Evet ama eşimden o sıcaklığı göremiyorum. Ailesi söz konusu olunca başka birine dönüşüyor. Oturup konuşmayı deniyoruz olmuyor.Bence eşine olan öfkeni yeneceksin. Yenmedigin sürece hem kendine zarar hem evliliğine. Öfkeni yen ki esinle arayı düzelt sizin kari koca muhabbetinize onlar sınır olsun.
Bizim orda bi söz vardır karı koca arası ipek olur araya giren k.pek olur.
Demek istediğimi anlatabildim mı.
Bugüne kadar actigim konularda iyi ya da eleştirel bi çok kez fikir aldım sizden öncelikle bunun için tesekkur ederim. Derdimi dökmek istiyorum. Çünkü konuşup dertlesebilecegim biri yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Önceki konulardan bilirler evliyim ve 3 aylık bebeğim var. Eşimle ailesinden dolayı bi çok kez kavga etmisligimiz var. Eşim çok ailecil. Evlendiğinin farkinda değil daha nerdeyse. Hep ailesi birinci planda. Hata da yapsalar yaptıkları için bi neden var haklılar eşime göre. Son patlama doğum yaptığım zaman çıkmıştı. 3 aydır eşimin ailesiyle görüşmüyorum ki onlarda benle görüşmüyor tabi karşılıklı. O kadar tartışma oldu bitti, o kadar olaylar büyüdü yatıştı eşim hiçbişey olmamış gibi ailesiyle eski keyfine devam ediyor. Ama bana konu açılınca hâlâ ağzına gelen her lafı kirilir mi bu kız demeden sayıyor. Sanki ailesi hiçbişey yapmamis gibi. Bu çok zoruma gidiyor. Kaynanamla görümcemle watsaptan konuşmalar gülüşmeler. Bebegin fotosunu atıp muhabbetler. Bana gelince eski samimiyetin olmayışı. İş gereği gurbetteyiz. Kendimi çok yalniz ve mutsuz hissediyorum. Kimseyle paylaşamıyorum. Ailemle konuşsam onları bu strese daha fazla dahil etmek istemiyorum. Ki eşimle evlenmeme ailem zor rıza göstermişti. Simdi bunları yaşayıp onlara anlatmakta zoruma gidiyor. Korkum o ki eşime öfkem büyüyor bi süre sonra o düzelse de ben yaşadığım bunca şeyi nasıl unutucam. İçime atıyorum hep, gözlerim doluyor tutuyorum kendimi. Çok mutsuzum nasıl geçecek bu günlerim kendimi yıpratmadan bilmiyorum.
Yani bende sizin gibiyim ve kimseyle dertlesemiyorum babam hasta ablalarimada sıkıntı vermek istemiyorum kayınvalidemle beraber oturuyorduk keşke oturmaz olaydım esimde aynı zamanda amcamın oğlu oluyor eşim çok annecil kavga ettiğimizde benim yanımda bile durmadı en ufak savunma olmuyor ne varsa ennesiyle ablalarindan varmış gibi ablalariyla beni değişir ilk başta beni kendine çok güvendirdi çok seviyorduk birbirimizi annesi yüzünden eskisi gibi samimi bile değiliz arkadaşlarımla da paylasamiyorum derdimi bı laf çıkar fln diye korkuyorum keşke bı çocuğumuz olsa diye her gün dua ediyorum inşallah bı bebeğim olur da en azından biraz yanımda durur beni belki biraz korur diyorum kendi kendime bu kadınların işi çok zor kakkatten biz kayınvalidemle ayrıldık aşağıya indik alt kata hiç birşey vermedi hep ben annemlerde aldım esiminde Allah'tan güzel bı işi varda muhtaclik yaşamadık aslında benim babam kimseye de muhtaç etmezde işte hiç bişey vermemesine rağmen annesini savunması zoruma gidiyo ben iki gün aç kaldım al şunu da sen ye sunuda sen iç demediBugüne kadar actigim konularda iyi ya da eleştirel bi çok kez fikir aldım sizden öncelikle bunun için tesekkur ederim. Derdimi dökmek istiyorum. Çünkü konuşup dertlesebilecegim biri yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Önceki konulardan bilirler evliyim ve 3 aylık bebeğim var. Eşimle ailesinden dolayı bi çok kez kavga etmisligimiz var. Eşim çok ailecil. Evlendiğinin farkinda değil daha nerdeyse. Hep ailesi birinci planda. Hata da yapsalar yaptıkları için bi neden var haklılar eşime göre. Son patlama doğum yaptığım zaman çıkmıştı. 