- Konu Sahibi Princesssd
-
bitmesi sizin hayrınıza olurBirdaha seni birakmicam demisti. Ona trip atip bir gun boyunca cevap vermedim ertesi gun yazdim nasilsin falan normal konusuyoduk sonra dedim ki itfaiyede staj yapcam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim sonra iyi hayirlisi olsun demis garip bi sekilde sonra neyin var dedim biseyim yok gayet iyiyim cok sukur demis sonra agzima etti seni istemiyorum bitti falan dedi seni silmicem engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi sonra bende ddim ki benim icinde bitti senle bidaha icmem hicbisi dedim sildim o hala silmemis gercekten bitti mi akreplerin iliğini bilen yok mu(( cok mutsuzum
Neden pekibitmesi sizin hayrınıza olur
cay kahve iceriz yani diyorki sen orda durdugun yerde bekle ben sana binara yazarim sevgili yapma ha sakin diyor.Cok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik yahayir ben buna mesaj atmayinca ayrildi benden sonra dedi ki seni silmicem engellemicem belki bir gun cay kahve iceriz dedi bende hayir dedim sildim
Yani diyor ki sen dur ben iki üç tur atayım arada da çerez niyetine seninle de görüşürümCok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik yahayir ben buna mesaj atmayinca ayrildi benden sonra dedi ki seni silmicem engellemicem belki bir gun cay kahve iceriz dedi bende hayir dedim sildim
HaklisinTrip atıp ertesi gun niye sz yazyosnz? Yalama olms iliski
İnanın kişiliği burç a göremi dünyada 12 hadi yükselenide sayalım 24 tane mi kişilik özellik var? Lütfen başka şeylerde hata arayın doğduğu ayla yaptığı hareketin hiç bir alakası yokBirdaha seni birakmicam demisti. Ona trip atip bir gun boyunca cevap vermedim ertesi gun yazdim nasilsin falan normal konusuyoduk sonra dedim ki itfaiyede staj yapcam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim sonra iyi hayirlisi olsun demis garip bi sekilde sonra neyin var dedim biseyim yok gayet iyiyim cok sukur demis sonra agzima etti seni istemiyorum bitti falan dedi seni silmicem engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi sonra bende ddim ki benim icinde bitti senle bidaha icmem hicbisi dedim sildim o hala silmemis gercekten bitti mi akreplerin iliğini bilen yok mu(( cok mutsuzum
Şimdi bu akrep erkeklerin pipi organları altından olduğu için bitirmek zor geliyor olabilir ben seni anlıyorumSeviyorum((*
Şimdi bu akrep erkeklerin pipi organları altından olduğu için bitirmek zor geliyor olabilir ben seni anlıyorum
Nasil anladin acabaAnladığım kadarıyla sen bitmesini istemiyorsun bence oda bitirmedi ama sizin ilişkiden hiç birşey çıkmaz fikrimce
Durduk yere ikinizde yükseliyorsunuz sevgi var kıskanıyor ama saygınız kalmamışNasil anladin acaba
Anladim tesekkur ederimDurduk yere ikinizde yükseliyorsunuz sevgi var kıskanıyor ama saygınız kalmamış
Malesef..ama farketmeniz güzel bence sevinin ve gözünüz açılsınSeviyorum derken yalan soylemis o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?