derdim var allah rızası için bana yardım edin

eşim dün mesaj attı bana ne yapayım

Arkadaşım sen pek aydınlatıcı yazmıyorsun mesaj atmış ne yazmış af mı diliyor? Nerde olduğunu mu yazmış? Nede gittiğini mi?
Az çok tahmin ediyorsundur neden çekip gittiğini... Kararını buna göre verirsin. Eğer pişmansa bence bir şans ver kızın için. Yine de yaşadıklarını ve yaşayacaklarını sen biliyorsun karar senin.

Bu konuda çok da büyük konuşmamak gerek ben katlanamam aman boşarım hemen tarzı cümleler kurmak uzaktan çok kolaydır. Başa gelince öyle çabucak da karar verilemiyor. Kötü günler var ama iyi günler de vardı değil mi?.. Umarım barışırsınız ve o da kötü ahlakını gittiği yerde bırakmıştır.

Hesabını sor öyle çekip gitmek var mı hemen! Allah doğru karar almanı nasip etsin

davayı ben açarsam çocuguma nafaka baglanır mı onu merak ediyorum ...

Bağlanır, evi terk ettiğini de ispatla. Bir şeyler yap yani. Önce bir avukata git. Sen de nafaka alabilirsin belki. Ama kızın kesin alır.

Muhtemelen başka kadınla beraber şu an. Mesajlarını falan sakın silme adamın.

Eşin nerede olduğunu sorduğunda "önemi yok" dediğine göre seni ilgilendirmez demeye getirmiş o seni önemsemiyor ama sen de onu haddinden fazla önemsiyorsun gibi geldi hakkınızda hayırlısı karar senin - sadece sen onun triplerini terk edişlerini ne kadar çekmek istersin ona göre karar ver. Hem borç dağ gibi hem sorumsuz bir profil çizmiş eee ??? artı ve eksilerini düşün ona göre karar ver hakkında hayrlısı olsun

Her derdin bir dermanı vardır önce bir sakin ol. Bu dönem içinde evin geçimi+borçlar+ kira nasıl ödendi?

allah sabir versin annesi babasida arayip sormuyo oglumuz nerde diye cok garip basina bise gelmemistir ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce polise ardından müge anlı'ya git
onlar kesin bulur
sende kaçma sebebini öğrenirsin allah yardımcın olsun
seni bırakıp kaçabilir belki anlayabilirim kendince haklı/haksız sebepler olabilir ama kızını nasıl bırakır nasıl kaçar
çok borcu felan mı vardı
başına başka bir işmi geldi
boşanmak mı istiyordu

af dilemiyo.. Kızını soruyo nasılsın diyo.. Nerdesin diyorum..nerde kalıyosun diyoru. önemi yok diyo..ne yapayım bilemedim ya

doğru söylüyosunuz.. Bilemedim ne yapacagımı . Belkide kadınla beraber olabilir.

başka kadına tahammül vermiyorum benim üstüme gül koklarmı

sen safmısın başka bi kafadamısın karar veremedim
herhalde safsın
senin üstüne gül koklarmıymış
kimden bahsediyorsun eşin olacak müsvetteden mi
koklar koklar gülde koklar kaktüste koklar

ben bu işten bir şey anlamadım ama neyse..

ailen arkandaysan destek çıkıyorsa sana aç boşanma davasını çalışıyormuşsun da zaten. oda gül mü kokluyor üstüne ne yapıyorsa yapsın sen kurtulduğuna sevin. başka biri varsada o kadına yazık olacak ne diyim. böyle erkekleri varyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…