya boyuyordum ve neredeyse berbat haldeydi.sarıya boyamayı kestim ve inanmazsın belki ama 4 senede toplanamayan saçlarım kalçamdan aşağıya indi hemde gür bir şekilde.eğer ana saçınından daha açık bir renge boyuyorsan bu saçını yoruyor ve döküyor olabilir.aynı sorun ablamda da vardı benim şuan onunda saçı toparlanmış vaziyette

Her gün bir diş sarımsak yutun bence.Baya iyi geliyor dökülmeye.Maranki hep anlatır.Sarımsağın tepesindeki saçaklar saçı anımsatır diye.

Bunu haftada 1 keremi uyguluyorsunuz?

kızlar teşekkür ederim şu zeytinyağı ve sarımsak önerisini deniycem bugün. bir de bir yerde okumuştum sirkeyle yıkamak da azaltırmış dökülmeyi deneyip faydasını gören var mı??

aynı sorun bende de var üstelik saclarım öyle bir yağlanıyor ki hem dökülme hem yağlanma başedemiyorum.
söylediğiniz gibi banyo benim içn kabus
sacımı toplamaktan baska bişey yapmıyorum her daim toplu kalıyor avuç avuç saçlar döklürken canım gidiyor sanki.
eskiden bu kadar çok değil di. yaklasık 8/9 sene önce perma yaptırmıştım ondan önce çok güzeldi saclarım gürdü permadan sonra bi daha kendine gelmedi. doktora gittiğimde avuç avuç sacın dökülse kel kalırdın abartma dedi geri yolladı. baska bi doktor bi ilaç verdi vitamin gibi 230 liraya almıstım onu kullandım 1 ay ilaç yutamama gibi bi sorunum var da
badem yağını bende denedim
sarımsak özlü aktarda satılan fi şampuan vardı onun içine çam terebentin badem yağı ve yılan yağı döküp onu kullanıyordum dökülmesi azalmadı ama saçlar çıkıyordu

Kizlar dr bana prominoxil sampuan verdi.kullanan varmi. Saclarim avuc avuc dokuluyor.cooook mutsuzum

Slm :)

Benm alnımın bir tarafında saç çıkmıyordu ve tüm fotolarda yamuk kafa gözüküyordum. ergenlikte sarımsaklı faln bişeler denemiştim. hiç bi işe yaramamıştı. hatta o bölgeye jilet vurduğum bile oldu gürleşsin die.

Neyse, eczanemin tavsiyesi üzerine 5 ay kadar önce bepanthen , evinden ve badem yağını karıştırdım. haftada iki kez saç diplerine sürüp 30-45 dak beklettim. hatta millet sadece diplere sür demesine rağmen ben saçıma da komple yaydım :)

sonra bi daha yapmadım.

geçen gün yeni çektirdiğim fotoya bakarken, önceden açıklık olan yerde bi öbek saç olduğunu fark ettim. insan koşturmacadan aynaya bakamıo bazen :)

ayva tüyü gibi saçım olan yerlerde 5-6 cm lik saç olmuş. şimdi gaza geldm yine yapcam. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…