Hanımefendi çalışıyormuş , zaten nafaka alamaz. Sadece çocuğa talep edebilir, o da en fazla 100 TL olur.
Zor bir durum tabi, ama kendinizi böyle salmayın. Çalışıyorsunuz, aile desteğini de arkanıza alın. Kimse sizi yıkamaz, bu kadar güçsüz olmayın lütfen. Sizi ve en önemlisi çocuğunuzu düşünmeyen bir adam için, mağdurum, perişanım demeyin lütfen. Düşüncesiz bir insan, varsayın k, öğrendiniz nerede olduğunu, ne yapacaksınız? Ya da çıktı geldi 1 ay sonra, hoşgeldin deyip devam mı edeceksiniz, yine bir zor günde çekip gider mi endişesi ile mi yaşayacaksınız. Açın boşanma davanızı, boşanın. Çocuğunuza nafaka siz istemeseniz de hakim bağlıyor zaten, dimdik yürüyün bundan sonra.Bir erkeğe ihtiyacınız yok, yola devam etmek için.
kızıma üzülüyorum babasız kaldığı için.. kahretsin eşimi çokkkk sevdim ben . ama bizi bırakıp gitti ne arıyor ne soruyor.
işim var çalışıyorum.. ailem var yanımda ve beni destekliyor. boşanınca çevremden utanıyorum ve de eşimi çoook sevdim ya
işim var çalışıyorum.. ailem var yanımda ve beni destekliyor. boşanınca çevremden utanıyorum ve de eşimi çoook sevdim ya
Çevrenden mi utanıyosun
Bende boşandım 26 yaşındayım..
4 sene oldu ve oğlumda var 4,5 yaşında..
Hiçte çevremden utanmadım..
Sonuçta nikahlı kocamdı ve boşandım..
Ewli bir adamdan çocuk yapmadım..
Nerde yaşıyorsun peki, çevren bunu kaldıramaz mı?
Ailen yanındaysa sen çevrene neden bakıyosun ki
Ve ayrıca Allah aşkına ben çokk sewdim deme ya, bundan kaybediyosun işteee
O seni düşünüyor mu_??
Hanımefendi çalışıyormuş , zaten nafaka alamaz. Sadece çocuğa talep edebilir, o da en fazla 100 TL olur.
Zor bir durum tabi, ama kendinizi böyle salmayın. Çalışıyorsunuz, aile desteğini de arkanıza alın. Kimse sizi yıkamaz, bu kadar güçsüz olmayın lütfen. Sizi ve en önemlisi çocuğunuzu düşünmeyen bir adam için, mağdurum, perişanım demeyin lütfen. Düşüncesiz bir insan, varsayın k, öğrendiniz nerede olduğunu, ne yapacaksınız? Ya da çıktı geldi 1 ay sonra, hoşgeldin deyip devam mı edeceksiniz, yine bir zor günde çekip gider mi endişesi ile mi yaşayacaksınız. Açın boşanma davanızı, boşanın. Çocuğunuza nafaka siz istemeseniz de hakim bağlıyor zaten, dimdik yürüyün bundan sonra.Bir erkeğe ihtiyacınız yok, yola devam etmek için.
kızıma üzülüyorum babasız kaldığı için.. kahretsin eşimi çokkkk sevdim ben . ama bizi bırakıp gitti ne arıyor ne soruyor.
Böyle sorumsuz, onu düşünmeyen bir babadan bahsediyorsunuz. Bence evladınız için çok bir kayıp değil, siz güçlü olarak dolduracaksınız boşlukları. Ben çocukken, ailemde hiç kavga görmedim. En büyük kavga sebebi, babamın pazardan aldığı çürük domatesler olurdu. Annem de "eehh be Ziya, hiç mi bakmıyorsun yine kazıklamışlar" diye söyleniyordu. Ben bundan bile huzursuz oluyordum, annemle babamın yüzlerine bakardım, asık görürsem bende mutsuz olurdum. Yani anlatmak istediğim, çocuktur o anlamaz dediğimiz çocuklar, anne-baba arasında ki her olumsuzluktan etkileniyor. Onu bu şekilde olumsuz etkilemeye hakkınız yok. Toparlanın.
sevse gidermiydi.... arayım diyorum gurur meselesi yapıyorum
Sewse gider miydi?
Gitmezdi...
Sewmiyor ki gitti..
Sende bunu biliyosun?
Ve ayrıca sana yardımcı olmak açısından,
kendimden örnek verdim ama hiç dikkatini çekmemiş..
Bu kafayla sen daha çok yalnız kalırsın kusura bakma(!)
doğru söylüyosunuz... üzülüyorum işte. boşanma davasını benmi açayım yoksa bekleyimmi sizce.
Ayri yasamak ikimize iyi gelecek demis gitmis. Ihtimal ki baska kadina gitti. Ondan tekmeyi yemeden donmez.
başka kadına tahammül vermiyorum benim üstüme gül koklarmı
seni ve cocugunu. Birakip kacar gibi gidiyosa altindan bi kadin cikabilir olur neden olmasin... Onceden seni terkedebilecegine de ihtimal vermezdin muhtemelen ama bun yapan onu da yapar.
Durumun zor ama caresiz degilsin isin var boyle durumlarda para kazaniyo olman en onemlisi bir de yaninda ailen var daha ne olsun. Ben de ilk okudugumda sandim ailenden baya uzwktasin isin falan da yok ama caresiz degilmissin canim hic kovalama pesinden kosma ayrilmak bosanmak senin kararin o konuda bisey diyemem ama bu saatten sonra bu adama guvenmen cok zor olacaktir
davayı ben açarsam çocuguma nafaka baglanır mı onu merak ediyorum ...
çalışıyor olmanıza ve ailenizin yanında omasına çok sevindim bunlar sizin için büyük şans..şimdi kızınızla yepyeni bi hayat kurma zamanı..sorumsuz erkek çok kötü çok bi kaybınız yok bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?