- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sen bebekleri misiniz ki " ya yukarıda tek takılıyorum" tribine giriyorsunuz. Allah allah ne enteresan insanlar var cidden.yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
Yengemde birlik olmayı istedi ama zorlayan olmadı ki birlik oturma içinTamam bak ne diyoruz bir de 10 senedir yapılanlar bir hata idi. Resmen insanların üzerine çökmüşsünüz kara bulut gibi.
çok doğru bir hareket yavrucum keşke annen ve babanda küsse abine de inmese aşağıya bir müddetyahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
Benim anladigim da abisinin evi yok evlenip ailesiyle yasamaya baslamis. Sonra aile bakmis olmuyor köye yerlesiyor. 2 katli olmasina ragmen ev abi kizi da göndermek istiyor. Yani evinden olan anne baba kiz gibi geldi bana. Ama hergün alt katta oturmak yemek icmek nedir yani onu anlamadim. Kendi dairesinde kalsin ke di basinin caresine baksin amenna.Ailesi gittikten sonra konu sahibi abisiyle yaşamaya başlayacak sanırım ondan bahsediyor.
Yahu bizde sana diyoruz ki gelin sana bakmak zorunda değil. Annenler yanlış düşünebilir bunda birşey yok,annenize rahat edemiyorum yük olmak istemiyorum diyebilirsiniz.Kusura bakmayın bi kere söylemiş oldum
Ama şuan annemler burda ve ben abimle muhatap olmuyorum aşağıya inmiyorum annemde dert ediyor bunu kendine
yanlış anlamışsın baba emekli olunca köye yerleşmek istiyor o yüzden ev yaptırıyor kızımız aynı düzen gelinin yaptığı temizliğin yemeğin üzerine konarak yaşamaya devam edecekki önlem almak istiyorlar.Benim anladigim da abisinin evi yok evlenip ailesiyle yasamaya baslamis. Sonra aile bakmis olmuyor köye yerlesiyor. 2 katli olmasina ragmen ev abi kizi da göndermek istiyor. Yani evinden olan anne baba kiz gibi geldi bana. Ama hergün alt katta oturmak yemek icmek nedir yani onu anlamadim. Kendi dairesinde kalsin ke di basinin caresine baksin amenna.
keşkeeeeçok doğru bir hareket yavrucum keşke annen ve babanda küsse abine de inmese aşağıya bir müddet
İyi de benim burda kalmam lazım çalışıyorum sonuçta köyde ne işim var işte bulamam küçük yerkeşkeeee
ki ben abinin bizimle kalmasın demek istediğini de düşünmüyorum
sanki tek başına nasıl kalacak nasıl yetecek kendine gibi birşey söylemeye çalışmış
haaaa aksi bile olsa bakmak zorunda değil anne var baba var çok şükür aç değil açık değil ki abi onun sorumluluğunu da alsın
boşuna alınganlık yapıyor konu sahibi
Zaten bende abimlerde kalma taraftarı değilim ama o lafı dile getirmesi zoruma gittiAileniz neredeyse sizde oraya gidin. Ne münasebet, ne diye abinde kalacaksın. İnsanların da bir özel hayatı var. Yengeniz şimdiye kadar iyi bile sabretmiş. Abiniz dürüst davranmış, açık açık söylemiş alınacak birşey yok.
Üst katta tek başınıza takılın o halde yahu ne dert yapıyorsunuz kendinize. Sokakta kalmadınız ya.İyi de benim burda kalmam lazım çalışıyorum sonuçta köyde ne işim var işte bulamam küçük yer
o zaman kendi katında kendi halinde yaşamaya alışman gerekiyorİyi de benim burda kalmam lazım çalışıyorum sonuçta köyde ne işim var işte bulamam küçük yer
Demek söylemek gerektiğini hissettirmişsiniz. Söylemese çöreklenecekmiş izlenimi vermişsiniz, siz söyletmişsiniz yani. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı hesabı :)Zaten bende abimlerde kalma taraftarı değilim ama o lafı dile getirmesi zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?