• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim yok ama size yardımcı olmak istiyorum aldığım eğitim ve 8 aylık mutlu evlilik✅

Kız guzel birşeyler paylaşmak istemiş, herkes aman bu nasıl mutlu olur hemde hamile haliyle haydi moral bozalim diye saldırıya geçmiş resmen, yazıkki mutsuzluklardan ve kargaşadan beslenen bir toplum olduk çoğunlukla; konu sahibi canımsin allah mutluluğunu daim etsin, inan bu zamanda mutluluğunu yüksek sesle dile getirmek suç olmuş hele ki hemcinslerimiz karşısında, boşver negatif yorumları :) keyfine bak tatlım :) bu arada ben aslan eşim yengeç 3 yaşında yay kızım 6 aylık oğlak oğlum var yorumlarını beklerim , sevgiler :)
Bu kadar yanlış anlaşılma olamaz.

Bakın sizin gibi iyi niyetli insanlar böyle sahtekarlara inanıyor sorun bu aslında

Neden herseyi kıskançlık ve haset ekseninde değerlendiriyorsunuz hayat bu derece mi sınırlı bir alan sunuyor siz bu kadının gerçekten psikoloji eğitimi aldığını düşünüyor musunuz

Vah ki ne vah

8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Hiçbir yorum bu kadar diş sıktırmadı bana ! Böyle çirkin bir üslup ve düşünce tarzı görmedim, çok hadsiz ve edepsizsin ! Yaz bunu bir kenara CV 'ne eklersin bayan yaşam koç'u !

Kız guzel birşeyler paylaşmak istemiş, herkes aman bu nasıl mutlu olur hemde hamile haliyle haydi moral bozalim diye saldırıya geçmiş resmen, yazıkki mutsuzluklardan ve kargaşadan beslenen bir toplum olduk çoğunlukla; konu sahibi canımsin allah mutluluğunu daim etsin, inan bu zamanda mutluluğunu yüksek sesle dile getirmek suç olmuş hele ki hemcinslerimiz karşısında, boşver negatif yorumları :) keyfine bak tatlım :) bu arada ben aslan eşim yengeç 3 yaşında yay kızım 6 aylık oğlak oğlum var yorumlarını beklerim , sevgiler :)
Kesinlikle öyle maalesef ve maalesef kadının düşmanı gene kendi hemcinsi :) ben mutlu olanları gördüğümde seviniyorum cunku insanlar ne düşünürse onu yaşarlar ben burda hamile olduğumu yazdım hamile olmayanları sanki kötülemişim gibi oysaki her anımda dua ediyorum burda her okudukça o kadar üzülüyorum ki Allah insallah en kısa sürede hepsine nasip etsin ama burdaki insanlar tam tersi neyse Allah sizin mutlulugunuzu daim etsin ama gönlünüz ve kalbiniz BM'yle oldukça hep mutlu olucaksınız ona eminim Allah çocuklarınızla size sağlıklı uzun ömürler versin insallah yorum yapmak isterdim ama şimdi onuda eleştirirler yorum yapmıycam o yüzden sevgiler canım

Arkadasım Allah herkesin kalbine ve geçmişte yaptıklarına ve yaşattıklarına göre verir. Allah'ın terazisi var bilmeyenler biraz açıp okusun ) sizde suanda yaşadıklarınızı hak ettiğiniz için yaşıyorsunuz kocalarınıza bu kadar hakaret edip durmayın :KK66: başkasının mutlulukları bu kadar acı vermesin size, bir söz var benim için ne düşünğrsen Allah sana 1000 katını versin diye. Umarım o üstün zekanız beni anlamaya yetmiştir

...birde bir psikolog her cümlesinde Allah tan bahsetmez. Tam tersi bilim terminolojileri kullanır ve hem felsefe hemde bilim üzerine tespitler yapar.

Sizde felsefe sıfır. Sadece dinsel açıdan bakıyorsunuz olaylara ve agresifsiniz.

Not: 2015 yılında bir kaç seans psikoloğa gitmiştim.

8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Normalde bu tarz konulara yorum yazmam. Ama soylemezsem icimde kalir. Siz cok terbiyesiz, kotu niyetli bir insansiniz. Su soylediginiz sey normal mi? Cok buyuk marifet yapmissiniz hamile kalmakla. Aferin iyi sevismissin. Biz yapamadik. Terbiyesiz ya. Bu ne hadsizlik!!!

Hiçbir yorum bu kadar diş sıktırmadı bana ! Böyle çirkin bir üslup ve düşünce tarzı görmedim, çok hadsiz ve edepsizsin ! Yaz bunu bir kenara CV 'ne eklersin bayan yaşam koç'u !
Herkes anlamak istediği gibi anlar benim orda öyle yazmak istemediğimi 5 yaşındaki bir insan bile düşünüp algılayabilir üstelik daha çocuğumu kucağıma almamışken :)

Bu kadar yanlış anlaşılma olamaz.

Bakın sizin gibi iyi niyetli insanlar böyle sahtekarlara inanıyor sorun bu aslında

Neden herseyi kıskançlık ve haset ekseninde değerlendiriyorsunuz hayat bu derece mi sınırlı bir alan sunuyor siz bu kadının gerçekten psikoloji eğitimi aldığını düşünüyor musunuz

Vah ki ne vah
Kesinlikle
Geçen fahriye evcenli konuda da birileri çıkıp kiskiniyirsiniza bağladı
Kadının üslup korkunç ayrıca hemen nasıl klavyeden anliyorlar psikolog olduğunu mutlu olduğunu vs

Herkes anlamak istediği gibi anlar benim orda öyle yazmak istemediğimi 5 yaşındaki bir insan bile düşünüp algılayabilir üstelik daha çocuğumu kucağıma almamışken :)
kendini geliştir çok geridesin... Biraz daha kitap oku ;)

Back
X