Canım evinden ve badem yağı demişsin.
Evin derken anlamadım?:26:
sanmıyorum zeytinyağı dökme etkisi göstermez yani dökülmeyi durdurur demiyorum fakat teşvik de etmez yani
Kızlar merhaba,
başıkta da belirttiğim gibi derdim saçlarım. 2 yıldır dönemsel olarak devam eden bir dökülme vardı. geçen yıl solgar ve bitkisel şampuan kullanarak dökülmemi durdurmuştum, bu dönem sırasında düzleştiriciyi de hayatımdan çıkarmıştım. ama yine de saçlarımda bir gürleşme olmamıştı. Şimdi son bir aydır felaket bir dökülme var saçımda ve çok ama çok azaldı saçım. özellikle bir haftadır her duş sonrası ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çünkü avuç avuç geliyor elime
doktora gittim testlerim yapıldı ve hepsi normal strese bağlı dedi ama bu böyle devam edicek mi ya ne yapacağımı şaşırdım . bir haftadır medobiocomplex-k kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum. bir de saçlarımı 6 aydır hiç kestirmedim ve uzamıyorda hiç. kızlar bu dökülme konusuna çare bulan var mı ? Ne olur birşeyler diyin çok korkuyorum
bemiks ampul karışımını denedim ve bana hiç yaramadı inatla devam ettim ama yok daha çok döküldüzeytinyağını denemek istiyorum ama daha da dökülür diye korkum var saç kestirmek de çözüm değil sanırım değil mi?
En etkili çözüm hangisi peki sence benimde aşırı dökülüyor ve saç diplerinde minik yağ bezeleri var kaşıntı yapıyor ve saçlarım bakımsız görünüyor badem yağı dıştan sonra sürü yorum ama sanki faydası yok gibi bu turp suyunu nasıl uyguluyorum??Var !!
Tamamen olmasa bile büyük ölçüde faydasını gördüm ve saçlarım 8 ayda falan bi karış kadar uzadı ve gayette bakımlı duruyor her gün yıkıyor olmama rağmen....
Bioblas şampuan kullandım içine bademyağı çamterebentin kattım her yıkamamda devam ettim.
Bi ara turplu su yaptım baya uzattı bakımda yaptı bi gün kokusu tıkadı ve bıraktım..
Kafama estiğinde badem yağını saçıma sürüyorum..
Birde bemiks ampulde katmıştım şampuanıma..
Yumurta sarısı sürdüm zeytinyağı falan daha yeni yeni toparladı kendini..
Dökülme var ama olması gerektiği ölçüde
Birde unutmadan badem sütü kullandım oda çok çok çok çok iyi
Yumuşacık yapıyor parlatıyor bakımını yapıyor :)
En etkili çözüm hangisi peki sence benimde aşırı dökülüyor ve saç diplerinde minik yağ bezeleri var kaşıntı yapıyor ve saçlarım bakımsız görünüyor badem yağı dıştan sonra sürü yorum ama sanki faydası yok gibi bu turp suyunu nasıl uyguluyorum??
Neden boyle seyler alip paranizi bos yere harciyorsunuz. Alin hakiki zeytinyagini icine bepanten ampul. Badem yagi argan yagi karistirin saciniza maske yapin. Bunu gecr yapin sabah yikayin en guzeli bu hemde dogal. Hem parlatiyor hemde besliyor bakim yapiyor.Kızlar merhaba,
başıkta da belirttiğim gibi derdim saçlarım. 2 yıldır dönemsel olarak devam eden bir dökülme vardı. geçen yıl solgar ve bitkisel şampuan kullanarak dökülmemi durdurmuştum, bu dönem sırasında düzleştiriciyi de hayatımdan çıkarmıştım. ama yine de saçlarımda bir gürleşme olmamıştı. Şimdi son bir aydır felaket bir dökülme var saçımda ve çok ama çok azaldı saçım. özellikle bir haftadır her duş sonrası ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çünkü avuç avuç geliyor elime
doktora gittim testlerim yapıldı ve hepsi normal strese bağlı dedi ama bu böyle devam edicek mi ya ne yapacağımı şaşırdım . bir haftadır medobiocomplex-k kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum. bir de saçlarımı 6 aydır hiç kestirmedim ve uzamıyorda hiç. kızlar bu dökülme konusuna çare bulan var mı ? Ne olur birşeyler diyin çok korkuyorum
En doğrusu doktora gitmek. Bu konuda ısrarcıyım.Neden boyle seyler alip paranizi bos yere harciyorsunuz. Alin hakiki zeytinyagini icine bepanten ampul. Badem yagi argan yagi karistirin saciniza maske yapin. Bunu gecr yapin sabah yikayin en guzeli bu hemde dogal. Hem parlatiyor hemde besliyor bakim yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?