maya üşenenler için ÖZET Pis mendabur bir görümcesi varmış, gelmiş abisinin evine yengesiyle kavga etmiş, yorganların yüzünü çıkarmış (sebebini anlamadım), abisini almış kapıyı kapatıp tatile gitmişler ve biz gidiyoruz dememişler. Arkadaşta ben dış kapının mandalımıyım demiş ve trip atmış, ayrı yatmış. Adam kavga çıkarmış sonra bayan da annesinin evine gitmiş, kocası boşanma davası açmış, altınları aldı kaçtı, ver yoksa on binini alırım, annen de sana destek oluyo şımarıyon demiş ama bir yandan da barışmak istemiş, ama bir yandan da başka kadınlarla konuşmuş.
Görümcem almanyaya geldi tatile kocasida güya rusyaya calismya gidecekti ama yalan söyledi sadece gezmeye geldi ve beni asiri deeecede kiskaniyodu ne giysem ne yapsam aynisini yapiyordu. Benim esim evlenneden önce hep ona maddi destek cikti evlendikten sonrada devam etti ben hic birseyine karismadigim halde kötü ben oldum esim onun her istedigini yapiyordu sandiki simdi bana da aynisini yapiyor halbuki cok cimriydi kazanci iyiydi ama saclarim uzundu kisacik kestirdi cok su gidiyo diye af edersiniz tuvaletin suyuna basmama bile kiziyordu beni sürekli ailesine kötülüyordu benim nasil biri oldumu biliyor kaybetmek istemeseydi beni korurdu ama o ailesine karsi hep kendini iyi göstermeye calismak icin karisini kötülemeyi tercih etti allaha havale ediyorum onlari