Derdimi yazıyorum 50 yorum geliyor saçma anımı yazıyorum 200 fazlası. . .

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Ben bu k k yi anlamıyorum derdimi yazıyorum kimse den cevap yok saçma anımı yazıyorum millet doluyo. Anladık ki millet heyecan istiyor. Resmen linç ettiler beni ya bu ne biçim insanlar.

Mutlu annecim ama açtığın konu öyle bir konuydu ki yorum yapanlara katılmamak elde değildi. Eski sevgilinle ne diye uzatıyorsun muhabbeti değiştir hattını gitsin yani düğün tarihine kadar söylemişsn adama. O da gerdekte mesaj atmış görmemişsn sonra görüp eşine söylemişsin o da demiş ki iyi ki görüp bana söylememşsn. Başkası yazmış gibi oku bak arkadaşlara hak vericeksin

Dolma yın buraya da bi gidin ya

Ya hayır işte gerdek günü okumuş silmiş mesajı aradan 2 yıl geçmiş kocasıyla günlük eski sevgililerden sohbet muhabbet ederken anlatmış oda iyiki o zaman soylemedin demiş ki bu koca sosyal medyada bile kiskanip takip eden bir koca bu konuda genişliği tutmuş bu ayrıntıları unutma lütfen
Tamam tamam bende zıkkım oluyorum konu sahibi

Böyle istediği cevabı alamayınca yeni konu açıp ona yorum yapana da atar gider yapan insanları sa ben anlamıyorum cidden. Her tür insan var burada, beklentiyle konu açmak çok saçma; işinize yarayan yardımcı olan yorumları alırsınız gerisini umursamazsınız olur biter. Forum sonuçta burası.

Vallahi 2 sene önce olduğunu bile şimdi öğrendim güzel bir şekilde yorum yapmıştım ama hanım efendi sinirini benden çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…