- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Yasammasal
Burçlar hakkında bilgin olduğunu hiç sanmıyorum canım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki bilgim yok Google'dan kopyala yapıştır yapıcaktımBurçlar hakkında bilgin olduğunu hiç sanmıyorum canım![]()
Tabiki bilgim yok Google'dan kopyala yapıştır yapıcaktım
Yaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursunNe kadar kiskancsiniz.Kiz sizle mutlulugunu paylasmis kendine gore olan tecrubelerinden bahsetmek istemis alt tarafi
Ay ilahiYaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun
Sevindim biraz cahil gelGoogle i biz de kullanabiliyoruz.![]()
siz kendinizi eşşek olarak görüyorsanız baya umutsuz vaka8 aylik evlilikte affedersiniz esegi de baglasaniz o da mutlu olur.
50-60 yillardan sonra haberleselim lutfen![]()
Aldığıniz eğitim sizi destekleyenlerle pozitif konuş, farklı dusuncede olanlarla savaş mi dedi sizeYaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun
Vallahi çatladk kıskançlıktan inanır mısınız ? Yani daha bir yıl olmamış canım cicim ayı geçmemiş herhangi bir sıkıntı yaşamamış yaşasa bu gibi durumlarda nasıl aile birliği ayakta kalır tecrübe etmemiş kişiyi öyle bir kıskandık göbek mobek kalmadı ikiye ayrıldı
Bosverin siz onlari milletin agzi torba degil sonucta bu arada bebeginizi allah anali babali buyutsunYaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun
Kurban pazarından canım kurban bayramından sonra fiyatlar daha uUygun oluyor yönlendirebilirimNerden aldınız koçluk eğitimini ? Bi de bakalım bize.
Kurban pazarından canım kurban bayramından sonra fiyatlar daha uUygun oluyor yönlendirebilirimNerden aldınız koçluk eğitimini ? Bi de bakalım bize.
Konu sahibi? Sen misin?Ne kadar kiskancsiniz.Kiz sizle mutlulugunu paylasmis kendine gore olan tecrubelerinden bahsetmek istemis alt tarafi
Sevindim biraz cahil gel
Espri anlayışınız da pozitif yaklaşıminiz gibiymisKurban pazarından canım kurban bayramından sonra fiyatlar daha uUygun oluyor yönlendirebilirim
Alakam bile yok tanimiyorum kendisini hamile kizcagiz bu kadar ustune gitmeyinKonu sahibi? Sen misin?
HahahahaMutluluktan bosan bence.
Sabahtan aksama kadar dert okuyoruz. Biri geliyor, dengemizi bozuyor.![]()