Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
aha overlokçu varmış ya sitede
Epidural diye düşünüyordum ama aynı şey değil mı? Spinal ile arasında ne fark var acaba?
Baş ağrısını duydum bende :)
Ama kişiden kişiye değişebilir bunlar. Arkadaşım da oldu yakın zamanda bir sorun olmamış.
Ama ağrım olursa içerim kahve teşekkür ederim size de geçmiş olsun :)
Epidural diye düşünüyordum ama aynı şey değil mı? Spinal ile arasında ne fark var acaba?
Baş ağrısını duydum bende :)
Ama kişiden kişiye değişebilir bunlar. Arkadaşım da oldu yakın zamanda bir sorun olmamış.
Ama ağrım olursa içerim kahve teşekkür ederim size de geçmiş olsun :)
Spinalde tek seferde enjekte ediliyor anestezi sağlayan madde, epiduralde belinde katater oluyor ve ihtiyaç oldukça veriliyor diye biliyorum.
Sanırım spinalde çok miktarda anestezi verildiği için oluyor baş ağrısı.
Öyle hafif bir baş ağrısı değil. Çıldıracak gibi oluyordum, ağlıyordum hüngür hüngür. Baştan içmek gerekiyormuş kafeinli şeyleri. Doktor söylememişti bana. Sonra pek işe yaramıyor.
Umarım siz yaşamazsınız, çok kötü bir tecrübeydi. Hayırlı doğumlar.
Merhaba, tabii ki Dr.un daha iyi bilir ama benim 2.bebeğimde de aynı şekilde olmuştu. 2 gün arayla 2 kere test yapmıştım, birinde 4 katına diğerinde 5 katına yakın bir değerde çıkmıştı. Ben araştırmıştım o zaman ya çoğul gebeliklerde ya da bebek erkekse bu şekilde oluyormuş. Bebeğim erkek :) Dış gebelikte yanlış bilmiyorsam artış oluyor ama 2 katından az oluyor... Çünkü bebeğin yeri dar olduğu için yeterince büyüyemiyor, o sebeple de olması gerekenden daha az beta-hcg artışı oluyor...
Bende herkesin farklı olur diye düşünüyorum. Kimi çok kötü diyor kimisi bunda ne varmış amma abartmışlar diyor ama kişiden kişiye değişir bu durum.benimde olmamıştı baş ağrısı. yalnız milletin ağrısı sızısı olur benim dikişlerim yanıyordu mesela yürütmek için kaldırdıklarında yelpaze alın yanınıza siz adımlarken biri yellesin:)
hali paspas kenarına overlok çekilir 5 dakikada teslim edilir
Baştan derken, sezeryandan çıktıktan sonra sıvı şeylere başlayınca hemen içmek gerekiyormuş. Ben hastanede sadece süt gelsin diye bitki çayı içtim.Baştan içmek gerek derken aç susuz gidilmiyor mu? Bana öyle dedi doktorum.
Çok teşekür ederim :)
Yok kist falan sanmıyorum bu zamana kadar çıkmadı gerçi Doğumdan önce bir doktor rahim ağzında kist var Doğumda kaybolur demişti hiç de bilmem hamilelik dışında adetim geciksinKist varsa adet gecikir
Baştan derken, sezeryandan çıktıktan sonra sıvı şeylere başlayınca hemen içmek gerekiyormuş. Ben hastanede sadece süt gelsin diye bitki çayı içtim.
Eve gelince baş ağrısı başladı. Doktoru arayınca bol bol kahve ve su içsin demiş ama ağrı başlayınca hemen fayda etmiyor ne kadar içersen iç.
Hmm evet çıktıktan sonra içilmesi gerekir diye duymuştum bende. İçerim olmazsa..
ağrı olunca geçirmek imkansız ama parol içmene izin vermiyor mu?benim bildiğim parol zararsız ve içilebiliyor
KuzumCanım 2.soruna ben cevap vereyim
Bana da 12de erkek dedi doktorum hatta 13te de. Ama 16da kız olduğunu öğrendik
Merhaba kızlar. Nickimden anlaşıldığı gibi ebelik mezunuyum yeni evlendigim icin suan çalışmıyorum. Ee butun evde durunca da buraya takılmaya basladim. Sonra dedim ki neden birilerine yardimci olmayayim :) eğer kadin dogum hamilelik bebek bakımı gibi konularda soru sormak danismak isterseniz yardimci olmaya çalışırım.
İnş dış gebelik değildir2 günde yaklaşık 4 katına çıkıyor
Parol içilebiliyor ama ne fayda. Öyle böyle bir baş ağrısı değildi. Bir kutu parol içsem fayda etmezdi herhalde.
O kadar fena olmasa zaten her sezeryan Doğum yapacak kişiye söyleme gereği duymam
Allah düşmanıma vermesin cinsinden bi ağrıydı
1 senedir bebek istiyoruz ama henüz olmadi. Hormon değerlerim normal çıktı esimdede sorun yok önereceğiniz birşey var mı sizin? Rahim filmi var sırada ama ondan önce bi süre daha deneyelim diyoruz. Şimdiden teşekkür ederim iyi niyetiniz için.
Bu tarz konularda hep kar-zarar dengesine bakılıyor.Ahahaha canım ya kıyamam :)
Bende de olur muhtemelen. İçerim nescafeyi bol bol ama süt için problem olmaz mı?
Hazır ebe bulmuşum ben de sorayım 48 gün adet olmadım idrar yolu enfeksiyonu sebep olur mu
Ben spor yapıyorum, bazen de koşuyorum. Hafif ritimle. Bir zararı olur mu bebeğime?
Bir de 11. Haftadayım doktorum erkeğe benziyor dedi kesin erkek midir ?
Bu tarz konularda hep kar-zarar dengesine bakılıyor.
Fazla miktarda kafein alımı süte geçiyor olabilir belki ama annenin dayanılamayacak ağrısı olması da emzirmesini etkiler sonuçta.
Rahat ve huzurlu olmak gerekiyor sütün gelmesi için. Bir de zaten o baş ağrısında ayakta durmak ya da dik durmak çok zor. Yastıksız sırt üstü yatmak biraz olsun hafifletiyor. Yani o ağrıyla emzirmek için bile doğrulamıyor ki insan. Hiç emzirememektense, kafeinli de olsa emzirmek daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?