- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Princesssd
-
adam bildigin melankolik yaBen istemiyorum bitti ama seni silmicem bir gün çay içerizde kaldım
Cepte kalsın işte hesabıadam bildigin melankolik ya
3 5 sevgili yapip olmayinca eskisine donup seni herkeste aradim ama bulamadim herkeste senden bir sey aradim diyecek bir tip yani
aynen nerde görsem tanırım bu tipiCepte kalsın işte hesabı
Ayy boşversin gitsin itfaiyeci sevgili yapsın mis gibiaynen nerde görsem tanırım bu tipi
bide kizin ne is yapacagina karar verecek mercide görüyor kendini yaAyy boşversin gitsin itfaiyeci sevgili yapsın mis gibi
Hadsizzzzzzzzbide kizin ne is yapacagina karar verecek mercide görüyor kendini ya
Kendini Esra Erol da sanmış. Hadi bi çay içelimBirdaha seni birakmicam demisti. Ona trip atip bir gun boyunca cevap vermedim ertesi gun yazdim nasilsin falan normal konusuyoduk sonra dedim ki itfaiyede staj yapcam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim sonra iyi hayirlisi olsun demis garip bi sekilde sonra neyin var dedim biseyim yok gayet iyiyim cok sukur demis sonra agzima etti seni istemiyorum bitti falan dedi seni silmicem engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi sonra bende ddim ki benim icinde bitti senle bidaha icmem hicbisi dedim sildim o hala silmemis gercekten bitti mi akreplerin iliğini bilen yok mu(( cok mutsuzum
Yani gerçekten bitmediyse bile böyle birini kabul ediyor musunuz ciddi soruyorumBirdaha seni birakmicam demisti. Ona trip atip bir gun boyunca cevap vermedim ertesi gun yazdim nasilsin falan normal konusuyoduk sonra dedim ki itfaiyede staj yapcam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim sonra iyi hayirlisi olsun demis garip bi sekilde sonra neyin var dedim biseyim yok gayet iyiyim cok sukur demis sonra agzima etti seni istemiyorum bitti falan dedi seni silmicem engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi sonra bende ddim ki benim icinde bitti senle bidaha icmem hicbisi dedim sildim o hala silmemis gercekten bitti mi akreplerin iliğini bilen yok mu(( cok mutsuzum
sanirsin acun ılıcalıHadsizzzzzzzz
Kendini Esra Erol da sanmış. Hadi bi çay içelim
yangin sondurme hortumuyla pole dansi yapacak sankiKimlerin yangınını söndüreceksin itfaiyeci olup diyerekten kıskanmış. Gelecekten bildiriyorum: Bir gün çay içtiğinizde barışacaksınız. Ama şimdi ayrıldınız.
Ayy yaşlar kaç ya 15 falan mı. Beyefendi çay içmeyi seviyor belliEsra erol kapandıı müge anlıya nütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?