- 24 Haziran 2016
- 7.531
- 26.564
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Onların ayrılma noktasına gelmeleri Yenı bısey yanı ıkı sene falan vardır aralarındaki ıs cok hızlı gelısmıs. Nikah kıyanlar is bulmaları falanYa bu erkekler midemi bulandırıyor yine bu ara.hem suclu hem güçlüler.siz kendinizde hata aramayın telefonu karistirdim hatalıyım diye.bu kadar tepki vermesi hiç hayra alamet değil.ayrica böyle yanlış işler yapan şerefsiz bir arkadaşa sahip çıkıyorsa eşinizin de zihniyetinde bir sorun vardır.zalimlerle bir olan da zalimlige müsaittir.ama bunca sene bu tuhaflığı ortaya çıkmadıysa onu da anlamadım.bi de ben pezevenk miyim demis bilmem acaba?
Umarim.Nedendir bilmem ama kocanızda bana pek masum gelmedi. Tavırları normal değil eşinizin. Altında başka birşey olduğunu düşünüyorum. Bi ukraynalıda sizde çıkmaz inşallah.
Arkadaşı için 10 senelik karısını boşamayi bile düşünebiliyor yani.. ne arkadasmis öyle.. üstelik arkadaşım dediği şerefsiz adamın teki .. özür niye dilediniz? Sizin bir sucunuz yok ki. Bundan sonra asla arkadaşı ile gorusmesin elalemin kadınlarına da göz kulak olmaktansa kendi yuvası ile ilgilensin . Nasıl sinirlendim yahu
Arkadaşının karısını koruyacak kadar düşünceli.Selam hanımlar bugun buraya ıcımı dökmek ıstedım. Canım cok sıkkın.
Beni topa tutanlarda olur ama yazıcam.
Esimle on senelik evliyiz ıkı cocugumuz var cok sukur bugune kadar dayagı aldatması falan olmadı bana karsı anlasırız genelde ama Esimde sürekli en ufak seylere küslük olur uzatır konusmaz. Neyse asıl konuya geleyim. Esimin 15 senelik belkide daha uzun suredir gorustugu ailece gorustugumuz bı arkadası var hanımınıda tanırım arada evime davet ederdim bizde bı ıkı defa gittik cocukları yok olmuyor. Ve araları suan cok bozuk bu arkadasın spor salonu var sanırım oraya gelen bı bayan yabancı uyruklu tanısmıslar ve dini nikah kıymıs kadına. Kadına ayrı ev acmıs. Bı hafta sonu onda bı hafta sonu bu ablada kalıyor. Bu arkadas bosnama davası actı Bosanmak ıstıyor ama esi bı kere kendisini zehırlıyordu falan uzun hikaye. Ve bütünn bunları esım benden sakladı. Tamam soylemek zorunda degıl ama sonradan duymamla kan beynime sıcradı.
Bebegım oldu karı koca gormeye geldiler hayırlı olsuna bunlar gıdınce esım konuyu actı E ne konustunuz falan ustun kotu anlattım. Esimde bana o kadını calsıtıgı sirkette ise soktuğunu, takip ettıgını, iste yanlıs insanlara bulasmasın gibisinden biseyler anlattı. Cunku konu oraya gelmıstı ben baya imalı konustum cunku. Yoksa bana anlatmadı. Ha bı kerede bizimki almaya gıtmıs arkadasını gel dmeıs bı kahve ıcelım yukarıda kahvesini bile ıcmıs kadının.
Neyse asıl olay dun oldu ben bu olayı kafaya takıyorum sonucta yuva yıkıldı ve normal karsılayamıyorum. Esimin teline ara ara bakarım tesaduf eseri vatsaptan o kadını gordum. Esime sordumkı sabah o kadının sende nosu varmı yok dedi.
Vay be dedim on senelik kocam bana yalan soyluyo bır basladı bagırmaya bana
- artık hafıyelık yapmayı bırak
- beni suclamayı bırak
- dedim neden yalan soyleıdn sana soyleyımde git karısınamıı ver vermezdim deıdm sen verirdin dedi bana guvenmıyomusta arkadası katılmı olsunmus. Dedim ben seni Baska yerde biliyorum sen evlerine kahve ıcmeye gittin numaranın sende ne ısı var falan bagırdı cagırdı delirdi. Seni dedi bosıcam ıkı cocuk var diye gozunun yasına bakmıcam falan ben tabi aglıyorum bosa dedim. Odaya gittim annemi arıcaktım oglum duydu sesleri aglıyo cocuk bide kucucuk bebek var. Bı onlara bakıyorum bı telefona yapamadım. Aradan yarım saat gectı.
