- 7 Ocak 2022
- 429
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Bi şey yapamazsınız maalesef.Herkese merhaba benim 3 yıllık bir ilişkim var başta het şey daha normaldi ama yıllar geçtikçe sevgilim işe görmekten kaçar hale geldi neden diyorum utanıyorum diyor nerden baslicam diyor ama dese ki babası benim işimi yap hemen yapacak ama konu başka iş olduğunda asla kabul etmiyor her gün demeye çalışıyorum neden niçin oturuyorsun diye bir bildiğin var demek ki diyorum cevap yok seni çok seviyorum diyor konuyu kapıyor kavga da çıkarmıyor ne yapmam lazım bilmiyorum direk ayrıl demeyin arkadaslar aynı konumda siz de olabilirsiniz
Beni babasının işini yapmasi rahatsız etmez keşke babası dese yap işimi diye ama adam da oğlunun bir halta sap olamadiginin farkında bilgisayar bağımlılığı yüzündenBabasinin isini yapmasinda ne gibi bir sakinca var? Ustelik evli degilseniz bu sizi neden rahatsiz ediyor?
Çekingenligi her şeyden kaçması bir telefinsa bankayi araması bile sorun çekingenlik benim aramam gerekiyor çünkü cekiniyirPsikolojik bir sıkıntısı olabilir, destek almaya teşvik edin. Böyle gelmiş böyle gider derse de karar size kalmış
Ne diye uğraşıyorsunuz bununla yhuuu yarın öbür gün evlenirseniz çocuk olunca herşey üzerinize kalacak bi haksızlığa uğrasanız hakkınızı sqvunamıyacak ne bu süs bitkisi mi AYRIL yada bi sihirli değnek bulup karakterini değiştirÇekingenligi her şeyden kaçması bir telefinsa bankayi araması bile sorun çekingenlik benim aramam gerekiyor çünkü cekiniyir
Tamam işte ben olsam ayrılırım.ne yapmam lazım bilmiyorum direk ayrıl demeyin arkadaslar aynı konumda siz de olabilirsiniz
Çekingenligi her şeyden kaçması bir telefinsa bankacPsikolojik bir sıkıntısı olabilir, destek almaya teşvik edin. Böyle gelmiş böyle gider derse de karar size kalmış
Evet var ama asıl neden insanlardan cekinmesiSadece çekingenlik mi var yoksa asgari ücreti beğenmeme ..bir ay boyunca o paraya çalışılır mı yaaa..gibi beğenmemeleri de var mı?
Ayrılma o zaman hayatın boyunca bir asalak besle?Herkese merhaba benim 3 yıllık bir ilişkim var başta het şey daha normaldi ama yıllar geçtikçe sevgilim işe görmekten kaçar hale geldi neden diyorum utanıyorum diyor nerden baslicam diyor ama dese ki babası benim işimi yap hemen yapacak ama konu başka iş olduğunda asla kabul etmiyor her gün demeye çalışıyorum neden niçin oturuyorsun diye bir bildiğin var demek ki diyorum cevap yok seni çok seviyorum diyor konuyu kapıyor kavga da çıkarmıyor ne yapmam lazım bilmiyorum direk ayrıl demeyin arkadaslar aynı konumda siz de olabilirsiniz
İnsanlardan çekinen ama tembel olmayan insan evde hizmet üretir...insanlarla minimum ilişki içinde olacağı ama para kazanabileceği işler bulur hatta yaratır.Senin nişanlın akşama yadar evde bilgisayarda oyun oynayıp annesinin parasını yiyen tembel ve başkalarının sırtına dayanmaya alışmış bir adam canım.Sen onu iyileştirmeye çalışma sen kendini kurtarmaya çalış.Şu an çalışıyor musun?Çekingenligi her şeyden kaçması bir telefinsa bankac
Evet var ama asıl neden insanlardan cekinmesi
Şaka gibi ya. İş yapmayan, tembel, bilgisayar bağımlısı, ana babasına bile bir hayrı olmayan biri için aman ayrıl demeyin yazmışsınız. Millet çoluk çocukla gözünü karartıyor boşanıp kurtarıyor kendini. Her gün bir çocuğa sorsanız söyleseniz öğrenir anlar, kazık kadar adam iş yapmaya utanıyorum diyor. Bir derdi hastalığı olsa yardım edilir destek olunur ama bunun gibilerle 5 dk bile zaman kaybı. Evet hepimiz bir gün aynı konuma düşebiliriz ama "ya ben bilgisayar oynuycam tamam mı" kafasıyla da kimse devam etmez.Herkese merhaba benim 3 yıllık bir ilişkim var başta het şey daha normaldi ama yıllar geçtikçe sevgilim işe görmekten kaçar hale geldi neden diyorum utanıyorum diyor nerden baslicam diyor ama dese ki babası benim işimi yap hemen yapacak ama konu başka iş olduğunda asla kabul etmiyor her gün demeye çalışıyorum neden niçin oturuyorsun diye bir bildiğin var demek ki diyorum cevap yok seni çok seviyorum diyor konuyu kapıyor kavga da çıkarmıyor ne yapmam lazım bilmiyorum direk ayrıl demeyin arkadaslar aynı konumda siz de olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?