derdim var allah rızası için bana yardım edin

işim var çalışıyorum.. ailem var yanımda ve beni destekliyor. boşanınca çevremden utanıyorum ve de eşimi çoook sevdim ya

Ne utanıyorsun ya ! Çevreye göre ne yapman normal karşılanırmış ? Giden kocayı ömür boyu bekleyecek misin hı ?
Evine bakmaz , sorumluluk altına girmez , çeker gider..
Oldu ..

Asıl bu durumdayken utanılacak hale girer insan.. Kocan nerde niye gelmiyor dediklerin de seni ne kadar zor duruma sokar bu soru..
Boşandım şu sebeplerden dolayı ayrıldık ,dedikten sonra sana kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Seninde millete açıklama yapma zorunluluğun yok..

Son düzenleme:
işim var çalışıyorum.. ailem var yanımda ve beni destekliyor. boşanınca çevremden utanıyorum ve de eşimi çoook sevdim ya

Çevreden utanmak nedir ya????? O çevre sizin gözyaşlarınızı siliyor mu? Zor günlerinizde yanınızda mı? Sadece ağzı laf yapan ve ağzından çirkinlikler dökülen insan toplulukları için hayatınızı yok etmeyin. Bir evladınız var, siz mutlu olacaksınız ki, o mutlu, psikolojisi sağlıklı bir birey olsun, siz sağlıklı olacaksınız ki, onun yanında olacaksınız. Kimmiş o çevre ya boş verin bunları, böyle sorumsuz bir insanla yaşamaya ne kendinizi, ne de çocuğunuzu mahkum edin.

böyle bir adam iyi ki kaybolmuş ortadan sorumsuz,bencil bana göre baba olmayı bile haketmeyecek bir insan..

Konu sahibesi bu adamı ne ara ne de sor..

Bir insanın borçları olur anlarım ama eve bakmamak eşini çocugunu ihmal edip bu derece arafta bırakamaya hakkı yok !

Ailenin yanına dönmen senin için iyi olanı

Son düzenleme:

sevse gidermiydi.... arayım diyorum gurur meselesi yapıyorum

niye utanıyorsun arkadaşım ya? evlilik dışı ilişki mi yaşadın sanki (ki bu bile seni bağlar etraf baskısı babında bunu örnekledim)
nikahlı kocan.. yani senin göz yaşlarını silmeye eşraf çevre mi geliyor da onları muhatap kılıyorsun? kapa kulağını konuşan olursa olsun sana ne Sen huzuruna bak Hayat bir daha yaşanılmıyor.. bu şans bir kere elimize geçiyor.. yapma arkadaşım

sevse gidermiydi.... arayım diyorum gurur meselesi yapıyorum

Sewse gider miydi?
Gitmezdi...
Sewmiyor ki gitti..
Sende bunu biliyosun?
Ve ayrıca sana yardımcı olmak açısından,
kendimden örnek verdim ama hiç dikkatini çekmemiş..
Bu kafayla sen daha çok yalnız kalırsın kusura bakma(!)

doğru söylüyosunuz... üzülüyorum işte. boşanma davasını benmi açayım yoksa bekleyimmi sizce.

doğru söylüyosunuz... üzülüyorum işte. boşanma davasını benmi açayım yoksa bekleyimmi sizce.

Sen aÇ onu beklersennn oooo....
Adreside belli değil ama ailesinin ewine gönder
boşanma protokolünü...
Yaniii daha ne kadar sorumsuz insanla uğraşacaksın,
sana yazık değil mi?
Kendine acımalısın biraz, belkide o kim bilir nerler yapıyorrr..
Yapma lütfen hayatını düzenini kur çok geç kalmadan..

çalışıyor olmanıza ve ailenizin yanında omasına çok sevindim bunlar sizin için büyük şans..şimdi kızınızla yepyeni bi hayat kurma zamanı..sorumsuz erkek çok kötü çok bi kaybınız yok bence ..

Ayri yasamak ikimize iyi gelecek demis gitmis. Ihtimal ki baska kadina gitti. Ondan tekmeyi yemeden donmez.

işiniz varmışş .. ailenizin yanına dönün ..
sorumsuz adam mı lazım size ?
cocuğunuzuda bırakmayın onaa ..

seni ve cocugunu. birakip kacar gibi gidiyosa altindan bi kadin cikabilir olur neden olmasin... onceden seni terkedebilecegine de ihtimal vermezdin muhtemelen ama bun yapan onu da yapar.
durumun zor ama caresiz degilsin isin var boyle durumlarda para kazaniyo olman en onemlisi bir de yaninda ailen var daha ne olsun. ben de ilk okudugumda sandim ailenden baya uzwktasin isin falan da yok ama caresiz degilmissin canim hic kovalama pesinden kosma ayrilmak bosanmak senin kararin o konuda bisey diyemem ama bu saatten sonra bu adama guvenmen cok zor olacaktir

meraba.. Dün eşim bana mesaj attı kızı soruyo....bende cevap yazdım.. Nerde kalıyosun dedim.. önemi yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…