3 aydır eşimin ailesiyle görüşmüyorum ki onlarda benle görüşmüyor tabi karşılıklı. O kadar tartışma oldu bitti, o kadar olaylar büyüdü yatıştı eşim hiçbişey olmamış gibi ailesiyle eski keyfine devam ediyor. Ama bana konu açılınca hâlâ ağzına gelen her lafı kirilir mi bu kız demeden sayıyor. Sanki ailesi hiçbişey yapmamis gibi. Bu çok zoruma gidiyor. Kaynanamla görümcemle watsaptan konuşmalar gülüşmeler. Bebegin fotosunu atıp muhabbetler. Bana gelince eski samimiyetin olmayışı. İş gereği gurbetteyiz. Kendimi çok yalniz ve mutsuz hissediyorum. Kimseyle paylaşamıyorum. Ailemle konuşsam onları bu strese daha fazla dahil etmek istemiyorum. Ki eşimle evlenmeme ailem zor rıza göstermişti. Simdi bunları yaşayıp onlara anlatmakta zoruma gidiyor. Korkum o ki eşime öfkem büyüyor bi süre sonra o düzelse de ben yaşadığım bunca şeyi nasıl unutucam. İçime atıyorum hep, gözlerim doluyor tutuyorum kendimi. Çok mutsuzum nasıl geçecek bu günlerim kendimi yıpratmadan bilmiyorum.
Aynen öyle söz konusu Aile olunca degisiyorlar ben yakinlasiyorum kendime çekmeye çalışıyorum olmuyorEvet ama eşimden o sıcaklığı göremiyorum. Ailesi söz konusu olunca başka birine dönüşüyor. Oturup konuşmayı deniyoruz olmuyor.
Bu evlilikte batan gemiye yük alırsın lütfen cahil cahil konuşma! Benim arkadaşım aynı cümleyi kurdu bebek olursa bebeğine düşer bebeğine düşerse bana da düşer dedi aynı cümle! Ne oldu bıliyor musun daha hamileyken adam iyice anaci oldu çıktı 3 aylik bebeğiyle terketti şimdi 4 yaşında oğluyla dul ! Aklını başına al Allah vermiyorsa bildiği var yakma evladının geleceğini önce evliliğini düzelt saçmalama lütfen yaYani bende sizin gibiyim ve kimseyle dertlesemiyorum babam hasta ablalarimada sıkıntı vermek istemiyorum kayınvalidemle beraber oturuyorduk keşke oturmaz olaydım esimde aynı zamanda amcamın oğlu oluyor eşim çok annecil kavga ettiğimizde benim yanımda bile durmadı en ufak savunma olmuyor ne varsa ennesiyle ablalarindan varmış gibi ablalariyla beni değişir ilk başta beni kendine çok güvendirdi çok seviyorduk birbirimizi annesi yüzünden eskisi gibi samimi bile değiliz arkadaşlarımla da paylasamiyorum derdimi bı laf çıkar fln diye korkuyorum keşke bı çocuğumuz olsa diye her gün dua ediyorum inşallah bı bebeğim olur da en azından biraz yanımda durur beni belki biraz korur diyorum kendi kendime bu kadınların işi çok zor kakkatten biz kayınvalidemle ayrıldık aşağıya indik alt kata hiç birşey vermedi hep ben annemlerde aldım esiminde Allah'tan güzel bı işi varda muhtaclik yaşamadık aslında benim babam kimseye de muhtaç etmezde işte hiç bişey vermemesine rağmen annesini savunması zoruma gidiyo ben iki gün aç kaldım al şunu da sen ye sunuda sen iç demedi
Geçmiyor geçmeyecekte düzeldi sanacaksın belki ara verecek ama pat diye düzeldi sandığın karakteri ile karşına çıkacak yine de geç olmadan boşalabilirsen boşan benim de ailem istemedi sırf onlara mahçup olmamak adına 7 yıldır çekiyorum..Ama değmezBugüne kadar actigim konularda iyi ya da eleştirel bi çok kez fikir aldım sizden öncelikle bunun için tesekkur ederim. Derdimi dökmek istiyorum. Çünkü konuşup dertlesebilecegim biri yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Önceki konulardan bilirler evliyim ve 3 aylık bebeğim var. Eşimle ailesinden dolayı bi çok kez kavga etmisligimiz var. Eşim çok ailecil. Evlendiğinin farkinda değil daha nerdeyse. Hep ailesi birinci planda. Hata da yapsalar yaptıkları için bi neden var haklılar eşime göre. Son patlama doğum yaptığım zaman çıkmıştı. 