- 12 Kasım 2010
- 2.931
- 16.927
- 408
- 40
- Konu Sahibi Princesssd
-
Evet farkettm ilik memuru olarak bildiriyorum
yangin sondurme hortumuyla pole dansi yapacak sanki
Ya idrak ya ahagsgshAy akrep mi evlerden ırak bacım. Akrepe itfaiye denir mi hiç? Kuyruğu dikiliyor sokuyor hemen işte. Boğaya kırmızı bez göstermeyeceksin akrepe de itfaiye demeyeceksin. Benim koca yay mesela. Ona da meminto demiyorum ben. Dediğim anda ayrılıyor benden. Her burcun asla söylenmemesi gereken özel kelimeleri var. Öğrenin bunları lütfen. Bak ben oğlak burcuyum. Bana "ciguli" dedikleri anda hayatımdan çıkarıyorum insanları.
Ayrıldığını nasıl anlıycam demişsiniz. Çok kolay iş o. Gece uyumadan önce yastığınıza dönüp "akrep sokmasın, gün geceden doğmasın, benden ayrıldıysa tez rüyamda görülsün" deyip yastığa üfleyin. Evelallah rüyanızda görünür ayrılıp ayrılmadığı.
Fikirlerin bizim icin degerli. Bir akroşla yasamak her yigidin harci degilEvet farkettm ilik memuru olarak bildiriyorum
Sizden ayrılmış ama daha sonra pişman olacavini bildiği için de size çay içme ilasiligiyla kapıyı açık bırakmış
Siz kapatın kapıları canınızı libidonuzu seviyorsanız almayın içeri
İyi ki silmişsiniz numarasını :) bir yere yazdınız ya da ezberlediniz galiba tekrar ekleyip baktığınıza göre :)sildim bunu baktim bu silmemis rehberinden
Ya idrak ya ahagsgsh
Sen hep yaz bizler hep okuyalim
Yaaaa burası bdv misFikirlerin bizim icin degerli. Bir akroşla yasamak her yigidin harci degilheyt be aslanım koala
Sence bitirmia midorAkrep değil mi hepsi aynııtfaiye dedin mi çıldırıyor mikroplar
Yahu bitsin zaten senin canına kastın mi var :)Sence bitirmia midor
SeviyorumYahu bitsin zaten senin canına kastın mi var :)
itfaiyeciler den birini sevSeviyorum((*
Ablam azcık vizyonun olsun ya bırak ne sevmesi böyle birini niye sevesin.Seviyorum((*
Seviyorum derken yalan soylemis o zamanEvet akrepler biraz anormaldir bi akrep olarak söylüyorum bunu.ama akrep severse tam sever sizi şüpheye düşürecek bi şey yapmaz sevmiyor sizi net
Cok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik ya1.cisi neden ağzıma etti diyip kendinizi küçük düşürüyorsunuz
2.olarak sizi kıskanmış
3.de sizi engelliyorsa neden çay içmek istiyor kardeşim bunasıl bi ilişki
Sen kahvehanemi işletiyon bacım gitsin kahvesini çayını evinde içsin bırak gitsinCok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik yahayir ben buna mesaj atmayinca ayrildi benden sonra dedi ki seni silmicem engellemicem belki bir gun cay kahve iceriz dedi bende hayir dedim sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?