- 25 Ağustos 2015
- 16
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi nevse nevse
-
Hey yarebbim ne güldüm Allah ta seni guldursun :))Okumaya üşenenler için ÖZET Pis mendabur bir görümcesi varmış, gelmiş abisinin evine yengesiyle kavga etmiş, yorganların yüzünü çıkarmış (sebebini anlamadım), abisini almış kapıyı kapatıp tatile gitmişler ve biz gidiyoruz dememişler. Arkadaşta ben dış kapının mandalımıyım demiş ve trip atmış, ayrı yatmış. Adam kavga çıkarmış sonra bayan da annesinin evine gitmiş, kocası boşanma davası açmış, altınları aldı kaçtı, ver yoksa on binini alırım, annen de sana destek oluyo şımarıyon demiş ama bir yandan da barışmak istemiş, ama bir yandan da başka kadınlarla konuşmuş.
Daha da ÖZET: Lanet olası görümce ve pislik bir koca ve boşanma süreci.
Yorum: Bence kurtulmuşsun, bu evlilik zaten yürümez, boşan ve ne yolarsan yanına kar kalır, üzülme sıkılma iyi olanı bu zaten...
esimi cok seviyorum ama görümcen olacak kadin bana agza alinmicak seyler dedi asla dönmem atik ailemde arkamda hic bir anne istemez yavrusunun yuvasi yikilsin kendiler yikti bu yuvayi simdide zavalli annemi sucluyorlar esim herseyin farkinda ama artik geri adim atip suclu olan kizkardesini kötü duruma düsürmek istemiyor öyle bir es bana lagzim degil adam gibi adana korkmadan sirtini dönebileceksinYaş farkı çok önemli değil çiftler anlaşırsa, erkeğin olgun olanı makbul derler hatta da 13 yaş farka rağmen senin eşin olgunlaşamamış pekBasit bir sebepten trip atmışsın eşine ayrıca, koz vermişsin lanet görümcenin eline. Eşin de sen annenin evindeyken başka hatunlara yazmışsa zaten gözü dışarıda demektir, hayır gelmez o adamdan. Boşa gitsin
Görümcem kavgada diyorki baci bulunmaz bosver kari cok bulunur sen kimsin kizim gideceksin ben tr ye dönunce gelirsin seni bu evde istemiyorum dedi ve benimde iki tane erkek kardesim var düsünüyorum agliyorum diyorumki onlar evlenirse ben gidip nasil böyle bisey yapabilirim nasil bir vijdansizlik bunlardakiUlan şöyle görümceler ne halta yarıyor ya.
Bende bir görümceyim ve yengemle arada anlaşmazlık yaşasam da saygımı korurum.
Yeter ki abimle mutlu olsunlar ben karışmayayım derim.
Ne olursa olsun onların arasında olan birşey ne görümce ne kv ne kp karışmamalı.
Kurtulmuşsun arkadaşım ucuz yırtmışsın böyle bir hödükten çocuk yapmamışsın.
Çok sinir oluyorum böyle yuva bozan iki kişiden birini dolduran olay çıkaran akrabalara.
Kocanız ayrı bir sürümmüş zaten ona da yorum yapmayayım artık.
Bir yillik evlilgimiz boyunca ailesi sürekli bebek bebek diyordu olsunde avuc ici kadar olsun diyordu kayinvalidem onlarin derdi cocuk yapsinda delimizi bu ceksin bende cok utangac ve sessiz biriyim saygiliyim onlar sandiki biz bunu oynatiriz ama damarima basilinca asla taviz vermen simdide esim gecenlerde msj yazmis gelen gideni aratir en cokta senden cocugumun olmayacagina üzülüyorum yazmisUlan şöyle görümceler ne halta yarıyor ya.
Bende bir görümceyim ve yengemle arada anlaşmazlık yaşasam da saygımı korurum.
Yeter ki abimle mutlu olsunlar ben karışmayayım derim.
Ne olursa olsun onların arasında olan birşey ne görümce ne kv ne kp karışmamalı.
Kurtulmuşsun arkadaşım ucuz yırtmışsın böyle bir hödükten çocuk yapmamışsın.
Çok sinir oluyorum böyle yuva bozan iki kişiden birini dolduran olay çıkaran akrabalara.
Kocanız ayrı bir sürümmüş zaten ona da yorum yapmayayım artık.
