• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim Sevgisizlik

Sevgilisi olanlar kirlenmiş oluyor diyemem ama şu formda okuduğumuz konulara bakılırsa temizde kalıyor diyemem.diyelim *şahısla çıktım öpüştüm koklaştım.olmadı ayrıldım sonra*şahısla evlenicem ona bu olanları anlata bilirmiyim ?yada anlatsam olsun ya sorun değil bendemi yaşadım diyecek.burası tr burada bu taz şeyler önemli

erkeklere neden önemli değil peki?
kimse bir şey demiyor erkeklere.

ayrıca ister öpmüş koklaşmış olsun ister olmasın kadına değer varmı ülkede?
yani koklaşmamış olunca dahamı el üstünde tutuluyor erkeklerce?
öldürülen dayak yiyen kadınlar hep öpmüş koklamış olanlarmı?

bakış açısını değiştirmek lazım.

erkeklere neden önemli değil peki?
kimse bir şey demiyor erkeklere.

ayrıca ister öpmüş koklaşmış olsun ister olmasın kadına değer varmı ülkede?
yani koklaşmamış olunca dahamı el üstünde tutuluyor erkeklerce?
öldürülen dayak yiyen kadınlar hep öpmüş koklamış olanlarmı?

bakış açısını değiştirmek lazım.

hiç konu açmıyorsun özlettin kendini

Bence evlenmeye uygun şartlar içerisindeysen arkadaşına,samimi bulduğun eşine dostuna uygun bir kişi olduğunda tanıştırılmak istediğini arzedersin ve annenin bilgisi dahilinde de tanıştırılırsın, neden olmasın?

bende böyle isterdim 2-3 senedir.lisede bile sevgilim olmamıştı benim doğru dürüst.birçok kişiyle konuştum flört ettim.ama hiçbirisiyle ilişkiye başlama noktasına geldikten sonra devam etmedim.tartışma yaşayıp üzüldüklerimde oldu.en son dua ettiğimi hatırlıyorum.nası birini istiyosam açık açık dua ettim.kısa bi süre sonra tam da istediğim gibi biriyle tanıştım.şimdi 1,5 yıldır ilişkim var.yani kısmet bu işler canım.
bu arada ben dua etmiştim ama olursa olur olmazsa olmaz diyodum.isterdim ama yalnızlığında keyfini sürüyodum.sürekli dışarı çıkardım.hatta pazar günü dışarı çıkmamama rağmen ogün bi anda esti.başka planlar iptal oldu ve ben dışarı çıktım.bişeyler atıştırmamıza rağmen yol kenarında bi yere yemek yemeye girdik bi anda.orda birbirimizi gördük.ortak tanıdıklarla ismimizi öğrendik ve başladık.tamamen kader diyorum çünkü hiçbi pazar dışarı çıkmam.
Kader

bende böyle isterdim 2-3 senedir.lisede bile sevgilim olmamıştı benim doğru dürüst.birçok kişiyle konuştum flört ettim.ama hiçbirisiyle ilişkiye başlama noktasına geldikten sonra devam etmedim.tartışma yaşayıp üzüldüklerimde oldu.en son dua ettiğimi hatırlıyorum.nası birini istiyosam açık açık dua ettim.kısa bi süre sonra tam da istediğim gibi biriyle tanıştım.şimdi 1,5 yıldır ilişkim var.yani kısmet bu işler canım.
bu arada ben dua etmiştim ama olursa olur olmazsa olmaz diyodum.isterdim ama yalnızlığında keyfini sürüyodum.sürekli dışarı çıkardım.hatta pazar günü dışarı çıkmamama rağmen ogün bi anda esti.başka planlar iptal oldu ve ben dışarı çıktım.bişeyler atıştırmamıza rağmen yol kenarında bi yere yemek yemeye girdik bi anda.orda birbirimizi gördük.ortak tanıdıklarla ismimizi öğrendik ve başladık.tamamen kader diyorum çünkü hiçbi pazar dışarı çıkmam.
Kader tabiki ne güzel ya.Ben bu yıl üniversiteye başladım,daha önce lisede olmuştu bi sevgilim 6 ay sürdü bitti bir daha da olmadı.Şimdi istiyorum doğru düzgün biri çıksın karşıma ama korkuyorum da ayni zamanda.Nasıl olacak bana yardım edin :(

yazdıklarında biraz kendimi gördüm ya. ben de şimdiye kadar hep Allaha karşıma en doğru insan çıkana kadar kafam karışmasın diye dua ettim hala da ederim. yeri geldi karşılıksız sevdim acı çektim. yeri geldi sevildim, acaba? dedim yanıldığımı fark ettim. bazen şükrediyorum karşıma çok insan çıkmadığına.

