- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi Yasammasal
Yok birsey daha var pozitifim cok mutluyum. Hadi kavga edelimOkulda başka bişiy ogretmemisler zaar
Negatifsin negatif negatifler
Yaşasın kk negatif atarlı hatunlari :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok birsey daha var pozitifim cok mutluyum. Hadi kavga edelimOkulda başka bişiy ogretmemisler zaar
Okulda başka bişiy ogretmemisler zaar
evde eşlerine söz geçiremeyen kişiler burda birbirleriyle atışarak yapma egolarını tatmin ediyorlar sanırım yazık kız size de.Okulda başka bişiy ogretmemisler zaar
Hayirli olsun demenin nesi sevgi pitircikligi depresif halinizin acisini baskalarindan cikarmayin sizinde basiniz sagolsun burda insanlik yapiyoruz alt tarafi
Şuan genelleme yaparak bana iftira atıyorsun resmen .hiç de öyle yapmıyorum .babamı kaybettim ya akşam gelince diyeceğim ki sen de ölAaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)
Agdhdhshebhe vücudumun hangi bölgesiyle güleceğimi şaşırdım
Belki senden cok daha mutlu ama ortaya düşmüyor negatifsiniz kotusunuzzz diye. Önyargılar ve egolar senin temel sorunun. Keske kişisel gelişim egitimi alsan. Belki iyi gelirevde eşlerine söz geçiremeyen kişiler burda birbirleriyle atışarak yapma egolarını tatmin ediyorlar sanırım yazık kız size de.
8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa24 yaşında 8 aylık evlilikte 6 aylık hamile olduğunuza göre çok da tecrübeli değilsiniz galiba.![]()
E sizin derdiniz yok ki.Aaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)
evde eşlerine söz geçiremeyen kişiler burda birbirleriyle atışarak yapma egolarını tatmin ediyorlar sanırım yazık kız size de.
Reklâmin bu kadar kötüsü reklam olmamaliBDV' ye reklam alıyor muyduk?
Ozelden bana ulasirsan cok sevinirim canmbugüne kadar insanlar hakkında cok araştırmalar yaptım koçluk eğitimi aldım psikoloji okudum kitaplar okudum ve 8 aylık cok şükür cok mutlu bir evliliğim var 6 aylıkta hamileyim burçlar hakkında da cok bilgim var
Valla cok şükür cok mutluyum Harika bi eşim var çalışmıyorum kendi isteğimle Allah'ın izniyle de çocuğum olucak ailem Harika eşimin ailesi Harika daha ne isterim ki evet diplomam işe yaramıyor cunku çalışmıyorum kendimde yeteri kadar işe yarıyor ama tatlım merak etme :)Sanada yazık be gülüm kendini psikolog sanan bir insansın :) keşke olsaydın da kendini biraz egitirdin
9 yil cocuk sahibi olamayanlar derken bu nasil cirkinlik! Hic mi utanman yok. Senelerce ici yanarak bekleyenlere yorum bu mu. Kapat su sacma sapan konunu fa rezil etme kendini daha fazla8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
E sizin derdiniz yok ki.
Su 9 yıl çocuk isteyip olamayanlar ile ilgili iğrenç ötesi cümleyi hiç bir psikolog hatta şuuru yerinde olan hiç bir insan kurmaz8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Cok cahilsin!Valla cok şükür cok mutluyum Harika bi eşim var çalışmıyorum kendi isteğimle Allah'ın izniyle de çocuğum olucak ailem Harika eşimin ailesi Harika daha ne isterim ki evet diplomam işe yaramıyor cunku çalışmıyorum kendimde yeteri kadar işe yarıyor ama tatlım merak etme :)
Valla yarınımız bile garanti değilken ben neden vakit kaybedeyim ki cocuk için Allah istedi ve oldu burda yıllarca deneyip cocuk sahibi olamayanlar var ben bunu mucize olarak görüyorum 2 yıl beklemenin de hiç bir açıdan kar olduğunu düşünmüyorumİyi niyetle bu konuyu açmış olabilirsin ama Çok genç ve tecrübesizsin belliki.evliliğin oturmadan hamile kalmışsın genelde ilk zamanlar böyle güzeldir zaten 8aydır evlisin ve 6 Aylık hamilesin bunu kendi başarın olarak görüyorsun belliki.inşallah mutluluğun hep devam eder ilk yıllara çokta güvenme ablacım