- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 29
- Konu Sahibi Princesssd
-
Anlamadim ki bir gun yazmadim buna trip atip sonra dun yazdim itfaiyeden bahsettim cok kotu davrandiBenim de derdim kocam olan akrep erkeği ama bizim tabii sizin kadar derin muhabbetlerimiz yok, o yüzden tam anlayamadım konuyu
İtfaiyeci sevgili yapacaksınız diye mi korktu?
Anlamadim ki bir gun yazmadim buna trip atip sonra dun yazdim itfaiyeden bahsettim cok kotu davrandi
Cok mu kotu anlattimItfaiyecilerden mi kıskanmış ben anlamadım neler oluyor
Istemiyorum seni dedi ama bir gun cay iceriz dedi bende bosuna tutma rehberinde bitti dedim benim icinde dedim sildim bunu baktim bu silmemis rehberindenKıskanmış işte itfaiyecilerin kıyafetleri çok güzel denir mi? Çok kaslı ve yakışıklılar da deseydiniz bari
Gercekten ayrildigini nasil anlarim yok mu bi yoluAlemsiniz benim eşimde akrep anlayamazsıniz boşuna kendinizi yormayın
Hahahha haklisinakreple yel kovanla alakasi ne ki bu durumun
adam bildiğin dengesiz
numarani silmeyip engellemicem belki bir gun senle cay iceriz ne ya
boyle sacma sapan muhabbetler benim icin direk bir erkekden soguma sebebi yani
dunyada kalan son erkek son mohikan tavriyla geziyo ortalikta
Tövbeler olsunGercekten ayrildigini nasil anlarim yok mu bi yolu
e siz ayrilmissiniz iste onun gercekten ayrilip ayrilmadiginin ne önemi var artik?Gercekten ayrildigini nasil anlarim yok mu bi yolu
Biraz kotu anlatmisim ozur dilerimKonu ne
Bı itfaiye var bı akrep burcu erkeği var
Neyi neden dedi sebep sonuç ilişkisi pilisss
Kac kere ayrildik kac kere agir laflar soyledi bu sefer ki gercekten mi onu anlamak istiyorume siz ayrilmissiniz iste onun gercekten ayrilip ayrilmadiginin ne önemi var artik?
sen gercekten bitirdiysen bitmistir.Kac kere ayrildik kac kere agir laflar soyledi bu sefer ki gercekten mi onu anlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?