Derdimi anlatacak kimse yok

yenievlibirhatun

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
24
2
6
36
Öncelikle merhaba kizlar yeni evliyim 1.5 yıl oldu . Gorumcem ise bizden bi kac ay once evlendi ve esimden kucuk . Eşiyle sorunlu olmasına rağmen hemen hamile kaldı ve bir kızı oldu. Sonra bu sorunlar devam ederken 2 kez hamile kaldı kızı 6 aylıkken 2. Bebeğini bekliyor şuan. Evindeki tün huzursuzluklarda bizi de huzursuz etti tad bırakmadı. Ben bebekleri çok seven bi insanım ve evlenmek istememin tek nedeni çocuğumun olmasını istemem .ben ve eşim 33 yasindayiz ben kendi ayaklarımın üzerinde durup ailesinden uzakta yaşayan bir insandım eşimi sevdim ve evlendik. Cokta iyi anlasiyorduk Ama cocuk istememe rağmen o günlerde ilişkiden kaçıyor sürekli yorgunum diyor ve oyun oynuyor son zamanlarda bana sürekli ters davranıyor ve hic yanaşmıyor normalde herkes bize gıpta eder biz çok iyi anlaşırız ama her yaptığım batıyor ve çocuk istemiyirum diye tutturdu. Beni aldatmaz çünkü ikimizin de telefonu hep ortada ve açıktır seffaffız.cocukları seviyor yeğenini görünce bayılıyor çok seviyor. Neden çocuk istemiyorsun diyorum annem yeğenime bakacak 2. Cide olacak biz şimdi yapmayalım oluyor. Ki ben bakıcısı tutabilirim kendimde bakabilirim. Tamam korunmuyoruz hatta doktora gittik önceleri çocuk istediğim için doktor gün aşırı ilişkiye girmeniz lazim demesine rağmen yanaşmıyor sonrada Allah isteseydi olurdu diyor. Çok bunaldım evde iki yabancı gibiyiz çocuk hasreti beni yıpratıyor bana bi fikir verin ne olur. En son bana hakaret etti bir kaç gündür soğuk davranıyorum ama ne bi özür diledi ne gönlümü almak için çaba sarfediyor.cok yoruldum aileme anlatamadığım icin size içimi döktüm şimdiden teşekkürler

Cocuk cocuk diye adamin bogazina çökerseniz, cocuk icin cinsel iliskiye girerseniz adam da sogur ve kacar. Cok normal yani. Aceleniz ne?? Ayrica adam cocuk istemiyoruz diyor ama korunmuyorsunuz da. Yani olsa olur zaten. Ee neyin telasi bu. Sizin istediginiz kadar onun da istememe hakki var. Sizin cocugunuz yok veya olmuyor diye gorumcenin anneligine de laf etmeye hakkiniz yok. Belli ki baya kiskanmissiniz

Çocuk yapmak için evlendim diyorsunuz, peki eşinizle evlenmeden önce bu konuları nasıl konuşmazsınız, aklım almadı. Ayrıca telefonunun ortada olması aldatmadığı anlamına gelmiyor. İyi gizliyordur, bildirimler kapalıdır, siliyordur mesajları, oturum açıp kullandıktan sonra kapatıyordur, ikinci telefonu vardır, bilgisayardan iletişim kuruyordur. Dışarıdan hesap makinesi gibi görünen gizli uygulamalar bile oluyor telefonlarda.

gayet krıcı ve üzücü bir cevap. ben ilişkiye sadece cocuk için girmek istemiyorumki nerden bu konuya kapıldınız? görümcemin anneliğini kıskanma gibi bir durum olamaz ki kızını öz yiğenim gibi sevip bagrıma basarım aynı zamnda kendisine de ablalık yaparım herzaman. burda bahsettiğim sey nice insanlar sorunlarına ragmen cocuk yapabiliyorsa neden biz yapmayalım? yazdıklarımda anneliğni elestirdiğim tek bir kelime yok eşim evlenmeden önce cocuk istiyordu

evlenmeden önce konustuk tabi kendide istiyordu. ilk 1 yıl cocuk istemedik ikimizde sonra istiyoruz dedik ve denemeye başladıktan sonra destek göremedim. kimse kusursuz değildir ama ikimiznde gecmişte yasadıklarından kaynaklı aldatma gibi bir durum söz konusu degil ve sürekli iletişm halindeyiz eşli görüşürüz tabi asla kimse için aldatmaz demem beşer şaşar ama şuanda böyle bişey yok

