• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var

Eve gec gelirdi, bagirir cagirir mobilyalari parcalar, polisi basimiza toplardi. Sifonu cekmeme bile kizardi. Kardesi sovdu kovdu kendi evimden agzini acmadi kocam. Hee su parasi cok gelmesin diye uzun saclarimi da kissacik kestirdi diyor ve ekliyorsun ben kocami coook seviyorum.

Allahim ne bol, kaynagi tukenmez, karsiliksiz sevgi var bazi KK hatunlarinda. Benim anlayabilecegim birsey degil.
Boyle adamlarin penisini atese vercen valla!!! Gecen burda bi haber okumustum aldatilan kadin sevgilisinin penisini yakiyodu gıpta etmistim. Bizimkiler seviyorum öluyorum dedikce hak ediyolar valla herseyi.

Boyle adamlarin penisini atese vercen valla!!! Gecen burda bi haber okumustum aldatilan kadin sevgilisinin penisini yakiyodu gıpta etmistim. Bizimkiler seviyorum öluyorum dedikce hak ediyolar valla herseyi.
Oouuv yakiyordu demek, siddetin her turlusune karsiyim. Sal gitsin ormana adami.

Patates demisken az once 1 kiloyu tek basima yedim galiba, karisik duygular icindeyim.:KK48:

Eve gec gelirdi, bagirir cagirir mobilyalari parcalar, polisi basimiza toplardi. Sifonu cekmeme bile kizardi. Karde sovdu kovdu kendi evimden agzini acmadi kocam. Hee su parasi cok gelmesin diye uzun saclarimi da kissacik kestirdi diyor ve ekliyorsun ben kocami coook seviyorum.

Allahim ne bol, kaynagi tukenmez, karsiliksiz sevgi var bazi KK hatunlarinda. anlayabilecegim birsey degil.
Hak etmedigini biliyorum ama inanin elimde degil hergün konustugunuz birsene birlikte yasadiginiz birinden ayrilmak birden bire yeni bir hayat cok tuhaf bir duygu. Benimkisi saf bi sevgi o anlamadi o ayri yazdiklarinda cok haklisin. Yasadigim iki günlük mutlulugu evlilik sanmisim altan almisim ama bu bana iyi ders oldu herseyim dedigin den yedigin darbe de ispatidir

Oouuv yakiyordu demek, siddetin her turlusune karsiyim. Sal gitsin ormana adami.

Patates demisken az once 1 kiloyu tek basima yedim galiba, karisik duygular icindeyim.
Hakedene hak ettigi gibi davrancan arkadas :D
Bugun ben de yedim kardesim kizartmis cok tuzlu ve yagliydi onumuzdeki bir hafta boyunca patates gormek istimiyom :D :D :D

Hak etmedigini biliyorum ama inanin elimde degil hergün konustugunuz birsene birlikte yasadiginiz birinden ayrilmak birden bire yeni bir hayat cok tuhaf bir duygu. Benimkisi saf bi sevgi o anlamadi o ayri yazdiklarinda cok haklisin. Yasadigim iki günlük mutlulugu evlilik sanmisim altan almisim ama bu bana iyi ders oldu herseyim dedigin den yedigin darbe de ispatidir
Canim ya, Allah iyilerle karsilastirsin, adam bile degil seninki. Insallah bir gun dogru kisiyle yuva kurarsin da o zaman kendin gorursun farki.

maya üşenenler için ÖZET Pis mendabur bir görümcesi varmış, gelmiş abisinin evine yengesiyle kavga etmiş, yorganların yüzünü çıkarmış (sebebini anlamadım), abisini almış kapıyı kapatıp tatile gitmişler ve biz gidiyoruz dememişler. Arkadaşta ben dış kapının mandalımıyım demiş ve trip atmış, ayrı yatmış. Adam kavga çıkarmış sonra bayan da annesinin evine gitmiş, kocası boşanma davası açmış, altınları aldı kaçtı, ver yoksa on binini alırım, annen de sana destek oluyo şımarıyon demiş ama bir yandan da barışmak istemiş, ama bir yandan da başka kadınlarla konuşmuş.

Görümcem almanyaya geldi tatile kocasida güya rusyaya calismya gidecekti ama yalan söyledi sadece gezmeye geldi ve beni asiri deeecede kiskaniyodu ne giysem ne yapsam aynisini yapiyordu. Benim esim evlenneden önce hep ona maddi destek cikti evlendikten sonrada devam etti ben hic birseyine karismadigim halde kötü ben oldum esim onun her istedigini yapiyordu sandiki simdi bana da aynisini yapiyor halbuki cok cimriydi kazanci iyiydi ama saclarim uzundu kisacik kestirdi cok su gidiyo diye af edersiniz tuvaletin suyuna basmama bile kiziyordu beni sürekli ailesine kötülüyordu benim nasil biri oldumu biliyor kaybetmek istemeseydi beni korurdu ama o ailesine karsi hep kendini iyi göstermeye calismak icin karisini kötülemeyi tercih etti allaha havale ediyorum onlari

Yahu görümceden önce eşiniz anormalin tekiymiş zaten, nasıl katlandınız siz buna ya...

