ben eşimle 2 yıllık evliyim. 11 aylık bir kızım var. evlendiğimden beri eşimin borçları bitmedi. eve hiç bakmadı. ev kirasını bile ödemedi. şu anda da kocam evi terk etti ve 1 haftadır ne arıyor ne de soruyor.. kızımla beni terk etti bu durumda ben ne yapmalıyım çok mağdurum yorumlarınızı bekliyorum
ben eşimle 2 yıllık evliyim. 11 aylık bir kızım var. evlendiğimden beri eşimin borçları bitmedi. eve hiç bakmadı. ev kirasını bile ödemedi. şu anda da kocam evi terk etti ve 1 haftadır ne arıyor ne de soruyor.. kızımla beni terk etti bu durumda ben ne yapmalıyım çok mağdurum yorumlarınızı bekliyorum
Ailenizin/ kayin ailenizin haberi var mi?
Calisiyor musunuz?
Esiniz bir haftadir hic aramadi mi?
ailen nerede? çok üzüldüm haline eşin birinden borçlularında felan mı kaçıyor yoksa senden ayrılmak için mi kaçtı?
ailem burda benim. kayın validemi aramadım onada kırgınım dogum yaptım paramız yoktu. annesinden bilezik istedim diye eşim hakaret etmişti bana.
1 haziranda evden gitti. bugün 10 haziran ne aradı ne sordu. ben mi arasam diyorum gururuma yediremiyorum. boşanma davası açayımmı.
Arkadaşım çıldırıcam. Sorulara bir cevap versene önce. Kavga ettiniz de evi terkeder gibi mi gitti? Yoksa ne olduğunu anlamadan bir sabah gitti ve geri gelmedi mi? Eşya falan almış mı yanına?
Eğer evi terkettiyse, bir avukatla konuşup haklarını öğren. Çünkü evi terkeden suçlu ama evi terkettiğini de kanıtlamanız lazım mahkemede. Bunu nasıl yapacağınızı falan öğren. Sonra da boşanma davası açma açmama durumunu düşün. Hoş bu borçla nasıl nafaka verir size onu da bilemedim.[/QUOyazlık
kavga etmedik yazlık kıyafetlerini alıp gitti. kışlıklar duruyor.banada bır mesaj attı senden uzak yaşamak ikimizede iyi gelecek diyor. ne demek bu....yardım edin lütfen
Arkadaşım çıldırıcam. Sorulara bir cevap versene önce. Kavga ettiniz de evi terkeder gibi mi gitti? Yoksa ne olduğunu anlamadan bir sabah gitti ve geri gelmedi mi? Eşya falan almış mı yanına?
Eğer evi terkettiyse, bir avukatla konuşup haklarını öğren. Çünkü evi terkeden suçlu ama evi terkettiğini de kanıtlamanız lazım mahkemede. Bunu nasıl yapacağınızı falan öğren. Sonra da boşanma davası açma açmama durumunu düşün. Hoş bu borçla nasıl nafaka verir size onu da bilemedim.
Tabiki boşanmalısın...
Sorumsuz insanı daha ne kadar çekmeyi düşünüyosun?
Ailen ne diyor peki?
Senin yanındalar mı?
Nasıl geçiniyosun peki?
işim var çalışıyorum.. ailem var yanımda ve beni destekliyor. boşanınca çevremden utanıyorum ve de eşimi çoook sevdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?