- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Üzgünüm ama benim aklıma da bu geldi. Konu sahibi yuva yıkılması tamam hoş bişey değil ama sizin asıl takılmanız gereken şey eşiniz. Tavırları ve arkadaşına bu kadar destek çıkması hiç normal değil. Eşinizin aklı karışıyor olabilir.eğer yapabiliyorsanız görüşmelerine engel olun.Dikkat edinde ukraynalının kankasını falanda sizin kocaya ayarlamasınlar.
Duruşunuzu bozmayın bari, çünkü eşiniz olayları normal görüyorsa yarın öbür gün ailecek görüşelim bak seversin belki bile diyebilir.Arakadası ıcınmıs
Suan uzak duruyorum kendimi topladıgımda konusucamUykuda boğazını sıkmak yerine sakince ve ciddi bir şekilde o insanlarla ilişkisini kesmesini istediğinizi bu durumun evliliğinizi etkilediğini bir daha onlarla görüşürken yakalarsanız boşanmaya kadar gidebileceğini anlatın bence.
Cok soyledım gorusmenı istemiyorum diye suratta yaptım. Ama engel olamadım olabılecehımıde sanmıyorum. O arkadasını bçve kendisini haklı giriyor. Arkadasının hanımını sucluyor arkadası cok cekmıs falan fılanÜzgünüm ama benim aklıma da bu geldi. Konu sahibi yuva yıkılması tamam hoş bişey değil ama sizin asıl takılmanız gereken şey eşiniz. Tavırları ve arkadaşına bu kadar destek çıkması hiç normal değil. Eşinizin aklı karışıyor olabilir.eğer yapabiliyorsanız görüşmelerine engel olun.
Onlara Canak tutuyor daha napsın ki en buyuk darbe bu benim ıcın ama bısey yaparsada sasrmam artık cunku bu konuda beni baya sasrttı sagolsunEşin bi halt yemiyorsa bende bişe bilmiyorum
Suan uzak duruyorum kendimi topladıgımda konusucamUykuda boğazını sıkmak yerine sakince ve ciddi bir şekilde o insanlarla ilişkisini kesmesini istediğinizi bu durumun evliliğinizi etkilediğini bir daha onlarla görüşürken yakalarsanız boşanmaya kadar gidebileceğini anlatın bence.
Anlatamıyorumkı bana kalsa istemiyorum ama gorusuyor cocuk degılkı kulağından cekıp yasak koyayımValla böyle insanlarla esim de ben de görüşmemizi keseriz. Neden eşiniz inatla görüşüyor ki? Pisliğin etrafında çok dolaşmamak gerek..
Esım asla onlarla beni bir araya getirmez getiremez asil kıyamet o zaman kopar kendileri pisliklerini dısarda yapsınlar benim evime o kadın giremezDuruşunuzu bozmayın bari, çünkü eşiniz olayları normal görüyorsa yarın öbür gün ailecek görüşelim bak seversin belki bile diyebilir.
Bende soyleıdm senin ne cıkarın var diye sordum basbas bagırdı konusmadı benle arkadası ıcın is arkadasının pe. Ligi ona kalmis sankiBende böyle düşünüyorum. Kendisine çıkarı olmayan insan kadını bir işe sokmaz orda
Evet. Arkadası gel bı kahve ıc demıste o yuz den gıtmısmıs. Ben cok Ustune gıtmıstım hafıyelık yapıyomusun. Gereksiz yere ımalarda bulunup sucluyomusum. Sanki ortadaki sey cok normal ben abartıyorum deyince on senedir neyimi gordun oluyoEşin gereksiz üstlenmiş, kahve içmek falan bir de bu kadın için size bağırması iyice hadsizlik olmuş masum düşünemedim ben hiç
Pek dogrusu da yok bu anlattıklarınıza bakılarak ama çocuk olunca mecbur duruluyor sanırım.Bu adamın esıyle bir araya geldıgımzıde ben once ondan duydum. Sonra esım bana anlattı. Ortada yalan yok ama benden sakladı biliyordu kızacagımı tepkimi sonradan duydukcada konu buralara geldi. Eger yanlıs bısey yaparsada beni ve cocuklarını kaybeder durmıcamı bılıyo.
Ya esimin o kadınla bı ısı yok buna eminim ama benım bu olaya karsı cıktıgımı bıldıgı ıcın ve onun esıyle konusup anlatırım diye bana en basta sen bu ise karısma uzak dur demıstı. Tabi yedikleri haltları bebek gormeye geldiklerinde agzım acık karısından duyana kadar haliyle tartısma basladı. Ve huzursuzumElbette öyle diyecek.
Benim de kapatmam/metresim var o yüzden sinirlendim mi diyecek?
Evet cocuk insanın elini kolunu baglıyor. Bı taraftan buyuk oglum aglıyo oteli tarafta el kadar bebek esimin olaylara karısma si yuzunden biz yuvamızdan olucaz sanki iyilik meleği. Bana basta ustun koru anlattı bu olaylara sen karısma dedi ama bebek gormeye geldiler ilk konu o zaman acildi yine irdelenmedım noyu gorup dun sorana kadadPek dogrusu da yok bu anlattıklarınıza bakılarak ama çocuk olunca mecbur duruluyor sanırım.
Kendisi çok doğru bir ilişki yaşıyormuş gibi yanlış insanlardan uzak tut demiş bide bunların beyni nasıl çalışıyor hayret birşeyGuya arkadası demıs calısma ortamına sen bak yanlıs insanlardan uzak tut
Arkadaşı eşini ve masum çocuklarını düşünmeyip ahlaksızlık yapmış varsın katil de olsun madem eşin o adamın kirvesi gibi niye burnunu sokuyor?arkadası katilmi olsunmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?