derdime çare?

zuhal3883

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
4
0
6
Kayseri
Herkese merhaba, kk yı uzun zamandır takip ediyorum, kasımda doğumum var, özellikle hamile kaldıktan sonra çok faydalı bilgiler edindim. Son zamanlarda bi sıkıntım var. Şu an yazarken bile sıkıntılanıyorum. Değerli fikirlerinizi çok merak ediyorum.
2 yıllık evliyim. Kocamı çok seviyordum, beni hiç aldatmaz diyordum, aklımın ucuna bile gelmezdi ama herkes gibi benimde başıma gelecekmiş…geçen sene rastgele beraber bilgisayarda bişeyler yaparken e-mailleştiği yabancı bi kızla ingilizce yazışmalarını gördüm ve hemen açtım. Sanki karı koca gibi tatlımlar hayatımlar havada uçuşuyor, bazı yazışmaları burada söylemeyeceğim bile midem bulandı, önce inkar etti, sonra sadece yazıştığını söyledi, İngilizcesini unutmamak için falan filan palavralar…o an başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum ve eşyalarımı hazırlamaya başladım. Önümde diz çöktü, kötü bi niyeti olmadıgını hiç karşılaşmadıgını sadece internetten konuştugunu söyledi, saatlerce yalvardı yakardı, ağladı. Bir daha olmayacağına yeminler etti. 1-2 hafta hiç konuşmadım yatagımı ayırdım. Affetmedim ama sineye çektim. Geçen haftaya kadar hç bişey yoktu bi daha böyle bişey yaşamam diyordum ki 2. taş geldi. Facebook şifresi var, ara sıra girip bakıyordum hep kontrol ediyordum.
Geçen Salı da ilk defa arama motoru hareketlerine girdim baktım tesadüf. Birde ne göreyim, eski yazıştıgı kızın ismini aratmış, rus yabancı kızların isimleri, hadi onları da geçtim, eski nişanlısının ismni aratmış resmine bakmış ve 2-3 günde bir devamlı bakmış yani, bu nasıl bir psikolojidir nasıl bir ruh halidir ben anlayamadım kızlar, ona çok kızıyorum ve hiç acıyasım gelmiyor. Kendisine söyledim yüzüne vurdum, özledysem git konuş dön ona dedim...ama cvp klasik, işyerindeyken can sıkıntısı stress bilmem ne yine aynı yalan aynı hikaye, artık hiç güvenim kalmadı, karnımdaki çocuğun hatırına duruyorum, çok bunaldım, psikoloğamı götürsem evlilik danışmanına mı yoksa pılımı pırtımı toplayıp gitsem mi, ne olur fikir verin bana.

İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz
Birincisinde evet suçlu
Ama ikinci diye bahsettiğiniz sadece isim aratmaysa bunu yapmayan yok gibi
Benim eski sevgilim yok ama bana tek taraflı takılan bir kaç kişi vardı mesela
Evlendiklerini duyunca bakıyorum meraktan, kız nasıl güzel mi diye

Canım benim bebişin hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Burada yazdığın için bütün yorumlara açık olmalısın..Hamilesin şuan hepimizin yorumlarından etkilenmen çok çok kolay olacaktır..

Ben sadece senin için en hayırlısı ne ise o olsun diyeceğim..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, kendimi fazla strese sokmamaya çalışıyorum bebek yüzünden ama ona baktıkça aklıma geliyor.
Hertürlü yoruma fikre açığım, çünki mantığım almıyor, benimde eskiden sevdiğim insanlar oldu ama yüzüğü taktım hepsini silip attım bir kere bile dönüp bakmadım, erkekler neden böyle deiller, bana olan sevgisinden bile şüphe ediyorum, gerçi 1 haftadır etrafımda pervane oluyor ama bende takınca takıyorum ne yapayım...

Karnında bebeğinle sana bunu yaşatıyor ya ne desem az.. yetmez!!
Maalesef bu erkek milletini bir kere affedince "nasıl olsa gönlünü alırım,affediyor" gibi bir rahatlık oluşuyor..

Nihai karar senin tabi ki.. ama o ileri sürdüğü bahaneleri sen kullanıp aynı şeyi yapsan ne der,ne yapar acaba??? bunu sormak lazım..

email göndermesi yabanci bir kiza
kari koca gibi muhbabbet etmesini nasip affettniz?
eski kiz ark facebookta aratmasi hadi önemli degil bunu herkes yapiyor ama
esinizin ilk yaptigi bence affedilir degil
hamilesinizde
yazik valla
sonra nasil güven olur
güven olmazsa bir evlilik nasil yasanir

Yapiyor, yakalaniyor ve hemen bahaneler mazeretler. Ikinci defa yine yapiyor, yakalaniyor. Ilk olayda korkup tövbe edip bir daha yapmamasi gerekirken hamile esini üzmek pahasina tekrar eli iste gözü oynasta moduna giriyor. Ben de digerlerine katiliyorum. Malesef esinizin hamurunda var aldatma. Birisiyle cinsel icerikli yazismak da aldatmadir. Ingilizcesi icinmis. Sorsaydiniz ya cinsel icerikli Ingilizce'yi unutsan ne olur unutmasan ne olur diye. Bu adama karsi yumusak ve anlayisli olmamaniz gerekiyor bu konuda. Sizi ve cocugunu kaybedebilecegi riskinin her zaman var oldugunu, bir anlik zevk-i sefanin bedelini agir ödeyecegini ödeteceginizi bilsin. Simdiye kadarki bulgularinizi kaydedin bir yere. Devamli her hareketine süpheyle bakmayin ama süphelendiginiz veya inandirici bulmadiginiz konularda da takibinizi yapin, delil elde edin ve saklayin. Karim can tasiyor, karninda cocugum var, baba olacagim demiyor akli hala bir karis havada.

Zaten hepsini kaydettim. o yabancı kızla olan konuşmaları hala bilgisayarda durur ama haberi yok. o gun tüm yazışmalarını tek tek okudum, o da yanımda buna müsaade etti. karı koca muhabbetinden kastım cinsel içerikli ifadeler yoktu, özellikle baktım. Bilgisayarı açınca tekrar bakarım ama hatırladıgım kadarıyla, günlük ne yaptın ne ettin bilmem ne tukıye nasıl oralar iyi mi, ama hep canın cicim guneşim ayım hayatım, karım duymamalı, akşam 6 dan sonra görüşemeyiz, evdeyım çünki, yuh dedim...
affetmek konusunda yanlış anlamışın, hala affetmedim, yeri geldikçe yüzüne de vuruyorum bazen yüzükızarsın, ara ara hatırlatıyorum başına gelecekleri ama anlayacak adam lazım...bence aldatmanın iyisi kötüsü yoktur. o kızların profillerine 2-3 günde bir bakıyorsa aldatmış sayılır bana göre. şu an hala düşündükçe kasıklarım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…