Derdime başlık bile bulamıyorum cok üzgünüm..

Dikkat edinde ukraynalının kankasını falanda sizin kocaya ayarlamasınlar.
Üzgünüm ama benim aklıma da bu geldi. Konu sahibi yuva yıkılması tamam hoş bişey değil ama sizin asıl takılmanız gereken şey eşiniz. Tavırları ve arkadaşına bu kadar destek çıkması hiç normal değil. Eşinizin aklı karışıyor olabilir.eğer yapabiliyorsanız görüşmelerine engel olun.

Eşiniz arkadaşının metresine değil de arkadaşına göz kulak olsaymışda keşke o haltı yemeseymiş karaktersiz arkadaşı!

Gerizekalılar ikisi de . Kusura bakmayın , eşiniz için de diyorum. Arkadaş ve arkadaş metresi için size böyle konuşamaz. Gerçekleri bilmeyi tercih eden bir yapınız varsa, eşinizi takip edin. O kişilerde görüşmek istemediğinizi söyleyin.

Olay sadece göz yummayi geçmiş, hafiyeliğe, hafiyelikten de kadının tel numarasını bilmeye ve size karşı yalan söylemeye kadar ilerlemiş.

Körle yatan şaşı kalkar derler. Daha ne diyeyim. Allah islah eylesin. Dini nikah kıymışmış. Olmuyor ki! Kadın rızası olmadan, kadının rızasını geçtim kadının ailesinin rızası olmadan başka biri ile dini nikah kıyılamaz. Midesiz, omurgasızlar. Kocana da ayrıca pes. Ne kadar doğal karşılıyor adam ya.

Son düzenleme:
Buyuk olasılıkla arkadaşının boşanmasına yol açan kadınla senin eşinin ise yerleştirdiği kadın aynı kişiler değil....hic boşuna "telefonu ortadaydı,öyle olsa hissederdim " şeklinde zihninde koçanı aklamaya çalışma... şu an sen de eşinin söylediklerinin doğru olmasını...eşinin arkadaşı için iğrenç birşey yapmış da olsa seni aldatmadigini duymak istiyorsun.Boylece iki tartışır yarın yine eski halinizde olurdunuz ...ama esinin bu denli büyük tepki vermesi,elin ne olduğu belirsiz kadınını iş ortamına sokması sadece arkadaş -hatir meselesi olmadığını gösteriyor.

Karışık yazmişsiniz ifadelerinizden pek birşey anlayamadım ama Kocanızın yaptığı yanlış boşanmak aşamasında olan bir kadına yardım etmek kendine mi düşmüş. Çok istiyorsa yardım etmeyi niye gizli kapaklı yapıyor bunu sizle beraber yapsın. Resmen kötü bir durumdan faydalanmak istiyor bence. Bir de eşim bana iyidir fln demişşinzde ufak bir tartışmada seni boşayacağım iki coçuk var demiyeceğim diyen adamın nesii iyi allah aşkına bir erkek karısına karsı boşarım kelimesini sakız gibi kolay kolay ağza almammalı

Suan uzak duruyorum kendimi topladıgımda konusucam
Cok soyledım gorusmenı istemiyorum diye suratta yaptım. Ama engel olamadım olabılecehımıde sanmıyorum. O arkadasını bçve kendisini haklı giriyor. Arkadasının hanımını sucluyor arkadası cok cekmıs falan fılan

Suan uzak duruyorum kendimi topladıgımda konusucam

Duruşunuzu bozmayın bari, çünkü eşiniz olayları normal görüyorsa yarın öbür gün ailecek görüşelim bak seversin belki bile diyebilir.
Esım asla onlarla beni bir araya getirmez getiremez asil kıyamet o zaman kopar kendileri pisliklerini dısarda yapsınlar benim evime o kadın giremez

Eşin gereksiz üstlenmiş, kahve içmek falan bir de bu kadın için size bağırması iyice hadsizlik olmuş masum düşünemedim ben hiç
Evet. Arkadası gel bı kahve ıc demıste o yuz den gıtmısmıs. Ben cok Ustune gıtmıstım hafıyelık yapıyomusun. Gereksiz yere ımalarda bulunup sucluyomusum. Sanki ortadaki sey cok normal ben abartıyorum deyince on senedir neyimi gordun oluyo

Pek dogrusu da yok bu anlattıklarınıza bakılarak ama çocuk olunca mecbur duruluyor sanırım.

Elbette öyle diyecek.
Benim de kapatmam/metresim var o yüzden sinirlendim mi diyecek?
Ya esimin o kadınla bı ısı yok buna eminim ama benım bu olaya karsı cıktıgımı bıldıgı ıcın ve onun esıyle konusup anlatırım diye bana en basta sen bu ise karısma uzak dur demıstı. Tabi yedikleri haltları bebek gormeye geldiklerinde agzım acık karısından duyana kadar haliyle tartısma basladı. Ve huzursuzum

Pek dogrusu da yok bu anlattıklarınıza bakılarak ama çocuk olunca mecbur duruluyor sanırım.
Evet cocuk insanın elini kolunu baglıyor. Bı taraftan buyuk oglum aglıyo oteli tarafta el kadar bebek esimin olaylara karısma si yuzunden biz yuvamızdan olucaz sanki iyilik meleği. Bana basta ustun koru anlattı bu olaylara sen karısma dedi ama bebek gormeye geldiler ilk konu o zaman acildi yine irdelenmedım noyu gorup dun sorana kadad

Guya arkadası demıs calısma ortamına sen bak yanlıs insanlardan uzak tut
Kendisi çok doğru bir ilişki yaşıyormuş gibi yanlış insanlardan uzak tut demiş bide bunların beyni nasıl çalışıyor hayret birşey

arkadası katilmi olsunmuş.
Arkadaşı eşini ve masum çocuklarını düşünmeyip ahlaksızlık yapmış varsın katil de olsun madem eşin o adamın kirvesi gibi niye burnunu sokuyor?

Resmen adam karısını aldatıyor eşin de adamı kolluyor, bunu normal gören bir eşle evlisin önce bunu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…