Allah gönlüne göre versin canım :) yalnız değilsin onu bil diye yazdım. 24 yaşındayım ben de :-)

Canim bende 20 yildir bekliyorum anladimki oyle bir dunya yok
ya da o dogru insan ben yaslanip huzur evine cekilirken filan gelecek

Ben bu yıl üniversiteye başladım,daha önce lisede olmuştu bi sevgilim 6 ay sürdü bitti bir daha da olmadı.Şimdi istiyorum doğru düzgün biri çıksın karşıma ama korkuyorum da ayni zamanda.Nasıl olacak bana yardım edin :KK43:

Kader tabiki ne güzel ya.Ben bu yıl üniversiteye başladım,daha önce lisede olmuştu bi sevgilim 6 ay sürdü bitti bir daha da olmadı.Şimdi istiyorum doğru düzgün biri çıksın karşıma ama korkuyorum da ayni zamanda.Nasıl olacak bana yardım edin :KK43:

daha çok gençsin zaten.oturduğun yerden kısmet benim ayağıma gelsin diye beklemek olmaz.sende kısmetine gidiceksin.yani sosyal olucaksın,neşeli enerjik olucaksınki girdiğin ortamda dikkatleri çekebilesin,etkilendiklerini etkileyebilesin.bunu düşünerek değil eğlenerek herşeyin zevkini çıkararak hareket et kafana takma.başka yapılcak bişey yok.

daha çok gençsin zaten.oturduğun yerden kısmet benim ayağıma gelsin diye beklemek olmaz.sende kısmetine gidiceksin.yani sosyal olucaksın,neşeli enerjik olucaksınki girdiğin ortamda dikkatleri çekebilesin,etkilendiklerini etkileyebilesin.bunu düşünerek değil eğlenerek herşeyin zevkini çıkararak hareket et kafana takma.başka yapılcak bişey yok.
Teşekkür ederim ama yanlış anlamazsan birşey Söylemek istiyorum.Özel üniversitede okuyorum ortamı az çok tahmin edersin.Genelleme yapmak gerekirse bu tür erkeklerin ne istediğini hepimiz biliriz.Benim Korktuğum şey bu

Teşekkür ederim ama yanlış anlamazsan birşey Söylemek istiyorum.Özel üniversitede okuyorum ortamı az çok tahmin edersin.Genelleme yapmak gerekirse bu tür erkeklerin ne istediğini hepimiz biliriz.Benim Korktuğum şey bu

:))) bende vakıf üniversitesinde okudum canım.özel okulda da her çeşit kafa yapısına sahip insan var sadece çoğunun cebi dolu :) herkes grup gruptu bizde kim ne yaşar dışardan anlaşılırdı.yani nasıl biriyle birlikte olmak istediğine bağlı.ama korkulcak bişey yok sen sınırlarını net bi şekilde çizdikten sonra sorun olmaz.bu konuda çok net ol istemiyosan.

:))) bende vakıf üniversitesinde okudum canım.özel okulda da her çeşit kafa yapısına sahip insan var sadece çoğunun cebi dolu :) herkes grup gruptu bizde kim ne yaşar dışardan anlaşılırdı.yani nasıl biriyle birlikte olmak istediğine bağlı.ama korkulcak bişey yok sen sınırlarını net bi şekilde çizdikten sonra sorun olmaz.bu konuda çok net ol istemiyosan.
Güldürdüm galiba seni gece gece :KK33::KK33:çok sevindim seni bulduğuma en azından beni anlıyorsundur dertleşmem lazım seninleeee:p

Back
X