Tekrar konustuk. Bugune kadar hıc bı yanlısını gormedım esimin ama onlara destek olması beni deli etti. Sonra karsılık lı ozur diledik bırıbırımızden ama o soyledıgı lafları yutamıyorum. Aksam geldi annesındeydı noldu falan dedi dedim midem agrıyo stres mideme vurdu.
Esım dedıkı biz o konuyu kapatmadıkmı?? Sozde kapattık ama unutamıyorum. Tamam ben hatalıyım telefonunı karıstırmakla ama taktım ıyıce bana dogru gelmiyor yaptıkları ortada bı yuva vardı napıyım simdı ben hanımlar dusunmekten delı olucam milletin yuzunden bızım aramız bozuldu. (Bu arada arkadasının esi hep ailesinin Agzına bakmıs yıllardır. Yani kadın hakkında bir suru sikayet var. Ama simdıde abla evinden cıkmıyor ailesinin yanına hıc gitmiyor, bosnama davası acildi intiharlara kalkıstı falan)
2 sene az bir süre mi.sonucta şu an eşiniz bu yanlışa çanak tutuyor ve sizi kırıyor bu sebeple.Onların ayrılma noktasına gelmeleri Yenı bısey yanı ıkı sene falan vardır aralarındaki ıs cok hızlı gelısmıs. Nikah kıyanlar is bulmaları falan
Evet Sozde sinırle soylemıs.Arkadaşının karısını koruyacak kadar düşünceli.
Ama sizi iki çocuğa rağmen boşamakla tehdit edecek kadar gözü kara.
Burnuma pis kokular geliyor.
Az degil tabiki arkadası cok cekmıs ya cekmıs olabilir ama ne olursa olsun beni kırmamalıydı.2 sene az bir süre mi.sonucta şu an eşiniz bu yanlışa çanak tutuyor ve sizi kırıyor bu sebeple.
Esım o kadar laf ebesıkı ne dersem diyim kendisini haklı beni haksız cıkarır. Ailesine boyle yapar eder kendi haklıdır. Ama kendımı toplayınca konusucam.Siz tasarlayın aklınızda konuşmayı, açık kapı bırakmayın. Öyle deyince "Ben demiyorum kendine kendin yakıştıriyorsun o ithamı. Bak demek sen de biliyorsun bu işin doğru olmadığını ve yanlıştaki arkadaşını uyarmak, kendini yanlışta olandan çekmek yerine bir de destek oluveriyorsun. Ben demiyorum bak sıfatını sen kendin koyuyorsun, onda bile beni suçluyorsun kendine gel" dersiniz. Kıvrak olun biraz çevirin lafları. Cidden üste çıkarmayın konuşurken. Umarım başarısınız çünkü olay gerçekten asap bozucu.
Olabilir artık hıc bıseye olmaz gozuyle bakamıyorum.Kadının arkadaşını da kocana ayarlamasınlar ablacım? Bu Rus, Ukraynalı neyse tipler genelde çifter çifter oşuyor kendileri kapağı atınca arkadaşlarını çağırıveriyorlar
Böyle bir olaya çanak tutan bir adam, kendisi de aynı zihniyettedir.Güven verecek bir durum kaldı mı ki. Ayrıca böyle celallendigine göre kendinin de menfaatine gelişen birşeyler vardır veya bu olayın öznesi kendisidir, arkadaşın üzerine atmış olabilir
Evet benim sinirimi bozan da bu normal geliyo adama sinirden bı gece uykuda bogazını sıkıcamEşiniz bana hiç masum gelmedi.Bu tarz şeyleri olağan görüyor olabilir.
Arakadası ıcınmısBende böyle düşünüyorum. Kendisine çıkarı olmayan insan kadını bir işe sokmaz orda
Elbette öyle diyecek.Evet Sozde sinırle soylemıs.
Evet benim sinirimi bozan da bu normal geliyo adama sinirden bı gece uykuda bogazını sıkıcam
Ben soyleyınce suclu oluyorum. O kadın bana gore yuva yıkan adi biri ne derse desin degısmıcek fikrim o arkadası ıcın yapıyormus.
Yuvayı yıkan kadın değil, sizin kocanızın arkadaşı. Aldatan kendisi artık dışarıdaki kadınları suçlamaktan vazgeçin. Elin Ukraynalı'sı kimsenin yuvasını düşünmek zorunda değil.
Eşiniz de bu olaylara sustuğuna ve arkadaşlığı bitirmek yerine adamın ağzının içine baktığına göre pek de düzgün biri değil. Ben çevremde bu tip insanları barındırmam. Sizinki maşallah kol kanat olmuş, millet için kendi karısını boşamaya kalkmış. Bir de tutup özür silemişsiniz. Kocanız masum değil, o aşırı tepki de bunun minik bir kanıtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?