- 19 Mayıs 2020
- 47.773
- 214.609
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Geçmiş olsun. Yalnız mutfak hala ortakken korunduğunuzu düşünmeniz ilginç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne uzaklaştırması alt tarafı yukarı kata çıkcaksınız el insaf. Yengeyi ezdirmemOndan herşey beklenir
Sırf bizi evden uzaklaştırmak için bulaştırdı diyosun yani ve amacına da ulaştı
Sağol bebeğim fakat sende biliyorsun ki yukarda kurulu bir mutfak yokGeçmiş olsun. Yalnız mutfak hala ortakken korunduğunuzu düşünmeniz ilginç.
Ahaha yok ayol niye beddua edeyim. Sen korona olursan testi yapan doktora falan aşık olur burda 1500 tane konu açarsın sonra. Bunu hiç birimiz istemeyiz.İnsan bı geçmiş olsun der zalım Kudra
KArantina sonunda test yaptıracam işte beddua etme bak pozitif çıksın diye
Eminim yengen onun için birikmiş parasını verir.Sağol bebeğim fakat sende biliyorsun ki yukarda kurulu bir mutfak yok
Artık zamanı geldi. Bak, korona en hafifi kalacak yaşayacaklarımızın yanında. Burnumuzu dışarı çıkaramayacak hale geleceğiz.Sağol bebeğim fakat sende biliyorsun ki yukarda kurulu bir mutfak yok
iyi bari çok şükür annem 14 günün sonunda aşağıya inmek istiyorduBana doktor , pozitif çıkmaya devam etse bile 12. günün sonunda bulaşıcılığı olmaz demişti.
Demek ki mutfak kurma zamanı gelmişte geciyorSağol bebeğim fakat sende biliyorsun ki yukarda kurulu bir mutfak yok
İnsin insin tabi kronik hasta mademiyi bari çok şükür annem 14 günün sonunda aşağıya inmek istiyordu
Başka ne yaşayacağız ki?Artık zamanı geldi. Bak, korona en hafifi kalacak yaşayacaklarımızın yanında. Burnumuzu dışarı çıkaramayacak hale geleceğiz.
Bu en hafifi bence. Daha iyi olmayacağız.Başka ne yaşayacağız ki?![]()
Bunlar kötü günlerdi daha kötüleri kapıda diyorsun yani.Bu en hafifi bence. Daha iyi olmayacağız.
Aynı yerde yaşıyorsunuz sonuçta temas olduğu için uzarSelamlar can kızlar
Bazılarınız bilir bazılarınız bilmez annem ben abim yengem bir arada yaşıyoruz.
Abim bundan 10 gün önce test yaptırdı. Testi pozitif çıktı.
Annemde de kronik rahatsızlık olduğundan annem ve ben 14 günlüğüne üst kata çıktık. Tabi mutfagı ortak kullanıyoruz halen.
Abimin karantina süresi bitti tekrar test yaptırdı gene pozıtıf çıktı.
Bende çalıştığımdan ötürü temaslı olduğumdan ben 14 gün karantina da kalıyorum e şimdi tekrar pozitif çıktığından benim karantina sürem uzar mı yoksa 14 gün sonra iş başı yapar mıyım kafam karıştı.
Bi yardımcı olun lütfen konuyla alakalı
yazdıklarımı hiç anlayamamışsın ki be tatlım
Yapmıyorlar dedim yaE test yaptırsaydın ya
Mesela bana 10 gün karantina verdiler esime 14 gün ama iste illa bilale anlatır gibi anlatacaksın hoş şasıriyor muyuz aslayok ben anladım, siz karantinayı anlamamışsınız.
Tane tane anlatayım,
Abiniz pozitif, siz temaslı iseniz, herkes kendi kendine mümkün olduğu kadar ‘tek başına’ karantinaya girer.
Cunku siz hasta degil, temaslısınız.
Pozitif kişi 7. 8. Gunde size bulaştırmış olabilir. Bu durumda sizin taşıyıcılığınız devam eder. Testiniz negatif çıksa bile, bir başkası için risk teşkil edersiniz.
Ama tabi, siz keyfinizden ödün vermeyin. cunku mutfağınız yok...
bu sorunuza cevap degil, durumunuza eleştiri bu arada.
Olur da işe gitmek durumunda kalırsanız ekstra dikkat edin de başkasına sebep olmayın.
Umutsuzdan çok şey beklemiyor musun turuncum?yok ben anladım, siz karantinayı anlamamışsınız.
Tane tane anlatayım,
Abiniz pozitif, siz temaslı iseniz, herkes kendi kendine mümkün olduğu kadar ‘tek başına’ karantinaya girer.
Cunku siz hasta degil, temaslısınız.
Pozitif kişi 7. 8. Gunde size bulaştırmış olabilir. Bu durumda sizin taşıyıcılığınız devam eder. Testiniz negatif çıksa bile, bir başkası için risk teşkil edersiniz.
Ama tabi, siz keyfinizden ödün vermeyin. cunku mutfağınız yok...
bu sorunuza cevap degil, durumunuza eleştiri bu arada.
Olur da işe gitmek durumunda kalırsanız ekstra dikkat edin de başkasına sebep olmayın.