Geçmiş olsun ne diyelim.Şimdi üzülüyorsun ama bir süre sonra inan oh diyeceksin.Çoluk çocuk olmadan o yoluna sen yoluna.İnşallah barışmayı düşünmezsin.

sen o kadının görümcen olduğuna emin misin bacım?

adamın sevgilisini sana görümce diye yutturmaya çalışıyor olmasınlar?

görümcenin senin evin eşyasıyla ne alıp veremediği var da parçalıyor?

madem doyamamışlar gezip tozmaya ne diye evlendirmişler kıymetli oğullarını ?

bu insanlardan bi halt olmaz sana diyeyim...

Merhaba kizlar. Ben bir yildir evliyim esimle evlenmeden dört yil ciktik. Aramizda 13 yas vardi ve mezheplerimiz farkliydi . Ben okadar cok seviyordumki bunlarin hic birini takmadim. Evledik bir kac ay sonra basladi sürekli disarda gec gelmeler kahve hayati her iki günde bir tartisma evin mobilyalarini yikma dökme kirma. Ani sinirlenmeler komsular polis cagirdi ben yine inkar ettim polislere. Iki defa kavga büyük ettik ve babamin evine getirdi beni. En son kavgamizda danin kuyrugu koptu. Görümcemle iki yasindaki kizi bite geldi ve bana etmedigi hakaret kalmadi ailemede ayni sekilde halbuki benim evimle ailemlerin evi üc saatlik mesafedeydi. Esimin yaninda demedigi sey kalmadi beni kendi evimden kovdu yorganlarimin yüzünü söktü demedigim laflari söyledi bana resmen iftira atti esimde orda durdu hic agzini acmadi esime nasil beni kovar nasil bir adamsin agzini ac birsey söyle okadar sinirli birisin madem. Ben sinir krizi gecirdim nerdeyse kendime yada o kadina zara verecektim esim de gördü sesini cikarmadi kardesim geldi beni gece yarisi evden aldi esimde evden cikmadan neden panik yaptin sussaydin filan dedi. Kavganin sebebide beni okadar kiskanan güya seven birisi kapiyi üzerime kapatip iki günlügüne kiz kardesiyle gezmeye gitmeleri beni evde yalniz birakip gidiyoruz bile demediler benim kimsem yoktu yalnizdim bana evin hanimi degil sanki beslemesi gibi davrandilar bende yatagimi ayirdim gezmeden döndüklerinde tartistik. Simdi üc aydr ailemdeyim geldigimin 3.günü avukata gitmis mektuta altinlar bankada anahtarini yanimaa almis kacmisim hemen anahtari yollamazzsam on milyar ödiyecekmisim. Halbuki canimi zor kurtartim ellerinden iki torba kiyafetle geldim. Bende gittim bosanma davasi actim nafaka d. Actim altinlarda bankada kimsr alamaz hepsi benim hakkimmis. Ama almicam ben güzel bir yuva istemistim mal Mülk degil. Simdide zavalli annemi sucluyor. Bir ay sonra gel barisalim yazik evliligimize dedi ama cok sevmeme ragmen cok sans vermeme ragmen kabul etmedim hele kendi kardesi bozdu yuvamizi simdide annem karismadigi halde o destekliyor seni bosan diye ondan böyle havalisin diyor. Ve ben iki ay sonra onun baska kadinlarla yazistigini cikardim internetten inkar etmedi gelmedin bende napim sadece yazistim ama bitti dedigi halde hergün konusuyolar. Cok canim yaniyor kimse bastan yakistirmamisti bizi ama ben herzaman sevgimin arkasinda durdum oda havalara girdi benimle evlenince inanin kizlar psikolojikmen bittim birinci evliligi bir ay sürmüs ondada bu kiz kardesi aynisini yapmid kiza ben altinda kalmadi m onun anlicagi dilde konustum vede geri dönmedim ömür boyu o kadin yuva yikmanin yükünle yasasin simdi

bu evlilikten bi yol olmaz gayrı, altınlarını da almayıp saflık yapma. onlar senin hakkın, düzenini kurarsın

Bu konuya binaen degil de genel olarak soyle bir durum var. Insanlar 3-4-5 neyse artik onca yil gorusuyor arada evlilik gibi baglayici bir durum da yok. Evlenince bir sene ya dayaniyorlar ya dayanamiyorlar. Bu aileler bu kadar mudahale etmeseler belki de boyle olmayacak.

Konu sahibi Allah yardimciniz olsun. Hakikaten cok yuzgoz olunmus. Umarim sizin icin en iyisi olur..

Allah razi olsun geri dönmek diye birsey olamaz zaten kizlar allah herseyin hayirlisini versin bundan sonra. Allah utandirmasin onlari sevindirmesin

[QUOT E="ELMALI turtam, post: 42325671, member: 679101"]Bu konuya binaen degil de genel olarak soyle bir durum var. Insanlar 3-4-5 neyse artik onca yil gorusuyor arada evlilik gibi baglayici bir durum da yok. Evlenince bir sene ya dayaniyorlar ya dayanamiyorlar. Bu aileler bu kadar mudahale etmeseler belki de boyle olmayacak.

