Derdimi paylastigim yerin kendisi bir dert mi?

tahterevalli23

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
84
166
23
38
Selam kizlar ❤ Benim derdim Kk moderatorlerinin kafalarina gore banlamasi. Actigim konu buydu: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimi-yakin-arkadasimdan-kiskaniyorum.1042372/
sonrasinda kadin erkek ayri oralarda oturma hakkinda tartismalar basladi. hakaret vs icermeden saygisizlik etmeden birkac cevap verdim ve fikrimi savundum. derken ortaligi karistiran birkac kisinin tartisma platformuna dondu konum. ben de ayri oturma hakkinda konusulmasini istemedigimi, sordugumun baska birsey oldugunu yazdim hatta. moderatorler konuyu kapatti ki gayet normal, ama anlamadigim sey şu; olay benim konumda gectigi icin mi ben ban yedim? neden aciklama yapilmadan kurallara uymadiniz denilerek ban yiyorum? hangi kurala uymamisim? dini bir tartisma baslatmadim, hakaret etmedim, benim konumda gecen bir cumleyi birkac kisi sapitip birbirlerine girdi diye ben neden ban yiyorum? bu sekilde bi uygulama keyfi degil midir? moderatorluk dedigimiz seyin "ortamin agasi benim" sekline donmesi bu sekilde keyfi uygulamalar sonucu olmaz mi? evet derdim bu sevgili hanimlar. derdim, derdimi yazarak care aradigim ortamin idaresindeki dertler.

Bu ne yazık ki burada çok sık olan bir şey. Hayatın her alanında olduğu gibi burada da insanlar başkalarını eleştirerek kendilerini yüceltmeye çabalıyorlar. Ben bir üyenin bana subaylar böyle kızlarla takılıyor ama evlenecekler insanları özenle seçiyorlar :)))) dediğini bilirim (kendisi elbette subay eşi) demem o ki evet burası da bi nevi dert

Bu mesajın için de ban yiyebilirsin :)))
Demirden korksam trene binmem :)

burasi uyeleri sayesinde bu kadar guclu bir site. foruma yazanlar olmadan sadece bir blog olarak bu kadar iyi bir yer olur muydu ve bu kadar ziyaret edilir miydi? o yuzden oncelikle kendi uyelerine saygili olmasi gerekir site calisanlarinin

Merhaba,
polemik uyarınızı ben verdim, siz dahil tüm üyeler buraya üye olurken site kurallarını ve kullanım sözleşmesini "okudum, kabul ediyorum" onayı verdikten sonra üyeliğinizi aktif ettirebiliyorsunuz.

Forum kurallarına uymayan bir yazınız olduğunda uyarı alır banlanırsınız, banlanma sebebinizi burada genele konu açarak değil, yöneticiye mesaj atarak sorar öğrenirsiniz, zira zaten kurallar gereği yönetici de aynı zamanda bir üye olduğundan üyeler ve dahi açılan konular, verilen uyarılar hakkında konu açmak yasaktır.

Forum kuralları ve kullanım sözleşmesindeki ilgili maddelere göre Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Kullanım sözleşmesi der ki:
  • Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
  • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Saygısızlık etmediğinizi söylediğiniz ve polemik uyarısı aldığınız mesajınız:

terbiyenizi takinin. arkadasim hakkinda en ufak bir suizanim yok. esim hakkinda da beni arkadasimla aldatacagina dair yok. bunlar sizin hayal gucunuz. yalnizca ben bile bir kadini cok begeniyorken esimin de begenmesi mumkun ve bu ihtimali kiskaniyorum ne yapabilirim diye sordum. bu hastalikli degil gayet insani bir duygu. hastalikli olan duygu ise sizin konuyu anlamadiginiz halde ego masturbasyonunuzu benim uzerimden yapmaya calismaniz. yanlis adres. olaya koca bulma, buldumcuk olma seklinde yaklasacak son kisilerdenim belki. ne ailemden ne kariyerimden ne hayatimdan ne zevklerimden "koca" ugruna zerre taviz vermedim bu gune kadar. tum bu sebeplerle evliligi erteledim. ama tum bunlar evliligimizi degersizlestirmez asla.

insanligini sorgulamasi gereken kisi, engel olamadigi insani bir duygusunu paylasarak fikir almaya calisan degildir. insanligini sorgulamasi gereken, tanimadigi kisi ve anlamadigi konu hakkinda sacma sapan yorumlar yapip karsisindakini degersizlestirerek kendisini ustun gosterdigini sanan akil fakiridir. lutfen konuma yazmayin.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dan-kiskaniyorum.1042372/page-4#post-53536723

Back
X