Derdin Adı Korona

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Selamlar can kızlar
Bazılarınız bilir bazılarınız bilmez annem ben abim yengem bir arada yaşıyoruz.
Abim bundan 10 gün önce test yaptırdı. Testi pozitif çıktı.
Annemde de kronik rahatsızlık olduğundan annem ve ben 14 günlüğüne üst kata çıktık. Tabi mutfagı ortak kullanıyoruz halen.
Abimin karantina süresi bitti tekrar test yaptırdı gene pozıtıf çıktı.
Bende çalıştığımdan ötürü temaslı olduğumdan ben 14 gün karantina da kalıyorum e şimdi tekrar pozitif çıktığından benim karantina sürem uzar mı yoksa 14 gün sonra iş başı yapar mıyım kafam karıştı.
Bi yardımcı olun lütfen konuyla alakalı

Anlayamadım. Ama bize şunu söylediler, pozitif çıkan kişi 10 gün karantinasi bitince 3 ay boyunca karantinaya girmiyormuş çünkü sisteme asla düşmüyor. Komsumun eşi pozitif ama abi karantinasi bitti aynı evdeler ama adam ise gidiyor.
E duyuyoruz ki 4 ay içinde 3 kere korona geçirenleri. Bence karantina bitip gezenler yayıyor bunu. Yoksa evde pozitif varken nasıl çıkılır ki dışarı

Karantinada neden hala temasa devam ediyor oluyorsunuz? Karantinanın ne olduğunu anladığınıza emin misiniz?
mesela abinizden size karantinanın 7. Günü bulaştıysa, siz henuz 7. Gunde oluyorsunuz.
Sorumsuzluk sizinki. Muhtemelen rapor süreniz dolacak ve karantinanız bitmiş olacak.
dikkat edin de başkalarına taşımış olmayın.

yazdıklarımı hiç anlayamamışsın ki be tatlım

Geçmiş olsun umutsuzvaka01 . Bu durumda kendin zaten süreyi uzatman lazım, bir de iş yerinde başkalarına bulaşmasın.

Bu konu pek yengenle alakalı olmamış, ayrı aksiyonlu bir konu bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…