• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim yok ama size yardımcı olmak istiyorum aldığım eğitim ve 8 aylık mutlu evlilik✅

Ne kadar kiskancsiniz.Kiz sizle mutlulugunu paylasmis kendine gore olan tecrubelerinden bahsetmek istemis alt tarafi
Yaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun

Yaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun
Ay ilahi :D

Aldığıniz eğitim sizi destekleyenlerle pozitif konuş, farklı dusuncede olanlarla savaş mi dedi size :D bu yüzden kaybediyorsunuz dilerim farkına varırsınız. Bu kadar basit tepki veren yani negatif mutsuz ben pozitif oh cok mutluyum yorumlarına kimsenin ihtiyacı yoktur bence

Vallahi çatladk kıskançlıktan inanır mısınız ? Yani daha bir yıl olmamış canım cicim ayı geçmemiş herhangi bir sıkıntı yaşamamış yaşasa bu gibi durumlarda nasıl aile birliği ayakta kalır tecrübe etmemiş kişiyi öyle bir kıskandık göbek mobek kalmadı ikiye ayrıldı
:KK70:
Koptum yaa :KK70:

Bosverin siz onlari milletin agzi torba degil sonucta bu arada bebeginizi allah anali babali buyutsun

Back
X