terbiyenizi takinin. arkadasim hakkinda en ufak bir suizanim yok. esim hakkinda da beni arkadasimla aldatacagina dair yok. bunlar sizin hayal gucunuz. yalnizca ben bile bir kadini cok begeniyorken esimin de begenmesi mumkun ve bu ihtimali kiskaniyorum ne yapabilirim diye sordum. bu hastalikli degil gayet insani bir duygu. hastalikli olan duygu ise sizin konuyu anlamadiginiz halde ego masturbasyonunuzu benim uzerimden yapmaya calismaniz. yanlis adres. olaya koca bulma, buldumcuk olma seklinde yaklasacak son kisilerdenim belki. ne ailemden ne kariyerimden ne hayatimdan ne zevklerimden "koca" ugruna zerre taviz vermedim bu gune kadar. tum bu sebeplerle evliligi erteledim. ama tum bunlar evliligimizi degersizlestirmez asla.
insanligini sorgulamasi gereken kisi, engel olamadigi insani bir duygusunu paylasarak fikir almaya calisan degildir. insanligini sorgulamasi gereken, tanimadigi kisi ve anlamadigi konu hakkinda sacma sapan yorumlar yapip karsisindakini degersizlestirerek kendisini ustun gosterdigini sanan akil fakiridir. lutfen konuma yazmayin.