Derdim var kizlar 😔

• Konu Sahibi Konu Sahibi 76a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir kadın olarak hiç biriniz beni anlamadiniz ben kızımla bana yok derken
Herkez değil herkes ,evlilik yaparken bilmiyoruz ama evlendikten sonra iki çocuk yapmak yerine boşanmak gibi bir opsiyon var.Burda kocanizdan nasil para isteyeceksiniz onun tavsiyesini size kimse veremez ki.Gebeyim ikinci çocuktan sonra oldu diyorsunuz ama iki senedir ailemi görmüyorum diyorsunuz ,bir tutarsızlık var.Muhtemelen esiniz hep aynıydı, muhtemelen si
Eşim bana para nasıl verir konusu açmadım ben ne yapicam fikir almak istedim okadar

Tüm altınlarınızı vermiş sonra yenisini yapıp tekrar vermiş ya bu olayları 5-6 ayda mı yaptı yani?
Ondan önce yoktu da birden mi aileci oldu
Aynen öyle benim bilmediğim birşeyler var ama söylemiyor sanki

Kızlar artık iyice yıprandım bıktım. Fikirlerinize ihtiyacım var..esim sürekli para yok diyor bize ama ailesine hep var bir kızımla bize yok ondan hiç birşey istemiyorum sadece ailesine var neden bize yok benim bütün altinlarimi yediler .sonra tekrar topladık altın bilezik para ve gine abisine verdi orda da hiç bir şey kalmadı eşim sürekli yok diyor istanbul dan başka bir şehirdeyim esimin memleketinde ailesi var sadece benim kimsem yok burda .ondan sadece ablamin yanına 1 haftalik tatil yapalım dedim kızımla çok bunaldim 2 sene ailemi göremiyorum göndermiyor. Bana param yok diyor yollayamam. Dedi dün de kaynima kargodan eşyalar yolladı bin tl 'lik ben anlamıyorum neden böyle konuşamıyorum adamla konuşunca sinirlenip bağırıyor ve birşeyler firlatiyo bu arada gebeyim hic mutlu değilim ben ne yapmaliyim. 😔
Bu adamdan neden ikinci defa hamile kaldınız diye soracağım ama kazara oldu, korunurken oldu falan diyeceksiniz muhtemelen.

Biz kocanızla bir konuşalım belki insan olmaya yanaşır.

bu arada kızım ilgili herşey alıyor dediğim gibi sadece ailesine dağıtıyor her şeyi
Madem kziiniz ilgili,her şeyi alıyor o zaman neden "ailesine hep var bir kızımla bize yok" dedin? Demek ki kızına yok değilmiş.
"Kendi ailesine ve kızına her şeyi alıyor, bir tek benim ihtiyaçlarımi görmüyor" deseydin bu yorumları yapmazdık

Kızlar artık iyice yıprandım bıktım. Fikirlerinize ihtiyacım var..esim sürekli para yok diyor bize ama ailesine hep var bir kızımla bize yok ondan hiç birşey istemiyorum sadece ailesine var neden bize yok benim bütün altinlarimi yediler .sonra tekrar topladık altın bilezik para ve gine abisine verdi orda da hiç bir şey kalmadı eşim sürekli yok diyor istanbul dan başka bir şehirdeyim esimin memleketinde ailesi var sadece benim kimsem yok burda .ondan sadece ablamin yanına 1 haftalik tatil yapalım dedim kızımla çok bunaldim 2 sene ailemi göremiyorum göndermiyor. Bana param yok diyor yollayamam. Dedi dün de kaynima kargodan eşyalar yolladı bin tl 'lik ben anlamıyorum neden böyle konuşamıyorum adamla konuşunca sinirlenip bağırıyor ve birşeyler firlatiyo bu arada gebeyim hic mutlu değilim ben ne yapmaliyim. 😔
Biz ne dersek diyelim altınları yedirip ses çıkarmadıysanız bu saatten sonra da bir şey yapamazsınız. Engel olacak sizsiniz. Benim altınımı nereye harcıyor acaba? Ümüğünü sıkarım onun :KK70:

Son düzenleme:
Ablanizdan rica edin yol paranızı karşılasın sonra öderim dersiniz. Kızınızı da alıp gidin uzaklaşın. Geri dönmeyi düşünmediğinizi söyleyin şartlarınız olduğunu belirtin. Ayrılma düşünceniz yok çünkü anladığım kadarıyla ama en azından ona kaybetme korkusu yaşatın rest çekmeye çalışın ne bileyim yani 🤷🙄

para yok diyemi hamile kaldın

Bu adamdan neden ikinci defa hamile kaldınız diye soracağım ama kazara oldu, korunurken oldu falan diyeceksiniz muhtemelen.

Biz kocanızla bir konuşalım belki insan olmaya yanaşır.
Hayır ben kendim istedim 7 sene arayla kızım çok istiyordu herkez kardeşi var benim yok ağlıyordu eşim hiç istemedi ben istedim 6 aydır hiç birşey yoluna girmedi ailemi geçtim çok değişti ben böyle olacağını bilmiyor dum ben evdeki altınları banka diye verdim meğerse abisi almış kızlar hamileyim duygularım çok karışık ne yapicam bilmiyorum onun için hep ailesi ön planda

Hayır ben kendim istedim 7 sene arayla kızım çok istiyordu herkez kardeşi var benim yok ağlıyordu eşim hiç istemedi ben istedim 6 aydır hiç birşey yoluna girmedi ailemi geçtim çok değişti ben böyle olacağını bilmiyor dum ben evdeki altınları banka diye verdim meğerse abisi almış kızlar hamileyim duygularım çok karışık ne yapicam bilmiyorum onun için hep ailesi ön planda
Tüm olumsuzlukları başta yaşamışsınız aslında. Çocuğu da eşiniz istemiyormuş '' ben böyle olacağını bilmiyordum '' diyorsunuz. Neyse olmuş bitmiş giden gitmiş bu saatten sonra ne altınlar gelir ne eşiniz değişir zira anacı belli. Üzgünüm bunda söylenebilecek bir şey yok siz net bir tavır sergilemedikten sonra zor.

Hiç istemeyen insanı zorla baba yapmasaydınız keşke.
Çocuklarına para harcadığına veya harcayacağına da inanmadım.
Umarım yeni bebekle düzelir.
Düzelmezse de çocuklarınız için çekmeyin bu adamı.
Yapacak şeyiniz de resti çekmek bence ama ciddi olduğunuzu anlamalı.
Yalvardı diye geri dönerseniz zor düzelir

Ablanizdan rica edin yol paranızı karşılasın sonra öderim dersiniz. Kızınızı da alıp gidin uzaklaşın. Geri dönmeyi düşünmediğinizi söyleyin şartlarınız olduğunu belirtin. Ayrılma düşünceniz yok çünkü anladığım kadarıyla ama en azından ona kaybetme korkusu yaşatın rest çekmeye çalışın ne bileyim yani 🤷🙄
Haklisiniz

Çok zor, konusulmuyor bile böyleleriyle bende anlamıyorum gerçekten isteyende yüzsüz . Konuşsana verir . Kazik yiyince anlar hehtlde.

Back
X