Derdime başlık bile bulamıyorum cok üzgünüm..

Aynen katiliyorum ben de son cumlenizdeki gibi dusundum nedense.

Adam dava actı karısı intihar etmeye kalkıstı. Sonra davayı geri cektı. Kadın benide aradı esinle konus onu dinler diye ben tamam demıstım ama bizimkisi arkadasını tutuyor. Benim arkadasım cok cektı, cok uzuldum diye bana sen bu olaylara karısma dedi en basta dedim sende karısma hatta o adamla gorusme ama dinlermı arkadasını tutuyor hala

Uçkuruna fantezi arayan arkadaşı için iki çocuğunun anası, kötülüğünü görmediği hayat arkadaşını karşısına alan adam dönüp kendisine baksın bi. Arkadaşı için yapıyormuşmuş, öyle biriyle görüşmesi bile hata artık.

Evet benim de zoruma giden bu kac yıllık esine resti cekti Sozde sınırden soylemıs ne olursa olsun dememelıydı. Konusunca ben suclu oldum onun gozunde.

Midem kalktı. Nasıl bir arkadaşı var eşinizin?

İşin içine gizli saklı işler, yalan ve bağırarak üste çıkma çabası girmiş. Eşiniz ağır haksız. Böyle biriyle arkadaşlığa devam ettiği için de haksız zaten.

Aile dostumuz eşini dövüp evden attı başka bir kadın için. Kadın boşanma davasıyla uğraşıyor biz de destek oluyoruz çeşitli konularda. Babamın ilk işi arkadaşı olmasına rağmen adamın numarasını telefonundan engellemek oldu. “Eşine bunları yapan bana neler yapmaz” dedi sildi adamı hayatından.

Böyle insanları toplumdan dışlamamız gerekiyor bence. Eşiniz başka haltlar karıştırıyor ya da olayla ilgisi olabilir. Takipte kalın.

Evet benim de zoruma giden bu kac yıllık esine resti cekti Sozde sınırden soylemıs ne olursa olsun dememelıydı. Konusunca ben suclu oldum onun gozunde.

Nasıl başardı bilmiyorum ama aynı konumda eşim olsa ağzını ayırır da haklı çıkarmazdım. Pasif mi kaldınız ne oldu, iki bağırıp kazanmasına izin vermeyin; kadını gütmeyi de bıraksın şart koşun. Ben böyle tuhaflık ne gördüm ne duydum.

Sizin kocasını aldatan bir arkadaşınız olsaydı görüşmeniz kocanız açısından sorun olmazdı öyle mi? Üstelik diğer adamın numarası sizde olsaydı da normal karşılardı demek. Kocanızın zihniyeti berbat. Aynı şeyi siz yapsanız asıl o zaman sizi boşardı. Demek ki eşinize göre bir erkeğin karısını aldatması çok ahlaksız bir olay değil. Hiç kusuruma bakmayın sizi kırmak hiç istemem ama eşiniz ve arkadaşı aynı zihniyette insanlar

Bugune kadar hıc bı yanlısını gormedım. Telefonu hep ortalıkta ıstegım gibi bakarım. Farklı bı hayatı yoktur bizden Baska su son zamanlarda bu durumun ıcınde olmus. Ben sımdılık sustum konuyu kapatmadım. Takınımde o zaman gerekeni yaparım. Farklı bıseyı olursa. Yapmadığı biseyle suclayıp ıma ettıgım ıcın patlamış.

Aynısını soyledım dun ikisi aynı sey degıl dedi durdu. O ne dese haklıdır napar eder seni haksız cıkarır oyle de laf ebesıdır

Kadını zTen esım o ise koymus suan esim farklı pozisyonda baska yerde calsııyor. Kadını goremez yani ama onu o ise koyması bile sorun bence. Arkadası demıskı kadına sen bulunduğun ulkeden gel ben her zaman senin yanındayım bızımkıde canak tutuyo pisliklerine napsaymıs kac yıllık arkadasına arkasınımı donseymıs aklıma geldkce deli oluyorum.

Aynısını soyledım dun ikisi aynı sey degıl dedi durdu. O ne dese haklıdır napar eder seni haksız cıkarır oyle de laf ebesıdır

İşte ikisini aynı şey görmediği için zihniyetine berbat dedim. Ne farkı varmış acaba. kendisi erkek onun için sorun yok ama sen kadınsın olmaz öyle mi. Niye hala böyle düşünenler bitmedi anlamıyorum. Rest çekme sırası sizde bence. Kesinlikle taviz vermeyin. Onun size bir üstünlüğü yok. Sizi yapamayacağınız şeyleri o da yapamaz. Bu konuda net olun.

