Derdimi anlatacak kimse yok

Adam cocuk istemiyorum dememiş ki. Spontane takilmak istiyor, planli seks istemiyor. Esinizin yerinde bende olsam bunalirdim. Hadi bugun gunde 3 kez seks yapacagiz, yumurtlama gunundeyim gel gibi davetler seksi gorev haline getiriyor. Yazdıklarınızdan bile o telasli, huzursuz halinizi gozumun onune getirdim. Sevisme olmayinca soylenip, surat asiyor musunuz? Yumurtlama gunlerinizde adama gorev vermis gibi sevismeye davet etmeyin, spontane bir sevisme baslatin.

ben planlı sex yapmak istemem zaten robot degiliz:) ben tarihe bile takılı kalmadan sevişmek istiyorum reddediliyorum

Valla günaşırı demişler ama olacak olan çocuk iktidarsız adamlardan 6 ayda bir girilen cinsel ilişkiden de oluyor.ben de kısmet gözüyle bakıyorum bu işlere.
çok haklısın bizim takip ederek denediğimiz 2 ayda olmadı kovid olduk ramazan falan derken bu ay olmaz dedim ama o ay pozitif gördük biraz da kısmet işi

Cevapları okudukça daha kötü hissettim ben kötü niyetli bir insan değilim eşimde kötü değil sadece kendimi yanlış ifade ettim belki de kimsenin çocuğunda yada sorunlarında gözüm yok . Eksik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…