Derdime başlık bile bulamıyorum cok üzgünüm..

Cok kızdım kac defa tartıstım. Cok soyledım ama yok fayda etmedi. Kac yıllık arkadası ya hemen korumaya alıyor. Bana guvenmıyomusun benim sana yanlışım olmaz. Adam cok cekti mutlu olmasınm ı sanki aldatarak Baska kadının ahını alarak nasıl mutlu olacaksa oda ayrı bir konu sacma sapan bahaneler. Adam ayrılıcak karısı ayrılmıyor falan. Ve esimin destek olması beni deli ediyor. Seninde yolun yol degıl dedim ben baskalarinın aklıyla hareket etmem. Cocuk degilim klasik laflar.

O kadınla kocan arasında bi durumlar var konu sahibi. Veya da kocanın da yabancı bir kadınla durumu var diğer kadın da bundan haberdar. Delil topla.

bu diyeceğim hepimiz için geçerli; en güven veren adamların bile nasıl fırsat bulduğunda aldatacağına yakından şahit oldum. Erkeklere güvenim yok bu anlamda. Arkadaşına özeniyor gibi geldi bana. Fırsat bulduğunda belki aynısını o da yapacak. Elalem ne kadar kıymetliymiş 10 yıllık karısını çocukların annesini iki dakkada boşamaya kalkıyor. Özür dileyince düzeliyor mu herşey, lafa değil hareketlerine bakın. Pişman olan biri o arkadaşıyla görüşmez

Canım, senin kocan da pek sağlam ayakkabı gelmedi bana.Elin metresinin peşinde gezecegine,10yıllık karısına saygı duymayı öğrensin önce.Hem ne münasebet yahu kadının nosunun kocanda ne işi var.Az bile yapmışsın,ben olsam yikardim ortalığı

İnşallah yoktur.
Boşarım seni diyecek kadar sinirden deliye dönmesi tuhaf.
Arkadaşını savunabilir, kendi tercihidir. Ancak hiçbir normal insan arkadaşı için eşini boşamakla tehdit etmez.

Arkadaşı kendisine metres tutmayı biliyor da metresine sahip çıkmayı bilmiyor mu ? Dini nikah falan hikaye, dini nikah kıydı diye adamın karısı olmuyor bu ikinci kişi hala metres konumunda, diyanet bile açıkladı bunu. Resmi nikah olmadan dini nikah geçersiz dedi. Yani şu an eşin arkadaşının metresini kolluyor. Yarın arkadaşını örnek almasa bari, ben olsam böyle bi adamla kocamı asla görüştürmezdim. Bu kadınlar da iyice sıyırdı artık para için evli adamlara iyi yapıştılar.

Bunca yıllık modern im ben
eşindeki gibi bir genişlik görmedim....
Belliki kadını beğenmiş bu işler nasıl oluyor nasıl beceriliyor diye olayı yakinen takipte
Birgün edineceği bilgi ve taktikler işine yarar

Şimdi sen kocasını çatur çutur aldatan bir kadınla samimiyetine devam etsen
Üstelikte bunu yalanlarla örtpas etsen
Bunu kocan öğrense
Çok açık söylüyorum ağzın yüzün yer değişmiş bir şekilde babanın kapısına bırakılmıştın....

Ahlaki kuralları böylesine es geçebilen eşinden
Sen kalkıp birde nasıl bir maksatla özür diledin ...

Eşinize ne de koruyup kolluyormuş kadını üzerine ne vazife.. bence özürle falan kapatmayın konuyu

İnşallah yoktur.
Boşarım seni diyecek kadar sinirden deliye dönmesi tuhaf.
Arkadaşını savunabilir, kendi tercihidir. Ancak hiçbir normal insan arkadaşı için eşini boşamakla tehdit etmez.
İnşAllah biz yanılıyoruzdur ama alttan alttan aklına girmeye başlamış gibi bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…