- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslındaHergün hergün gelinin evinde nasıl rahat ediliyor acaba?
Yemekle temizlikle ilgilenmeyeyim uğraşamam, yengem baksın. Köye de gitmeyeyim sosyal hayatım zedelenmesin.Abiniz akıllı adammış konu sahibi.
eeee art niyet olmadığını düşünüyorsan niye abinle konuşmuyor ve evlerine inmiyorsun bence sen benim ne demek istediğimi anlamadınBunun neresinde artniyet var yahu konuyu tam anlayamadın galiba sen
Altlı üstlü oturunca kat ayrılmış olmuyor mu?Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Seviyesizleşmeseniz? İnsanlara "anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?" tarzında konuşamazsınız.Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Ya bence kesinlikle şaka gibi bir konu.
Sonra abim bize bahmiir.
yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
Siz derken sen ve ailen. Hepinize yani.
Bende altlı üstlüyüm eşimin ailesiyle. Aynı senin gibi bir görümcem var. Şartlarımız aynı. Her gün bana gelseler cinnet geçirirdim.
Sende bir genç kadınsın, evlenince bu durumu yaşamak ister miydin? İnsan hayattan soğur ya..
Tamam bak ne diyoruz biz de 10 senedir yapılanlar bir hata idi. Resmen insanların üzerine çökmüşsünüz kara bulut gibi.Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Kusura bakmayın bi kere söylemiş oldumSeviyesizleşmeseniz? İnsanlara "anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?" tarzında konuşamazsınız.
Gelin size bakmak zorunda değil.
Şimdiye kadar sabretmesi bile mucize.
Anneniz babaniz hayatta. Miraz paylasimi olmamis. Kimin evinden kimi kovuyor ki? Bence köşenize çekileceğinize konuşun inip. Siz üst katta kendi düzeninizi kurun. Mutfagi aktif hale getirin. Hic onlarla muhatap olmayin olsun bitsin iste
yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?