Konu sahibi Allah yardimciniz olsun. Hakikaten cok yuzgoz olunmus. Umarim sizin icin en iyisi olur..[/QUOTE]
Amiinnn
Allah razi olsun

ılk once o kızı alacan evire cevire doveceksın..evde kalmış turşu kıskanıyo galıba eşinden de bır halt olmaz..neler unutuluyo zamanla..sevgı karın doyurmuyo..boşan ve arkana bıle bakma ..

ılk once o kızı alacan evire cevire doveceksın..evde kalmış turşu kıskanıyo galıba eşinden de bır halt olmaz..neler unutuluyo zamanla..sevgı karın doyurmuyo..boşan ve arkana bıle bakma ..

Merhaba kizlar. Ben bir yildir evliyim esimle evlenmeden dört yil ciktik. Aramizda 13 yas vardi ve mezheplerimiz farkliydi . Ben okadar cok seviyordumki bunlarin hic birini takmadim. Evledik bir kac ay sonra basladi sürekli disarda gec gelmeler kahve hayati her iki günde bir tartisma evin mobilyalarini yikma dökme kirma. Ani sinirlenmeler komsular polis cagirdi ben yine inkar ettim polislere. Iki defa kavga büyük ettik ve babamin evine getirdi beni. En son kavgamizda danin kuyrugu koptu. Görümcemle iki yasindaki kizi bite geldi ve bana etmedigi hakaret kalmadi ailemede ayni sekilde halbuki benim evimle ailemlerin evi üc saatlik mesafedeydi. Esimin yaninda demedigi sey kalmadi beni kendi evimden kovdu yorganlarimin yüzünü söktü demedigim laflari söyledi bana resmen iftira atti esimde orda durdu hic agzini acmadi esime nasil beni kovar nasil bir adamsin agzini ac birsey söyle okadar sinirli birisin madem. Ben sinir krizi gecirdim nerdeyse kendime yada o kadina zara verecektim esim de gördü sesini cikarmadi kardesim geldi beni gece yarisi evden aldi esimde evden cikmadan neden panik yaptin sussaydin filan dedi. Kavganin sebebide beni okadar kiskanan güya seven birisi kapiyi üzerime kapatip iki günlügüne kiz kardesiyle gezmeye gitmeleri beni evde yalniz birakip gidiyoruz bile demediler benim kimsem yoktu yalnizdim bana evin hanimi degil sanki beslemesi gibi davrandilar bende yatagimi ayirdim gezmeden döndüklerinde tartistik. Simdi üc aydr ailemdeyim geldigimin 3.günü avukata gitmis mektuta altinlar bankada anahtarini yanimaa almis kacmisim hemen anahtari yollamazzsam on milyar ödiyecekmisim. Halbuki canimi zor kurtartim ellerinden iki torba kiyafetle geldim. Bende gittim bosanma davasi actim nafaka d. Actim altinlarda bankada kimsr alamaz hepsi benim hakkimmis. Ama almicam ben güzel bir yuva istemistim mal Mülk degil. Simdide zavalli annemi sucluyor. Bir ay sonra gel barisalim yazik evliligimize dedi ama cok sevmeme ragmen cok sans vermeme ragmen kabul etmedim hele kendi kardesi bozdu yuvamizi simdide annem karismadigi halde o destekliyor seni bosan diye ondan böyle havalisin diyor. Ve ben iki ay sonra onun baska kadinlarla yazistigini cikardim internetten inkar etmedi gelmedin bende napim sadece yazistim ama bitti dedigi halde hergün konusuyolar. Cok canim yaniyor kimse bastan yakistirmamisti bizi ama ben herzaman sevgimin arkasinda durdum oda havalara girdi benimle evlenince inanin kizlar psikolojikmen bittim birinci evliligi bir ay sürmüs ondada bu kiz kardesi aynisini yapmid kiza ben altinda kalmadi m onun anlicagi dilde konustum vede geri dönmedim ömür boyu o kadin yuva yikmanin yükünle yasasin simdi

Ahhh ahh ne denir ki iş bu noktaya geldikten sonra.

Bir kere adam kendini ifade etmekten yoksun ondan küçük kardeşi almış bu görevi.

Sen evlenmeden önce hiç ama hiç mi tanımadın bu adamı?

Ahhh ahh ne denir kkiskandigindNdir geldikten sonra.

Bir kere adam kendini ifade etmekten yoksun ondan küçük kardeşi almış bu görevi.

Sen evlenmeden önce hiç ama hiç mi tanımadın bu adamı?

Okadar cok baglanmistim sevmistim yalnis da davransa sevdigindendir kiskandigindandir diyordum. Flört dönemindede bana ve cevremdekilerine yanlislari oldu. Ama affedip devam ettim hep. Simdi ise ailesine benim cevreme beni kötülüyo iftiralar atiyo dayanamiyorum artik cok kötüyüm

Mezhep farki olunca gelin pek kabul hormez Biz de farkli mexhebiz.Bana da yaptilar.Cok da tinnnn.Canimi sikani huzurumuzu bozani eve almayiz

Back
X