Derdini söylemeyen derman bulamaz :)

Merhaba.ocakta kimyasal gebelik gecirdim.neden olur bu kimyasal gebelik ve tekrar hamile kalabilirmiyim.bide yeşile dönuk akinti var koku yanma hicbisey yok kesin enfeksiyonmudur ve gebelige engel olurmu

Merhaba.ocakta kimyasal gebelik gecirdim.neden olur bu kimyasal gebelik ve tekrar hamile kalabilirmiyim.bide yeşile dönuk akinti var koku yanma hicbisey yok kesin enfeksiyonmudur ve gebelige engel olurmu

Araştırmalarda kromozomlarda olusan bir sorundan dolayi oldugu dusunuluyor tabiki hamile kalabilirsiniz :) akinitinizin rengi yesilse buyuk ihtimalle enfeksiyondur bir kadin dogum doktoruna basvurun

ahahah overlokçu geldi hanımm gibi olmuş:))

2 sezeryanım var küçüğü 7 yaşında ve ikinciden sonra reglim sürünmeye başladı.
3 gün sonra bitiyorsa normal kanamam sonraki günler akıntı tarzında kahverengi şeyler geliyor. doktora o zamanda gittim sonrada doktorun demesi sezeryan sonrası iç dikişlerin iyileşene kadar oradaki şeylerin neyse o döküldüğü ve normal olduğu idi. ve nihayet sorum 7 yıldır iyileşmezmi iç dikişler?

Cevap veriyorum iyileşir :) ama doğumdan sonra hormonal degisimler olabilir ornegin cok ağrılı adet goren bir kadin agrisiz adet gormeye baslayabilir sizin de bunun gibi adet şekliniz degismis olabilir sizi cok rahatsiz eden bir durumsa baska bir doktora danisabilirsiniz

1 senedir bebek istiyoruz ama henüz olmadi. Hormon değerlerim normal çıktı esimdede sorun yok önereceğiniz birşey var mı sizin? Rahim filmi var sırada ama ondan önce bi süre daha deneyelim diyoruz. Şimdiden teşekkür ederim iyi niyetiniz için.

Hazır ebe bulmuşum ben de sorayım 48 gün adet olmadım idrar yolu enfeksiyonu sebep olur mu

Ben spor yapıyorum, bazen de koşuyorum. Hafif ritimle. Bir zararı olur mu bebeğime?

Bir de 11. Haftadayım doktorum erkeğe benziyor dedi kesin erkek midir ?

Ben de sorayım bari

Dış gebelik şüphesi neye göre koyulur?
Doktora gittim hem kese gördüm dedi hem dış gebelik şüphesi var dedi.
B- hcg hormonu 2 günde 2 kattan fazla artıyor, bu normal mi?

Hiç ağrı, kanama gibi şikayetlerim ve hamileliğe dair hissiyatım yok. Ben mi acayipim?

Ben spor yapıyorum, bazen de koşuyorum. Hafif ritimle. Bir zararı olur mu bebeğime?

Bir de 11. Haftadayım doktorum erkeğe benziyor dedi kesin erkek midir ?
Canım 2.soruna ben cevap vereyim
Bana da 12de erkek dedi doktorum hatta 13te de. Ama 16da kız olduğunu öğrendik

Ben de sorcam ben de ben de

Doğumdan sonra bizim alt taraflar aynı şeklini alır mı?

Doğumdan sonra epizyo ne kadar sürede iyilesir

Eğer bhcg değerinizda orantısız bir şekilde artma varsa dış gebeliktir

Benden de bir soru:)
Bebeğim hala dönmedi,pazar günü sezeryan olucam.
Bundan sonra dönme ihtimali yok değil mı? :)
Birde sezeryan sonrası dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

Reactions: H E
Biri bana mi seslendi

Günaydın :) benim derdim geçmeyen bulantı birde 2 aydır hergün zofer kullanıyorum acaba bir sorun olur mu haftaya doktor kontrolüm var. Birde benim ilk doğumum çok çok zor geçti. Karnıma bastırdılar kaburgalarim zedelendi epizyotomi dikişlerim mikrop kaptı hiç bir ilaç verilmedi 40 gün popomun üstüne oturamadim ben doğumu devlette düşünüyorum maddi imkanım öyle gerekli. Doktorum la konuşup sezeryan istiyorum desem kabul edilir mi @ebecikk

2 günde yaklaşık 4 katına çıkıyor

Merhaba, tabii ki Dr.un daha iyi bilir ama benim 2.bebeğimde de aynı şekilde olmuştu. 2 gün arayla 2 kere test yapmıştım, birinde 4 katına diğerinde 5 katına yakın bir değerde çıkmıştı. Ben araştırmıştım o zaman ya çoğul gebeliklerde ya da bebek erkekse bu şekilde oluyormuş. Bebeğim erkek :) Dış gebelikte yanlış bilmiyorsam artış oluyor ama 2 katından az oluyor... Çünkü bebeğin yeri dar olduğu için yeterince büyüyemiyor, o sebeple de olması gerekenden daha az beta-hcg artışı oluyor...

Benden de bir soru:)
Bebeğim hala dönmedi,pazar günü sezeryan olucam.
Bundan sonra dönme ihtimali yok değil mı? :)
Birde sezeryan sonrası dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

Spinal sezeryan olursan Doğumdan sonra bol bol kahve iç. Yoksa berbat bir baş ağrısı çekersin.

Sezeryandan sonra tuvalete giderken dahi yanında biri olsun. Benim gibi gözün kararıp sesini dahi çıkaramayıp yığılıp kalma

Epidural diye düşünüyordum ama aynı şey değil mı? Spinal ile arasında ne fark var acaba?
Baş ağrısını duydum bende :)
Ama kişiden kişiye değişebilir bunlar. Arkadaşım da oldu yakın zamanda bir sorun olmamış.
Ama ağrım olursa içerim kahve teşekkür ederim size de geçmiş olsun :)

aha overlokçu varmış ya sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…