Derdime bir çare

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
Kızlar merhaba
Herkesin derdine bi cevabım varda kendi derdime çare bulamıyorum.
konu açmıştım nişanlımla kavga etmiştik.Nişanlımın ilgisizliği, sözlendikten sonraki değişkliği filan bunaldım.( sözle nişan arasında 5 ay filan var.) ona da şakayla karışık kaç kere söyledim ciddiye alınmadım aynı şekil devam etti. Pandemi dolayısıyla düğünde seneye ertelendi uzadı ondanda bunaldım veya bunaldık.birbirimizi tahammül seviyemiz azaldı.bu arada başka şehirlerdeyiz ikimizde.
ve bu kavgadan sonra 10 gün geçti hiç konuşmadık ne o aradı sordu ne ben. Ve ben inat ettim. Her kavgada sürekli ben yazarım. Ben hadi konuşalım sorunumuzu hallederim derim küs kalamam. En son 1 hafta konuşmadığımız olmuştu. Onda da ben yine aynı şekilde konuştum ilk. ( galiba üni döneminin intikamını alıyor o zamanlar da tam tersi ben yazmazdım o dönerdi ben süründürürdüm.) İbre terse döndü yani. Ama bu sefer o çabalasın o ilk adımı atsın istiyorum. Sanki adamda kaybetme korkusu yok artık. Elde olarak bakıyor.alıştı artık nasıl olsa yazcak diye benden bekliyor biliyorum bende inat ettim. 10 gün oldu. Yani insan merak etmez mi. Sormaz mı? Napcam bilmiyorum. Yılbaşı hediyesi aldım bi de bugün. Göndereyim diyorum. Not filan yazmadan mecbur yazcak bişey. Gerçi yine ilk adımı ben atmış olcam. Belki o da hediye gönderir. O şekil düşündüm. Bi yandan da gönderme hediyeyi diyorum.hiçbişey yapmayım. Kafam karışık. Ama ilk adımı atmak istemiyorum. Ben 1 hafta sonra yazar diye düşünmüştüm. Biraz uzak duralım dedim. O da kafasını toparlasın ben de. Ama çok uzadı. Yani normal değil nişanlıyız sonuçta. Napcam bilmiyorum özlüyorum kafayı yedim iyice.

Bu süreçlerde biraz gerilir iki taraf da zor bir döneme denk gelmişsiniz.
Ama 10 gün de çok uzun bir süre. Biraz dinlenmek istiyor sanırım nişanlınız. Bırakın siz de kafa dinleyin o da dinlensin bakalım dönünce ne söyleyecek

Bu tarz küsüp günlerce arayıp sormayan adamlar ne kdar ergen tavırlı geliyorlar bana. Atma adım bekle ne yapacak gör. Aramıyorsa da aramasın da. Evlenince daha beterini yapar sen taviz verdikçe. Büyümüyor bazı erkekler

10 günü geç 1 gün bile çok değil mi? Yani böyle olunca araya soğukluk girer diye düşünüyorum. Sonra her tartışmada bu böyle 10 günden 15e 15den 20 ye çıkar..

Gerçekten evlenecek misiniz bu adamla?

Sizinle ilgilenmeyen biri için çok fazla bu çaba. Sevdiğine emin misiniz? Çünkü dediğinize göre ilk de değil bir süre önce ortaya çıkmış bu durum.

sevilip sevilmedigini evlenmeden önce tamda test etme fırsatı var elinizde ..ama bu şekilde olmaz ..ilk sen yazarak konuşmak zorunda bırakarak değil...ozlemekten gebersrndr arama hediye de gönderme merak ettir kendini...bunun inatla alakası yok ..sevgiyle alakası var ...nişanlısından 10 gün haber almayan bir adamın sevgisinden şüphe ederim

Sen arama, hediye falan da gönderme. Madem sürekli durumu toplama hali sende kronikleşti biraz sirkelenemek içinde iyi olur. Bir yandan da 10 gün olmuş süre de çok uzun nişanlınızın bu ilişki ile ilgili bir eminsizliği mi var ?
birde bu süre de nişanlınızın ailesi ile vs hiç arama durumu olmadı mı? Normal rutin nasıldı?

Kusura bakma da 10 gün olmuş aramayan merak etmeyen adama hediye almak ta neyin kafası

Eski eşimle evlenmeden önce kavga etmiştik. 21 gün aramadı ben de aramadım. O 21 gün içinde benim doğum günüm de vardı. O zamanlar saçma sapan ben aradım sonra evlendik vs vs. Aramaz olsaydım boşandık sonra. Adamın sevmediği o zamandan belliymiste ben aptal asikmisim

Bilmiyorum evlilikle ilgili konuşamıyoruz bile. Aileler konuşur kafasında. En son pandemi bitmezse nikah yapar geçeriz dedim ( o da nişan öncesi konuştuğumuzda öyle diyordu.) sonra bizimkiler düğün ister demeye başladı. O ne demek dedim. Pandemi bitmezse napcaz 2022 de evlencez dedim. Hık bık etti. Yok evleniriz ama bizimkiler düğün ister deyip durdu. Bende artık pek istekli değilsin galiba dedim . Ondan da bi sürtüşme yaşadık ufak.
Aileler konuşuyor bir sorun yok onlar açısından.
ben aramadım annesini babasını bu süre içinde. Çokta arayıp konuşasım yok açıkçası şuan için.

Ee doğumgününüzü kutlamadı mı?

10 gün çok fazla pek normal değil hiç yazmaması, aramaması. Sosyal medyada paylaşım yapiyomu gönderme tarzında bari oralardan biseyler yazsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…