- 24 Haziran 2016
- 7.531
- 26.564
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Guya arkadası demıs calısma ortamına sen bak yanlıs insanlardan uzak tut halbuki o sırketın Baska departmanında ve baya uzakta esım calsııyor. Nasıl göz kulak olacaksa. Ve niye olacaksa ama dedim ya arkadası katilmi olsunmuş.Eşin kadını yakın takibe alacağına, arkadaşına bir höst desin. Kocaman bir kadın, kendini savunmayı da bilir, namusu da eşinden sorulmaz.
Ukraynalıların peşinde koşacağına kendi göz kulak olsun. Bana çok inandırıcı gelmedi. En iyi arkadaşım bana bunu dese bile, sence önce kendi uçkuruna sahip çık, sonra karına derdim.Guya arkadası demıs calısma ortamına sen bak yanlıs insanlardan uzak tut halbuki o sırketın Baska departmanında ve baya uzakta esım calsııyor. Nasıl göz kulak olacaksa. Ve niye olacaksa ama dedim ya arkadası katilmi olsunmuş.
Eşinin verdiği tepki çok abartılı ve bir erkek birseye çok abartılı tepki veriyorsa altından kesin birşey çıkıyor. Eşinden özür dileyecegin birşey yok bana göre.
Adam bir kavgada lafı boşanmaya kadar getirmiş. Allah sonunu hayretsin. Milletin karısına göz kulak olacağına 10 senelik yuvasına sahip çıksın. Bence takipte kal.
Ukraynalıların peşinde koşacağına kendi göz kulak olsun. Bana çok inandırıcı gelmedi. En iyi arkadaşım bana bunu dese bile, sence önce kendi uçkuruna sahip çık, sonra karına derdim.
Ben soyleyınce suclu oluyorum. O kadın bana gore yuva yıkan adi biri ne derse desin degısmıcek fikrim o arkadası ıcın yapıyormus.Ukraynalıların peşinde koşacağına kendi göz kulak olsun. Bana çok inandırıcı gelmedi. En iyi arkadaşım bana bunu dese bile, sence önce kendi uçkuruna sahip çık, sonra karına derdim.
Soyleyınce kıyameti kopardı kac defa dedim o adamla gorusmenı istemiyorum diye ama dinlemiyor. Adamın kendi karısıda durumdan memnun demekkı ben burda delı okurken kadın igne ıplıge dondu hala ayrılmıyor.Bence az bile yapmışsınız.
Böyle midesiz insanlarla ben olsam ne görüşürüm ne eşime müsade ederim.
Unutmayın arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var.
Kendisi yapmasa bile yanlışı doğru görmesi bile onu suçlu yapar.
Dün oda bana dedi bılıyomusunuz benim bı alakam yok dıye yeminler ediyor daha nasıl alakası olacaksaDikkat edinde ukraynalının kankasını falanda sizin kocaya ayarlamasınlar.
Adamıda tanıyorum boyle bısey yapıcak biri degıldı ama iste yaptı. Esime guvenı yorum hala ama yinede huzursuzum onunla gorusmesınden.P...venk bir arkadaşı için 10 yıllık karısını boşamaya kalkan adamı, adam diye yanımda yöremde barındırmam.
Olurda bu arkadasa ulasamazsa bu kadını ararmıs diye arkadası vermıs. Tabi inandımmı yok. Ama en ufak yanlsıında olay daha farklı boyuta gecer bunuda biliyor esım.Kadının numarasının eşinde ne işi var?
Çok mide bulandırıcı.
Eşiniz bana hiç masum gelmedi.
Ya bugüne kadar yanlısını girmediğim ıcın uzatmak istemedim acıkcası ama takipteyim.Eşinin verdiği tepki çok abartılı ve bir erkek birseye çok abartılı tepki veriyorsa altından kesin birşey çıkıyor. Eşinden özür dileyecegin birşey yok bana göre.
Adam bir kavgada lafı boşanmaya kadar getirmiş. Allah sonunu hayretsin. Milletin karısına göz kulak olacağına 10 senelik yuvasına sahip çıksın. Bence takipte kal.
Haklısınız. Olayı duyduğum gunde beri farklı sekılde ımalarda bulunduğum ıcın esım patlama yasadı. Onu sucladıgım ıcın hala dusuncelrımin arkasındayım ben yine dogru bulmuyorum. Suan konuyu kapattıgımı sanıyor. Ama takipteyim. O kadından da esi diye bahsediyor. O kadar benimsemiş. Evet kadını koruma gorevı verimis bizimkine calsıtıgı ortamda iyiyi kotuyu ayıramayacak kadar kut kafalı bı kadını demekkı baskalarinın korumasına ihtiyacı var bunu benim esım anlamıyor arkadasına iyilik diye dusunuyor iyilik meleği o ayrı. Bosarım lafını ilk kez duydum agzından sinırle soylemıs oyle soyledı. Agladı dün sarıldı ben dedi yanlıs bısey yapmıyorum arkadasın ıcın yapıyorum. Beni suclama falan dedi. Halbuki hıc karısmasa sorun olmazdı.Kadını koruma görevini mi paylaşmış kocanız ben anlamadım.
Bağırıp çağırarak suç bastırmaya çalışmak, klasik aciz erkek davranışı.
"Seni boşayacağım" demesi zaten ayrı bir rezillik. Bu lafın üzerine ağzına sçarım ben olsam. Bu laf hazmı kolay bir laf değil ve karşılıklı özür dilemeniz de olmamış, o dileyecekti özrü, siz süründürecektiniz çünkü haklı olan sizsiniz. Telefon ortadaysa pekala da bakabilirsin denk gelebilir, o senin eşin. Saklayacak bir şeyi var ki böyle tepki verip üste çıkıyor işte, saklayacak bir şeyi olmasa karıştırmanın da bir önemi olmazdı ki karıştırsan ne karıştırmasan ne.
Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler. Eşinizi hiç gözüm tutmadı. Böyle birini arkadaşım diye yanımda gezdirmeyi kendime hakaret sayarım şahsen. Ama eşiniz maşallah himaye işine bile girmiş.
Bu adamın esıyle bir araya geldıgımzıde ben once ondan duydum. Sonra esım bana anlattı. Ortada yalan yok ama benden sakladı biliyordu kızacagımı tepkimi sonradan duydukcada konu buralara geldi. Eger yanlıs bısey yaparsada beni ve cocuklarını kaybeder durmıcamı bılıyo.Böyle bir olaya çanak tutan bir adam, kendisi de aynı zihniyettedir.Güven verecek bir durum kaldı mı ki. Ayrıca böyle celallendigine göre kendinin de menfaatine gelişen birşeyler vardır veya bu olayın öznesi kendisidir, arkadaşın üzerine atmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?