Derdim var

Boyle adamlarin penisini atese vercen valla!!! Gecen burda bi haber okumustum aldatilan kadin sevgilisinin penisini yakiyodu gıpta etmistim. Bizimkiler seviyorum öluyorum dedikce hak ediyolar valla herseyi.

Boyle adamlarin penisini atese vercen valla!!! Gecen burda bi haber okumustum aldatilan kadin sevgilisinin penisini yakiyodu gıpta etmistim. Bizimkiler seviyorum öluyorum dedikce hak ediyolar valla herseyi.
Oouuv yakiyordu demek, siddetin her turlusune karsiyim. Sal gitsin ormana adami.

Patates demisken az once 1 kiloyu tek basima yedim galiba, karisik duygular icindeyim.

Hak etmedigini biliyorum ama inanin elimde degil hergün konustugunuz birsene birlikte yasadiginiz birinden ayrilmak birden bire yeni bir hayat cok tuhaf bir duygu. Benimkisi saf bi sevgi o anlamadi o ayri yazdiklarinda cok haklisin. Yasadigim iki günlük mutlulugu evlilik sanmisim altan almisim ama bu bana iyi ders oldu herseyim dedigin den yedigin darbe de ispatidir

Oouuv yakiyordu demek, siddetin her turlusune karsiyim. Sal gitsin ormana adami.

Patates demisken az once 1 kiloyu tek basima yedim galiba, karisik duygular icindeyim.
Hakedene hak ettigi gibi davrancan arkadas
Bugun ben de yedim kardesim kizartmis cok tuzlu ve yagliydi onumuzdeki bir hafta boyunca patates gormek istimiyom

Canim ya, Allah iyilerle karsilastirsin, adam bile degil seninki. Insallah bir gun dogru kisiyle yuva kurarsin da o zaman kendin gorursun farki.

Yahu görümceden önce eşiniz anormalin tekiymiş zaten, nasıl katlandınız siz buna ya...

Geçmiş olsun ne diyelim.Şimdi üzülüyorsun ama bir süre sonra inan oh diyeceksin.Çoluk çocuk olmadan o yoluna sen yoluna.İnşallah barışmayı düşünmezsin.

sen o kadının görümcen olduğuna emin misin bacım?

adamın sevgilisini sana görümce diye yutturmaya çalışıyor olmasınlar?

görümcenin senin evin eşyasıyla ne alıp veremediği var da parçalıyor?

madem doyamamışlar gezip tozmaya ne diye evlendirmişler kıymetli oğullarını ?

bu insanlardan bi halt olmaz sana diyeyim...

bu evlilikten bi yol olmaz gayrı, altınlarını da almayıp saflık yapma. onlar senin hakkın, düzenini kurarsın

Bu konuya binaen degil de genel olarak soyle bir durum var. Insanlar 3-4-5 neyse artik onca yil gorusuyor arada evlilik gibi baglayici bir durum da yok. Evlenince bir sene ya dayaniyorlar ya dayanamiyorlar. Bu aileler bu kadar mudahale etmeseler belki de boyle olmayacak.

Konu sahibi Allah yardimciniz olsun. Hakikaten cok yuzgoz olunmus. Umarim sizin icin en iyisi olur..

Allah razi olsun geri dönmek diye birsey olamaz zaten kizlar allah herseyin hayirlisini versin bundan sonra. Allah utandirmasin onlari sevindirmesin

[QUOT E="ELMALI turtam, post: 42325671, member: 679101"]Bu konuya binaen degil de genel olarak soyle bir durum var. Insanlar 3-4-5 neyse artik onca yil gorusuyor arada evlilik gibi baglayici bir durum da yok. Evlenince bir sene ya dayaniyorlar ya dayanamiyorlar. Bu aileler bu kadar mudahale etmeseler belki de boyle olmayacak.

Konu sahibi Allah yardimciniz olsun. Hakikaten cok yuzgoz olunmus. Umarim sizin icin en iyisi olur..[/QUOTE]
Amiinnn
Allah razi olsun

ılk once o kızı alacan evire cevire doveceksın..evde kalmış turşu kıskanıyo galıba eşinden de bır halt olmaz..neler unutuluyo zamanla..sevgı karın doyurmuyo..boşan ve arkana bıle bakma ..

ılk once o kızı alacan evire cevire doveceksın..evde kalmış turşu kıskanıyo galıba eşinden de bır halt olmaz..neler unutuluyo zamanla..sevgı karın doyurmuyo..boşan ve arkana bıle bakma ..

Ahhh ahh ne denir ki iş bu noktaya geldikten sonra.

Bir kere adam kendini ifade etmekten yoksun ondan küçük kardeşi almış bu görevi.

Sen evlenmeden önce hiç ama hiç mi tanımadın bu adamı?

Ahhh ahh ne denir kkiskandigindNdir geldikten sonra.

Bir kere adam kendini ifade etmekten yoksun ondan küçük kardeşi almış bu görevi.

Sen evlenmeden önce hiç ama hiç mi tanımadın bu adamı?

Okadar cok baglanmistim sevmistim yalnis da davransa sevdigindendir kiskandigindandir diyordum. Flört dönemindede bana ve cevremdekilerine yanlislari oldu. Ama affedip devam ettim hep. Simdi ise ailesine benim cevreme beni kötülüyo iftiralar atiyo dayanamiyorum artik cok kötüyüm

Mezhep farki olunca gelin pek kabul hormez Biz de farkli mexhebiz.Bana da yaptilar.Cok da tinnnn.Canimi sikani huzurumuzu bozani eve almayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…