- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
5O yorum mu bazıları o kadar bile almıyorBen bu k k yi anlamıyorum derdimi yazıyorum kimse den cevap yok saçma anımı yazıyorum millet doluyo. Anladık ki millet heyecan istiyor. Resmen linç ettiler beni ya bu ne biçim insanlar.
Buraya da mı geldin git lütfenNasıl bir yorum bekledin bizlerden öyle bir konuya karşılık allah aşkına söyle
Başüstüne , ne tarafa gideyim ...Buraya da mı geldin git lütfen
Dolma yın buraya da bi gidin yaMutlu annecim ama açtığın konu öyle bir konuydu ki yorum yapanlara katılmamak elde değildi. Eski sevgilinle ne diye uzatıyorsun muhabbeti değiştir hattını gitsin yani düğün tarihine kadar söylemişsn adama. O da gerdekte mesaj atmış görmemişsn sonra görüp eşine söylemişsin o da demiş ki iyi ki görüp bana söylememşsn. Başkası yazmış gibi oku bak arkadaşlara hak vericeksin
Ne kadar kibar bir dille yazdım ama bu cevabı mı hak ettim. Diğer tarafa senle ilgili yorum bile yapmamıştımDolma yın buraya da bi gidin ya
Yorumunu buraya saklamış sın iyi ki yapmadın yorumNe kadar kibar bir dille yazdım ama bu cevabı mı hak ettim. Diğer tarafa senle ilgili yorum bile yapmamıştım
Ya hayır işte gerdek günü okumuş silmiş mesajı aradan 2 yıl geçmiş kocasıyla günlük eski sevgililerden sohbet muhabbet ederken anlatmış oda iyiki o zaman soylemedin demiş ki bu koca sosyal medyada bile kiskanip takip eden bir koca bu konuda genişliği tutmuş bu ayrıntıları unutma lütfenMutlu annecim ama açtığın konu öyle bir konuydu ki yorum yapanlara katılmamak elde değildi. Eski sevgilinle ne diye uzatıyorsun muhabbeti değiştir hattını gitsin yani düğün tarihine kadar söylemişsn adama. O da gerdekte mesaj atmış görmemişsn sonra görüp eşine söylemişsin o da demiş ki iyi ki görüp bana söylememşsn. Başkası yazmış gibi oku bak arkadaşlara hak vericeksin
Ne alaka. Güzelce yazdım verdiğin cevaplara bakYorumunu buraya saklamış sın iyi ki yapmadın yorum
Çok haklısın kardeş buradaki hatunlar çok fena çookkBen bu k k yi anlamıyorum derdimi yazıyorum kimse den cevap yok saçma anımı yazıyorum millet doluyo. Anladık ki millet heyecan istiyor. Resmen linç ettiler beni ya bu ne biçim insanlar.
Vallahi 2 sene önce olduğunu bile şimdi öğrendimYa hayır işte gerdek günü okumuş silmiş mesajı aradan 2 yıl geçmiş kocasıyla günlük eski sevgililerden sohbet muhabbet ederken anlatmış oda iyiki o zaman soylemedin demiş ki bu koca sosyal medyada bile kiskanip takip eden bir koca bu konuda genişliği tutmuş bu ayrıntıları unutma lütfen ❤
Tamam tamam bende zıkkım oluyorum konu sahibi
Benide kovdu burdan , iki tarafa yetişemedi zaar ...Ne alaka. Güzelce yazdım verdiğin cevaplara bak
Vallahi şimdi bu hanımefendi yüzünden durduk yere ban yicem. Birşey de dediğim yok heee gayet kibar bir şekilde yazdımBenide kovdu burdan , iki tarafa yetişemedi zaar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?