3 aydır eşimin ailesiyle görüşmüyorum ki onlarda benle görüşmüyor tabi karşılıklı. O kadar tartışma oldu bitti, o kadar olaylar büyüdü yatıştı eşim hiçbişey olmamış gibi ailesiyle eski keyfine devam ediyor. Ama bana konu açılınca hâlâ ağzına gelen her lafı kirilir mi bu kız demeden sayıyor. Sanki ailesi hiçbişey yapmamis gibi. Bu çok zoruma gidiyor. Kaynanamla görümcemle watsaptan konuşmalar gülüşmeler. Bebegin fotosunu atıp muhabbetler. Bana gelince eski samimiyetin olmayışı. İş gereği gurbetteyiz. Kendimi çok yalniz ve mutsuz hissediyorum. Kimseyle paylaşamıyorum. Ailemle konuşsam onları bu strese daha fazla dahil etmek istemiyorum. Ki eşimle evlenmeme ailem zor rıza göstermişti. Simdi bunları yaşayıp onlara anlatmakta zoruma gidiyor. Korkum o ki eşime öfkem büyüyor bi süre sonra o düzelse de ben yaşadığım bunca şeyi nasıl unutucam. İçime atıyorum hep, gözlerim doluyor tutuyorum kendimi. Çok mutsuzum nasıl geçecek bu günlerim kendimi yıpratmadan bilmiyorum.
Akıl, fikir, zikir ya….çocuğumuz olsa diye her gün dua ediyorum
Bu evlilikte batan gemiye yük alırsın lütfen cahil cahil konuşma! Benim arkadaşım aynı cümleyi kurdu bebek olursa bebeğine düşer bebeğine düşerse bana da düşer dedi aynı cümle! Ne oldu bıliyor musun daha hamileyken adam iyice anaci oldu çıktı 3 aylik bebeğiyle terketti şimdi 4 yaşında oğluyla dul ! Aklını başına al Allah vermiyorsa bildiği var yakma evladının geleceğini önce evliliğini düzelt saçmalama lütfen ya
Aynı şey değil ama benim eşimde aileside çok istiyordu çocuğu olmadığı için çıkarttılar büyük ihtimalle kavgayiBu evlilikte batan gemiye yük alırsın lütfen cahil cahil konuşma! Benim arkadaşım aynı cümleyi kurdu bebek olursa bebeğine düşer bebeğine düşerse bana da düşer dedi aynı cümle! Ne oldu bıliyor musun daha hamileyken adam iyice anaci oldu çıktı 3 aylik bebeğiyle terketti şimdi 4 yaşında oğluyla dul ! Aklını başına al Allah vermiyorsa bildiği var yakma evladının geleceğini önce evliliğini düzelt saçmalama lütfen ya
Ah visenya ah niye ziplattin konuyu simdi konu sahibini merak edip durcamAkıl, fikir, zikir ya….
Bu evlilikte batan gemiye yük alırsın lütfen cahil cahil konuşma! Benim arkadaşım aynı cümleyi kurdu bebek olursa bebeğine düşer bebeğine düşerse bana da düşer dedi aynı cümle! Ne oldu bıliyor musun daha hamileyken adam iyice anaci oldu çıktı 3 aylik bebeğiyle terketti şimdi 4 yaşında oğluyla dul ! Aklını başına al Allah vermiyorsa bildiği var yakma evladının geleceğini önce evliliğini düzelt saçmalama lütfen ya
Aynı şey değil ama benim eşimde aileside çok istiyordu çocuğu olmadığı için çıkarttılar büyük ihtimalleBu evlilikte batan gemiye yük alırsın lütfen cahil cahil konuşma! Benim arkadaşım aynı cümleyi kurdu bebek olursa bebeğine düşer bebeğine düşerse bana da düşer dedi aynı cümle! Ne oldu bıliyor musun daha hamileyken adam iyice anaci oldu çıktı 3 aylik bebeğiyle terketti şimdi 4 yaşında oğluyla dul ! Aklını başına al Allah vermiyorsa bildiği var yakma evladının geleceğini önce evliliğini düzelt saçmalama lütfen ya
Valla sinirlerim zıpladı ya çocukları şu evlililiklerin kurtarıcı olarak görmekten bıkmadılar yazık o minik yüreklere günahAkıl, fikir, zikir ya….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?