Adam hep piskopat hemde duygusal :) güya seni damardan vuracak belki dönersin diyeBir yillik evlilgimiz boyunca ailesi sürekli bebek bebek diyordu olsunde avuc ici kadar olsun diyordu kayinvalidem onlarin derdi cocuk yapsinda delimizi bu ceksin bende cok utangac ve sessiz biriyim saygiliyim onlar sandiki biz bunu oynatiriz ama damarima basilinca asla taviz vermen simdide esim gecenlerde msj yazmis gelen gideni aratir en cokta senden cocugumun olmayacagina üzülüyorum yazmis
Eğer bir evlilikten yapılan tartışmaların kavgaların sonucu polisin gelmesiyle noktalanıyorsa o evlilik zaten bitmiştir.Merhaba kizlar. Ben bir yildir evliyim esimle evlenmeden dört yil ciktik. Aramizda 13 yas vardi ve mezheplerimiz farkliydi . Ben okadar cok seviyordumki bunlarin hic birini takmadim. Evledik bir kac ay sonra basladi sürekli disarda gec gelmeler kahve hayati her iki günde bir tartisma evin mobilyalarini yikma dökme kirma. Ani sinirlenmeler komsular polis cagirdi ben yine inkar ettim polislere. Iki defa kavga büyük ettik ve babamin evine getirdi beni. En son kavgamizda danin kuyrugu koptu. Görümcemle iki yasindaki kizi bite geldi ve bana etmedigi hakaret kalmadi ailemede ayni sekilde halbuki benim evimle ailemlerin evi üc saatlik mesafedeydi. Esimin yaninda demedigi sey kalmadi beni kendi evimden kovdu yorganlarimin yüzünü söktü demedigim laflari söyledi bana resmen iftira atti esimde orda durdu hic agzini acmadi esime nasil beni kovar nasil bir adamsin agzini ac birsey söyle okadar sinirli birisin madem. Ben sinir krizi gecirdim nerdeyse kendime yada o kadina zara verecektim esim de gördü sesini cikarmadi kardesim geldi beni gece yarisi evden aldi esimde evden cikmadan neden panik yaptin sussaydin filan dedi. Kavganin sebebide beni okadar kiskanan güya seven birisi kapiyi üzerime kapatip iki günlügüne kiz kardesiyle gezmeye gitmeleri beni evde yalniz birakip gidiyoruz bile demediler benim kimsem yoktu yalnizdim bana evin hanimi degil sanki beslemesi gibi davrandilar bende yatagimi ayirdim gezmeden döndüklerinde tartistik. Simdi üc aydr ailemdeyim geldigimin 3.günü avukata gitmis mektuta altinlar bankada anahtarini yanimaa almis kacmisim hemen anahtari yollamazzsam on milyar ödiyecekmisim. Halbuki canimi zor kurtartim ellerinden iki torba kiyafetle geldim. Bende gittim bosanma davasi actim nafaka d. Actim altinlarda bankada kimsr alamaz hepsi benim hakkimmis. Ama almicam ben güzel bir yuva istemistim mal Mülk degil. Simdide zavalli annemi sucluyor. Bir ay sonra gel barisalim yazik evliligimize dedi ama cok sevmeme ragmen cok sans vermeme ragmen kabul etmedim hele kendi kardesi bozdu yuvamizi simdide annem karismadigi halde o destekliyor seni bosan diye ondan böyle havalisin diyor. Ve ben iki ay sonra onun baska kadinlarla yazistigini cikardim internetten inkar etmedi gelmedin bende napim sadece yazistim ama bitti dedigi halde hergün konusuyolar. Cok canim yaniyor kimse bastan yakistirmamisti bizi ama ben herzaman sevgimin arkasinda durdum oda havalara girdi benimle evlenince inanin kizlar psikolojikmen bittim birinci evliligi bir ay sürmüs ondada bu kiz kardesi aynisini yapmid kiza ben altinda kalmadi m onun anlicagi dilde konustum vede geri dönmedim ömür boyu o kadin yuva yikmanin yükünle yasasin simdi
esimi cok seviyorum ama görümcen olacak kadin bana agza alinmicak seyler dedi asla dönmem atik ailemde arkamda hic bir anne istemez yavrusunun yuvasi yikilsin kendiler yikti bu yuvayi simdide zavalli annemi sucluyorlar esim herseyin farkinda ama artik geri adim atip suclu olan kizkardesini kötü duruma düsürmek istemiyor öyle bir es bana lagzim degil adam gibi adana korkmadan sirtini dönebileceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?