Eee gorumcenizin evliligindeki sorunlar surerken ve birjnci cocugu hemuz kucukken cocuk yapmasinin konuyla ve sizin durumunuzla alakasi nedir o zaman? Bunu neden mesele ettiniz

Anladığım kadarıyla anne olmak için evlenmişsiniz ama eşiniz baba olmak istemiyor.
Baştan konuşsaydınız iyiydi.
biz zaten sevgiliydik ve iyi anlaşıyorduk evlenmek istememizdeki amaç çocugumuzun olmasını istemesydi. bezan oğlum olursa onunla maça gidecegim söyle bölyle yapacagım diyor. yada kızım olsa keske yanımdan ayırmam diyor heveslendiriyor beni de . oluruna bıraktım artık

Eee gorumcenizin evliligindeki sorunlar surerken ve birjnci cocugu hemuz kucukken cocuk yapmasinin konuyla ve sizin durumunuzla alakasi nedir o zaman? Bunu neden mesele ettiniz
Eşinin annesi görümcenin çocuklarına baktığı için istemediğini söylüyormuş ama saçma bir düşünce bence.Annesi 6 -7 yaşına kadar baksa 6-7 yıl çocuk yapmayacak mısınız? Bence sakladığı bir şeyler var. Kendisi doktora gitti mi bir sorunu olabilir mi?

aynı ailede oldugumuz için kıyas oluyor bak onlar 2. ciyi yaptı sizde tık yok ve benzeri söylemler üzüyor. kaynanam mesela bak benim kız ne sorunlaryasadı ama cocuk ertelemediler siz ne bekliyorsunuz diye diretiyorlar

Evlenmek için tek motivasyonunuz çocuktuysa ve adam fikrini değiştirdiyse boşanmaktan başka bir seçenek göremiyorum ben. Ama anladığım kadarıyla adam asla olmaz demiyor, şu an istemiyor? Ya da evlenmeden önce hayal kurmak tatlı geliyordu da iş gerçekten sorumluluk almaya gelince yapamayacağını fark etti.

Hayal kurmak ayrı hazır olmak ayrı.
Ebeveyn olmak için duygusal anlamda hazır olmak kolay değil.

bende ayı şeyi söyledim hatta kaynanam sizin bebeginiz oldugu anda ben size gelirim dert etmeyin diye destek veriyor ama anlamıyorum. annemler ve cevrem sorunca mecburen yalan söyluyorum biz cocuk istemiyoruz diyorum sormasınlar diye

Valla günaşırı demişler ama olacak olan çocuk iktidarsız adamlardan 6 ayda bir girilen cinsel ilişkiden de oluyor.ben de kısmet gözüyle bakıyorum bu işlere.

Bence bu sadece bi bahane . Henuz 6 aydir deniyorlarmis. Doktora gitseler bile doktorlar henuz bir tedavi baslamaz. Olmuyor olmuyor diye telasa dusup yumurtlaama gunu takip edip, gün aşırı iliskiye girmek istedigi icin adam kaciyor ve telasina karsilik "olursa olur" tarzinda bi tavir takinyor bence. Bana adamin tavri cok anormal gelmedi. Hanimefendi telas halinde oldugu icin konuyu abartiyor gibi geldi

Zaten kimseye güvenerek çocuk yapılmaz, bebek olunca bile ilk birkaç gün destek alsanız yeter bence. Kayınvalide de tüm torunları büyütmek zorunda değil kadın kaç yaşına gelmiştir. Bakıcı tutarsınız bence de bahane ediyor eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…