Derdime başlık bile bulamıyorum cok üzgünüm..

Onların ayrılma noktasına gelmeleri Yenı bısey yanı ıkı sene falan vardır aralarındaki ıs cok hızlı gelısmıs. Nikah kıyanlar is bulmaları falan

Arkadaşının karısını koruyacak kadar düşünceli.
Ama sizi iki çocuğa rağmen boşamakla tehdit edecek kadar gözü kara.

Burnuma pis kokular geliyor.

Esım o kadar laf ebesıkı ne dersem diyim kendisini haklı beni haksız cıkarır. Ailesine boyle yapar eder kendi haklıdır. Ama kendımı toplayınca konusucam.

Eşiniz bana hiç masum gelmedi.Bu tarz şeyleri olağan görüyor olabilir.

Bende böyle düşünüyorum. Kendisine çıkarı olmayan insan kadını bir işe sokmaz orda

Evet benim sinirimi bozan da bu normal geliyo adama sinirden bı gece uykuda bogazını sıkıcam

Uykuda boğazını sıkmak yerine sakince ve ciddi bir şekilde o insanlarla ilişkisini kesmesini istediğinizi bu durumun evliliğinizi etkilediğini bir daha onlarla görüşürken yakalarsanız boşanmaya kadar gidebileceğini anlatın bence.

Ben soyleyınce suclu oluyorum. O kadın bana gore yuva yıkan adi biri ne derse desin degısmıcek fikrim o arkadası ıcın yapıyormus.

Yuvayı yıkan kadın değil, sizin kocanızın arkadaşı. Aldatan kendisi artık dışarıdaki kadınları suçlamaktan vazgeçin. Elin Ukraynalı'sı kimsenin yuvasını düşünmek zorunda değil.

Eşiniz de bu olaylara sustuğuna ve arkadaşlığı bitirmek yerine adamın ağzının içine baktığına göre pek de düzgün biri değil. Ben çevremde bu tip insanları barındırmam. Sizinki maşallah kol kanat olmuş, millet için kendi karısını boşamaya kalkmış. Bir de tutup özür silemişsiniz. Kocanız masum değil, o aşırı tepki de bunun minik bir kanıtı.

Aynen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…