Anladım, siz kadınla ilişkisi olup olmaması kısmından kaybetmiş görünüyorsunuz ama "Bana yalan söylemeseydin böyle düşünmek zorunda kalmazdım. Beni böyle düşünmeye iterek nasıl kalbimi acıttın ve beni yıktın, o kadın bu yalana değer miydi, arkadaşın beni karşına almaya değer miydi? Bak bir öfkeyle bana seni boşarım diyebiliyorsun, senin yalanın karşısında ben nasıl düşünecektim ha?!" diye çok güzel üste çıkabilirdiniz. Şahsen üste çıkardım da ezerdim de öyle adamı ki bir daha ayarını bilsin.

Durum saçma, eşiniz yanlışta zaten, kadınla ilişkisi olup olmaması değil; böyle çarpık bir birlikteliğin yanında durabilmesi, bunun uğruna size yalan söylemesi ve boşanma lafını telaffuz edebilmesi kallavi bi yanlış zaten, dahasına ne hacet. Önce kendini aklaması lazımken karşınızda, bağırıp çağırıp böyle demesi esas daha dikkat çekmez mi, sanki bir şey gizliyormuş gibi? Bunu hiç mi düşünemiyor bu adam? Arkadaşının yediği bkun kendi ailesine mal olabileceğinden hiç mi çekinmemiş? Bunları bi konuşun uygun zamanda, bi çıkın üstüne. Yoksa devamı gelir ve her seferinde siz susturulan taraf olursunuz "Bana o gün de güvenmemiştin yazık sana" diye diye bildiğini okumaya devam eder. Bunu böylece yutmayın yani, bir daha iletişime geçmesin onlarla, şarta bağlayın.

Cok haklısınız. Suan zaten soguk duruyorum. Ve muhatap olmuyorum. Bir surede olmayı dusunmuyorum. Dun aksam bana sordu neyin var diye konusmamak ıcın midem agrıyo dedim gittim yattım cocuklarla. Oda bu yuzden soguk durdugumun farkında kendimi topldıgım zaman detaylı bı konusma yapıcam kendisine bu sekılde bı olayı hazmedemem bana ters. Canak tuttun deyıncede bana kızıyor ben pe... Mıyım diye ama zamanı gelecek elbet

Aynı dusuncedeyım. Suan soguk duruyorum. Zamanı gelince kendimi toplayınca kendisi ile konusucam bu konuyu.

Siz tasarlayın aklınızda konuşmayı, açık kapı bırakmayın. Öyle deyince "Ben demiyorum kendine kendin yakıştıriyorsun o ithamı. Bak demek sen de biliyorsun bu işin doğru olmadığını ve yanlıştaki arkadaşını uyarmak, kendini yanlışta olandan çekmek yerine bir de destek oluveriyorsun. Ben demiyorum bak sıfatını sen kendin koyuyorsun, onda bile beni suçluyorsun kendine gel" dersiniz. Kıvrak olun biraz çevirin lafları. Cidden üste çıkarmayın konuşurken. Umarım başarısınız çünkü olay gerçekten asap bozucu.

Ya bu erkekler midemi bulandırıyor yine bu ara.hem suclu hem güçlüler.siz kendinizde hata aramayın telefonu karistirdim hatalıyım diye.bu kadar tepki vermesi hiç hayra alamet değil.ayrica böyle yanlış işler yapan şerefsiz bir arkadaşa sahip çıkıyorsa eşinizin de zihniyetinde bir sorun vardır.zalimlerle bir olan da zalimlige müsaittir.ama bunca sene bu tuhaflığı ortaya çıkmadıysa onu da anlamadım.bi de ben pezevenk miyim demis bilmem acaba?

Ben soyleyınce suclu oluyorum. O kadın bana gore yuva yıkan adi biri ne derse desin degısmıcek fikrim o arkadası ıcın yapıyormus.
Arkadaşı için 10 senelik karısını boşamayi bile düşünebiliyor yani.. ne arkadasmis öyle.. üstelik arkadaşım dediği şerefsiz adamın teki .. özür niye dilediniz? Sizin bir sucunuz yok ki. Bundan sonra asla arkadaşı ile gorusmesin elalemin kadınlarına da göz kulak olmaktansa kendi yuvası ile ilgilensin . Nasıl sinirlendim yahu

Nedendir bilmem ama kocanızda bana pek masum gelmedi. Tavırları normal değil eşinizin. Altında başka birşey olduğunu düşünüyorum. Bi ukraynalıda sizde çıkmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…